Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια των εναλλάξ ανά μήνα επισκέψεων που έχουμε καθιερώσει.  Τα αδέρφια μας υποδέχτηκαν με απλότητα καρδίας, συμπροσευχηθήκαμε και ψάλαμε ύμνους δοξάζοντας τον Θεό. Στη συνάθροιση που είχαμε, έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων, ένας αδερφός εργάτης από την εκκλησία της Μυτιλήνης και τρία αδέρφια από τα Γιάννενα. Μετά το τέλος της εκκλησίας είχαμε Τράπεζα Αγάπης στην οποία συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδερφών. Μετά όσοι μείναμε στην εκκλησία ακούσαμε την ομολογία του αδερφού από την Μυτιλήνη, πώς γνώρισε τον Κύριο Ιησού στην ζωή του και ένα ζευγάρι από την Ηγουμενίτσα  μας αφηγήθηκαν πώς ο Κύριος τους έφερε κοντά και παντρευτήκανε. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογεί τα αδέρφια στην Ηγουμενίτσα όπως επίσης να ευλογήσει την Ήπειρο, όλη την Ελλάδα, τη γειτονική Αλβανία  και όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου έγινε η καθιερωμένη επίσκεψη των αδελφών μας από την Αθήνα, στο χωριό της Άρτας, στο σπίτι της αδελφής μας. Πραγματοποιήθηκε μια ευλογημένη συνάθροιση με ύμνους, προσευχή και μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά είχανε Τράπεζα Αγάπης, στην οποία συμφάγανε και μοιραστήκανε τα νέα τους. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα, Πρέβεζα και στη συνέχεια  πήγαν στους Φιλιάτες νομού Θεσπρωτίας, όπου σε σπίτι αδελφών είχανε μια ευλογημένη κοινωνία. Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, πήγαν στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας όπου τους υποδέχτηκαν με την αγάπη τους τα αδέλφια, και μετά αναχωρήσανε για την Αθήνα. Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο των επισκέψεων που γίνονται μεταξύ των δυο εκκλησιών. Σε μια ευλογημένη κοινωνία στην εκκλησία, φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων και ένας αδελφός από τα Γιάννενα. Μετά το τέλος της εκκλησίας έγινε Τράπεζα Αγάπης, όπου όλοι συμφάγαμε και μοιραστήκαμε τα νέα μας και μετά φύγαμε ευλογημένοι. Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου μας επισκέφτηκαν τα αδέλφια από την Ηγουμενίτσα. Σε μια ευλογημένη συνάθροιση στην εκκλησία, φέρανε μήνυμα από το λόγο του Θεού ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και δυο άλλοι αδελφοί. Μετά το τέλος της εκκλησίας, συμφάγαμε και είχαμε κοινωνία ‘μετ’ αλλήλων’. Προσευχόμαστε ο Κύριος να σώσει πολλές ψυχές, να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, όπως και τις υπάρχουσες εκκλησίες Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων καθώς επίσης να ανοίξει νέες εκκλησίες σε Άρτα και Πρέβεζα κατά το θέλημά Του. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου έγινε η καθιερωμένη επίσκεψη των αδερφών μας από την Αθήνα στο σπίτι αδερφής μας στο χωριό της Άρτας. Πραγματοποιήθηκε μια ευλογημένη συνάθροιση, με προσευχή, με ύμνους και μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, τα αδέρφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Πρέβεζα, Άρτα και Παραμυθιά Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και χριστιανικών εφημερίδων. Την Κυριακή(13/12), μας επισκεφτήκανε στην εκκλησία μας στα Γιάννενα όπου φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού τρία αδέρφια-εργάτες του Κυρίου. Μετά το τέλος της εκκλησίας, είχαμε όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων και στη συνέχεια τα αδέρφια από την Αθήνα αναχωρήσανε για το Αγρίνιο και Μεσολόγγι για κάποιες επισκέψεις και μετά φύγανε για την Αθήνα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογεί το έργο που γίνεται στο όνομά Του, στην Ήπειρο, στη χώρα μας και σε όλο το κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάθροιση, με τα αδέρφια μας από την Αθήνα, στο σπίτι  αδερφής μας στο χωριό της Άρτας. Έγινε μια ευλογημένη κοινωνία με προσευχή, ύμνους και μηνύματα από το λόγο του Θεού. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, έγινε   ευαγγελιστικό  έργο στα Ιωάννινα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου τα αδέρφια από την Αθήνα φέρανε στην εκκλησία μας μηνύματα από το λόγο του Θεού και την επόμενη μέρα, Κυριακή 15/11, πήγανε στην εκκλησία του Αγρινίου, όπου φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού και είχανε μια οικοδομητική κοινωνία με τα αδέρφια εκεί. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Ελλάδα, όπως και σε όλο το κόσμο και να μας βοηθήσει να οικοδομηθούμε πνευματικά κοντά Του. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου έγινε η καθιερωμένη συνάθροιση στο σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας με την παρουσία γνωστών αδελφών από την Αθήνα και από τις γύρω περιοχές. Ήταν μια ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων με προσευχή, ύμνους και μηνύματα από το λόγο του Θεού. Την επόμενη μέρα τα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Παραμυθιά και στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Την Κυριακή 11/10, εκκλησιαστήκανε στην Ηγουμενίτσα και μετά αναχωρήσανε για Αθήνα. Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας στην οποία έγινε ευλογημένη κοινωνία με την παρουσία πολλών αδελφών. Φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού, ένας πρεσβύτερος από την εκκλησία της Κέρκυρας και ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων. Στο τέλος έγινε Τράπεζα Αγάπης, όπου συμφάγανε και μάθαμε νέα με τα αδέλφια. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Στις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Στην εκκλησία, αφού προσευχηθήκαμε, έφεραν μηνύματα από το λόγο ένας αδελφός από τα Γιάννενα και ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων. Μετά το τέλος της εκκλησίας, συμφάγαμε με τους αδελφούς και μάθαμε τα νέα τους. Την ίδια μέρα, έγινε η καθιερωμένη ανά μήνα συνάθροιση στο σπίτι αδελφής μας σε χωριό της Άρτας, την οποία επιμελούνται αδέλφια μας από την Αθήνα. Την επόμενη μέρα, Σάββατο 5 του μηνός, τα αλέρφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο στους Φιλιάτες και Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε την εκκλησία μας ο αδελφός εργάτης του Κυρίου από την Καβάλα, με του οποίου την προτροπή είχαμε επί πλέον ώρες προσευχής τις επόμενες μέρες, κατά τις οποίες ο Κύριος βάπτισε στο Άγιο Πνεύμα δύο αδέλφια. Το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, επισκεφτήκανε την εκκλησία μας αδέλφια από την Ηγουμενίτσα και την Πρέβεζα. Στον άμβωνα φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού, ένας αδελφός από την Πρέβεζα, ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και ο αδελφός από την Καβάλα. Στο τέλος είχαμε Τράπεζα Αγάπης, όπου συμφάγαμε και είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου επισκεφτήκαμε τα αδέλφια μας στα Τίρανα της Αλβανίας μιας και θα γινόταν την επόμενη μέρα η 5η Αλβανική Σύναξη της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής. Αφού φτάσαμε με την χάρη του Θεού, πήγαμε στην εκκλησία των Τιράνων και τα αδέλφια μας υποδέχτηκαν με την αγάπη τους. Εκεί έφερε ένα μήνυμα ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων, ένας αδελφός από τα Γιάννενα έκανε την ομολογία του και έφερε ένα μήνυμα από το λόγο του Θεού ένας αδελφός Αλβανός εργάτης που ζει στην Ελλάδα. Στο τέλος της εκκλησίας είχαμε κοινωνία με τα αδέλφια. Την επόμενη μέρα έγινε η Σύναξη με πολλές ομολογίες, οικοδομητικά μηνύματα από την Αγία Γραφή, με  αισθητή την παρουσία του Θεού. Στο διάλλειμα της Σύναξης κάναμε μια βόλτα στην όμορφη πόλη των Τιράνων με τις χαρακτηριστικές νέες μεγάλες πολυκατοικίες. Μετά το τέλος της Σύναξης είχαμε μια όμορφη κοινωνία και μετά αποχαιρετήσαμε τα αδέλφια. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Αλβανία και να αποστείλει εργάτες δικούς Του, διότι « Ο μεν θερισμός είναι πολύς, οι δε εργάται ολίγοι» (Λουκάς, ι΄:2). Το Σάββατο, 29 Αυγούστου, έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης η 63η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής, στην οποία συμμετείχαν και νέοι από την εκκλησία μας. Ακούστηκαν ομολογίες νέων και ευλογημένα μηνύματα από εργάτες. Ήταν μια Σύναξη με έντονη παρουσία Θεού όπου όλοι ευλογηθήκαμε. Το βράδυ ακολούθησε ευαγγελιστικό έργο στο Λευκό Πύργο με ομολογίες και μοίρασμα Καινών Διαθηκών και χριστιανικών εφημερίδων. Ο Κύριος να ευλογήσει τη νεολαία Του και να προσθέσει ψυχές στο Βιβλίο της Ζωής. Αμήν!

 

Στις 10 Ιουλίου επισκέφτηκαν την Ήπειρο οι αδελφοί εργάτες του Κυρίου, από την Αθήνα. Αρχικά στο σπίτι της αδελφής μας, στο χωριό κοντά στην Άρτα, έγινε ευλογημένη συνάθροιση με προσευχή, με ύμνους και μηνύματα από το λόγο του Θεού και με κοινωνία μεταξύ τους. Την επόμενη μέρα, Σάββατο 11 Ιουλίου, οι αδελφοί από την Αθήνα πραγματοποίησαν ευαγγελιστικό έργο με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων, στη περιοχή της Παραμυθιάς του νομού Θεσπρωτίας και στην πόλη της Ηγουμενίτσας, όπου μεταδώσανε το μήνυμα της σωτηρίας που δίνει ο Ιησούς Χριστός στους ανθρώπους. Την επόμενη μέρα, Κυριακή, τα αδέλφια από την Αθήνα μείνανε στην Ηγουμενίτσα για εκκλησιασμό και μετά ήρθανε στα Γιάννενα και στη συνέχεια στην Άρτα για ευαγγελιστικές επισκέψεις. Μετά αναχωρήσανε για την Αθήνα. Στις 31 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, κατά την ώρα της απογευματινής λειτουργίας. Έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση με την συμμετοχή αρκετών αδερφών των δύο εκκλησιών. Η λειτουργία άρχισε με προσευχές και ύμνους και στη συνέχεια έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή, ένας αδελφός από τα Γιάννενα, ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων καθώς και ο υπεύθυνος αδερφός της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Η συνάθροιση ολοκληρώθηκε με κοινωνία μετ’ αλλήλων και Τράπεζα Αγάπης κατά την οποία όλοι συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα όπως και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)