Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, είχαμε την επίσκεψη των αδελφών μας από την Αθήνα, σε χωριό κοντά στην Άρτα. Στο σπίτι μιας αδελφής μας, έλαβε χώρα ωραία κοινωνία με γραφικά μηνύματα και προσευχή. Τα Σάββατο(26/10) έγινε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Γιάννενα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα, φέρανε στην εκκλησία μας, μηνύματα  από την Αγία Γραφή και καθίσανε ως την Κυριακή, όπου μετά την πρωινή λειτουργία της εκκλησίας, είχαμε Τράπεζα Αγάπης. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ανοίξει εκκλησίες σε Άρτα και Πρέβεζα. Αμήν!

 

Το Σάββατο στις 28 Σεπτεμβρίου, μας επισκέφτηκαν αδέλφια από την Ηγουμενίτσα. Έφερε ένα οικοδομητικό μήνυμα από την Αγία Γραφή ένας αδελφός διάκονος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια συμφάγαμε και είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το προηγούμενο μήνα (23 Αυγούστου), είχαμε επισκεφτεί εμείς την εκκλησία της Ηγουμενίτσας στα πλαίσια των εναλλάξ κοινών συναθροίσεων που έχουμε μια φορά κάθε μήνα . Τότε, φέρανε μηνύματα  ο ποιμένας της εκκλησίας της εκκλησίας της Ριζούπολης, ένας αδελφός εργάτης στο έργο του Κυρίου από την Καβάλα και ο ποιμένας της εκκλησίας των Ιωαννίνων. Όπως συνηθίζουμε, μετά τα μηνύματα των αδελφών είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Προσευχόμαστε, ο Κύριος να σώσει ψυχές και να ανοίξει εκκλησίες σε Άρτα και Πρέβεζα και να έχουμε κοινές συναθροίσεις σε όλες τις πόλεις της Ηπείρου. Αμήν!

 

Το Σάββατο, στις 31 Αυγούστου έγινε η 59η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Για ακόμη μια φορά, νέοι απ’ όλη την Ελλάδα προσκαλέστηκαν να ομολογήσουν το Άγιο όνομα του Κυρίου. Ήταν μέρα χαράς και ευλογίας με ομολογίες και πνευματικά μηνύματα. Το βράδυ έγινε ευαγγελιστικό έργο στο Λευκό Πύργο, με ομιλίες αδελφών δια μικροφώνου και με υμνωδία, ενώ παράλληλα γινόταν μοίρασμα Καινών Διαθηκών και φυλλαδίων. Ο Κύριος να ευλογήσει τη νεολαία του. Αμήν!

 

Στις 17 Αυγούστου, έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η 3η Αλβανική Σύναξη της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στα Τίρανα της Αλβανίας. Ήταν μια ευλογημένη μέρα, όπου παρευρέθηκαν πολλοί Αλβανοί αδελφοί και λίγοι Έλληνες από τα Ιωάννινα. Έγιναν πολύ ωραίες ομολογίες και εποικοδομητικά μηνύματα από τους Αλβανούς αδελφούς και ένα μήνυμα από τον υπεύθυνο της Ε.Α.Ε.Π. Ιωαννίνων. Ευλογηθήκαμε όλοι με την παρουσία του Θεού, με όμορφα  μηνύματα περί ευλογίας στην Αλβανία, αλλά και στον καθένα μας. Στο διάλειμμα, περπατήσαμε στην όμορφη πόλη των Τιράνων, ενώ μετά τη Σύναξη είχαμε κοινωνία με τους αδελφούς, αρκετοί των οποίων έχουν αναγεννηθεί στην Ελλάδα. Ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Αλβανία, στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου έγινε η καθιερωμένη επίσκεψη των αδερφών μας από την Αθήνα σε χωριό της Άρτας, με την παρουσία και άλλων αδερφών από την Άρτα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα. Έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση με προσευχές και μηνύματα από την Αγία Γραφή. Το Σάββατο, 27/7, έγινε ευαγγελιστική εξόρμηση στα Γιάννενα, και το βράδυ στην εκκλησία μας φέρανε το Λόγο αδέρφια που μας επισκεφτήκανε και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με τον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Δόξα στον Κύριο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου έγινε επίσκεψη γνωστών αδερφών μας από την Αθήνα στο σπίτι μια αδερφής μας σε ένα χωριό της Άρτας. Συγκεντρώθηκαν αρκετά άτομα, έγινε μια ωραία κοινωνία, με προσευχή και μηνύματα από την Αγία Γραφή και προσευχόμαστε ο Κύριος να σώσει πολλές ψυχές στην Άρτα όπως και στη γειτονική Πρέβεζα. Την επόμενη μέρα, Σάββατο, έγινε ευαγγελιστική εξόρμηση στα Ιωάννινα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και Εφημερίδων «Χριστιανισμός». Τα βράδυ του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα μιλήσανε στην εκκλησία των Ιωαννίνων, μετά την εκκλησία επισκεφτήκανε μια οικογένεια και το πρωί της Κυριακής αναχωρήσανε για την Ηγουμενίτσα, κάνοντας επίσκεψη στους εκεί αδελφούς και την εκκλησία τους. Ζητούμε από τον Κύριο να ευλογήσει το έργο του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν

 

Στις 11 Μαΐου, στην Αθήνα, έγινε η 58η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής, στην οποία έλαβαν μέρος μερικοί από τους νέους της εκκλησίας μας. Ήταν μια ευλογημένη Σύναξη όπου ακούστηκαν ομολογίες νέων και εμπειρίες που είχαν με τον Κύριο Ιησού Χριστό. Αισθανθήκαμε  την παρουσία του Θεού, ευχαριστώντας και δοξάζοντας τον Ιησού Χριστό. Το βράδυ ακολούθησε ευαγγελιστική εξόρμηση στην Πλατεία Μοναστηρακίου με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Ο Θεός να ευλογήσει το έργο του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

 

 

Η νεολαία μας είχε την μεγάλη χαρά να επισκεφτεί τα αδέλφια στην εκκλησία της Ζακύνθου, έπειτα από προσωπική πρόσκληση του ποιμένα της εκκλησίας της Ζακύνθου και της συζύγου του. Εκεί έμειναν τρεις μέρες του προηγούμενου μήνα, από19 έως 21/4/2013, όπου είχαν όμορφες εμπειρίες με έντονη την παρουσία του Θεού. Σύμφωνα με τις εμπειρίες που αφηγήθηκαν οι νέοι μας, τα αδέρφια τους υποδέχτηκαν και τους φιλοξένησαν  με μεγάλη χαρά και είχαν οικοδομητική επικοινωνία όλες αυτές τις ημέρες. Επίσης  επισκέφτηκαν γνωστά και διάσημα μέρη του νησιού. Τέσσερα αδέρφια μας έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού και ομολόγησαν εμπειρίες με τον Κύριο στην εκκλησία της Ζακύνθου. Στο όμορφο νησί των Επτανήσων, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην κεντρική πλατεία, με τους ομιλητές να φέρουν μηνύματα σωτηρίας από το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. Ο Κύριος να ευλογεί πλούσια την εκκλησία της Ζακύνθου και το δύσκολο έργο των αδερφών. Προσευχόμαστε να γίνει σωτηρία και να γραφτούν πολλά ονόματα στο Βιβλίο της Ζωής. Αμήν!

 

 
Περισσότερα Άρθρα...

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)