Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, ανά μήνα περίπου, συνάθροιση στο χωριό της Άρτας, με τους επισκέπτες αδελφούς από την Αθήνα μαζί με τους αδελφούς και φίλους από τις γύρω περιοχές. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας όπου μοιράστηκαν Καινές Διαθήκες και χριστιανικές εφημερίδες. Το βράδυ του Σαββάτου ένας αδελφός, από τους αδελφούς επισκέπτες από την Αθήνα, παρευρέθηκε στην συνάθροιση της εκκλησίας μας και μας ομολόγησε πώς ο Κύριος έκανε έκβαση σε δοκιμασία που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια. Επίσης στη συνάθροιση παραβρέθηκε και   έφερε σχετικό μήνυμα ένας αδελφός της εκκλησίας μας, ο οποίος λόγω εργασίας έχει μετακομίσει σε χωριό του Ν. Κοζάνης. Οι άλλοι αδελφοί από την Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου επισκέφθηκαν ψυχές στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας όπου έφεραν ευαγγελιστικά  μηνύματα από το λόγο του Θεού και ομολογίες με τις ενέργειες του Κυρίου στη ζωή τους. Το πρωί της Κυριακής, οι αδελφοί από την Αθήνα έλαβαν μέρος  στην λειτουργία της  εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και είχαν ευλογημένη κοινωνία με τους εκεί αδελφούς. Στις 27 και 28 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η Σύνοδος της Ε.Α.Ε.Π., όπου παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος της εκκλησίας μας   καθώς και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο του στην Ήπειρο, σε όλη τη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου παρευρέθηκαν σε χωριό της Άρτας, όπως  συνηθίζεται μια φορά το μήνα, επισκέπτες αδελφοί από την Αθήνα μαζί με αδελφούς και φίλους από τις γύρω περιοχές. Έγινε μια ευλογημένη κοινωνία με απλότητα καρδιάς, με προσευχή και μηνύματα από το λόγο του Κυρίου από τους αδελφούς επισκέπτες. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, έγινε ευαγγελιστικό έργο στα Γιάννενα,  μοιράστηκαν  Καινές Διαθήκες και χριστιανικές εφημερίδες. Το βράδυ του Σαββάτου οι ίδιοι αδελφοί επισκέπτες από την Αθήνα, μαζί με  αδέλφια από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα, όπου έφεραν  μηνύματα από το λόγο του Θεού,  καθώς και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Μετά το τέλος της συνάθροισης είχαμε Τράπεζα Αγάπης, συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Επίσης μετά την Κυριακάτικη λειτουργία της εκκλησίας, είχαμε Τράπεζα Αγάπης και ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων και αποχαιρετήσαμε τους αδελφούς επισκέπτες που επέστρεψαν στην Αθήνα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο του στην Ήπειρο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου, έγινε η καθιερωμένη συγκέντρωση στο σπίτι μιας αδελφής μας σε χωριό της Άρτας. Aδέλφια από την Αθήνα, είχανε ωραία κοινωνία με τους Αρτινούς αδελφούς, με προσευχή  και μηνύματα από το λόγο. Το Σάββατο, 2 Αυγούστου, έγινε ευαγγελιστικό έργο στα Ιωάννινα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων, ενώ το βράδυ οι επισκέπτες αδελφοί, φέρανε τον λόγο του Κυρίου στην εκκλησία μας. Το Σάββατο,16 Αυγούστου, έγινε η 4η Αλβανική Σύναξη της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής στην Κορυτσά, με την παρουσία αδελφών και  από την εκκλησία μας όπως και από άλλες εκκλησίες της Ελλάδας. Όλοι ευλογηθήκαμε στη παρουσία του Θεού, ειπώθηκαν ομολογίες, ενώ εργάτες του Κυρίου φέρανε κάποιο μήνυμα από το λόγο. Στο ενδιάμεσο του διαλλείματος της Σύναξης, είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Ο Κύριος να ευλογήσει τη γειτονική Αλβανία και να σηκώσει νέους εργάτες. Το Σάββατο,30 Αυγούστου, έγινε η 61η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ε.Α.Ε.Π. στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή νέων της εκκλησίας μας. Νέοι ομολόγησαν τις ενέργειες του Κυρίου στη ζωή τους και ακούστηκαν μηνύματα από εργάτες του Κυρίου. Το βράδυ ακολούθησε ευαγγελιστικό έργο στο Λευκό Πύργο με ευαγγελιστικά μηνύματα  μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Ο Κύριος να ευλογήσει τη νεολαία Του. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου, επισκεφθήκαμε την ευλογημένη εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Τα αδέλφια μας περίμεναν με την αγάπη τους και την απλότητά τους, προσευχηθήκαμε όλοι μαζί και στη συνέχεια ένας αδελφός από τα Γιάννενα έκανε την ομολογία του, μετά έφερε ένα μήνυμα ένας αδελφός από την Ηγουμενίτσα και στο τέλος ολοκλήρωσε ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων. Αργότερα είχαμε Τράπεζα Αγάπης, κάναμε μια ωραία κοινωνία και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει την Ήπειρο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου, έγινε ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι μιας αδελφής μας σ’ ένα χωριό κοντά στην Άρτα. Σ’ αυτή τη συνάθροιση παρευρέθηκε για πρώτη φορά ο ποιμένας της εκκλησίας της Νίκαιας και προϊστάμενος της συνόδου της εκκλησίας μας, αδ. Νίκος Νικολακόπουλος. Μαζευτήκανε εκτός από τους αδελφούς επισκέπτες και αρκετοί απ’ τις γύρω περιοχές. Το Σάββατο 28 Ιουνίου, έγινε ευαγγελιστική εξόρμηση στη πόλη των Ιωαννίνων. Το βράδυ του Σαββάτου, είχαμε τον αδ. Νίκο στην εκκλησία μας στα Γιάννενα, την παρουσία του οποίου συνδυάσαμε με την καθιερωμένη επίσκεψη των αδελφών από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Έφεραν το λόγο, εκτός από τον αδ. Νίκο, ο ποιμένας της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας, ένας πρεσβύτερος από την Αθήνα και άλλοι εργάτες του Κυρίου, στο τέλος είχαμε ευλογημένη Τράπεζα Αγάπης. Την Κυριακή έκανε τη λειτουργία ο αδ. Νίκος και αποχαιρετήσαμε τους επισκέπτες αδελφούς με Τράπεζα Αγάπης. Ο Κύριος να ευλογήσει όλους τους εργάτες Του και να αποστείλει και άλλους διότι ‘ο μεν θερισμός πολύς, οι δε εργάται ολίγοι’. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 23 Μαΐου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας και τα αδέλφια, όπως πάντα, μας δεχτήκανε με την αγάπη τους καιπροσευχηθήκαμε  όλοι μαζί. Στον άμβωνα φέρανε το λόγο οι υπεύθυνοι των εκκλησιών Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης και ευλογημένη κοινωνία. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει  την εκκλησία της  Ηγουμενίτσας. Την Παρασκευή, 30 Μαΐου, έγινε ευλογημένη συνάθροιση σε γνωστό χωριό της Άρτας, στο σπίτι μιας αδελφής μας όπως έχει καθιερωθεί μια φορά το μήνα. Ήρθανε επισκέπτες αδελφοί από την Αθήνα, Βόνιτσα και Πύργο Ηλείας. Έγινε προσευχή και μερικοί αδελφοί φέρανε μηνύματα από την Αγία Γραφή. Το Σάββατο 31/5, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Ηγουμενίτσα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να αναλάβει το έργο Του στην Ήπειρο και να ευοδώσει τις συναθροίσεις στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας και στην Άρτα. Αμήν!

 

 

Στις πρώτες μέρες του Απριλίου είχαμε αναζωπυρωτικές συναθροίσεις στην εκκλησία μας, με την παρουσία ενός αδελφού εργάτη του Κυρίου από την Καβάλα. Το Σάββατο, 26 Απριλίου, στα Γιάννενα, το πρωί έγινε ευαγγελιστικό έργο από αδελφούς επισκέπτες από την Αθήνα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το βράδυ οι ίδιοι αδελφοί φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού στην εκκλησία μας. Ο Κύριος να ευλογήσει όλους τους εργάτες Του. Την Κυριακή, 27 Απριλίου, στο σπίτι μιας αδελφής μας κοντά στην Άρτα, έγινε Κυριακάτικη λειτουργία για πρώτη φορά, με την παρουσία πολλών αδελφών και μετά όλοι οι αδελφοί είχαν ευλογημένη κοινωνία. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ανοίξει και άλλες εκκλησίες σε Άρτα και Πρέβεζα και να ευλογήσει όλη την Ελλάδα, την γειτονική Αλβανία, όπως και όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Καθαρή Δευτέρα, 3 Μαρτίου, έγινε ευλογημένη σύναξη στην εκκλησία της Κέρκυρας, όπου συγκεντρώθηκαν πολλά αδέλφια από την Αθήνα, την Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο και φυσικά από την Κέρκυρα. Έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού πρεσβύτεροι, διάκονοι και υπεύθυνοι εκκλησιών, ενώ ακούστηκαν και ομολογίες νέων. Η σύναξη έγινε σε δυο μέρη, όπου στο πρώτο μέρος μίλησαν εργάτες των εκκλησιών και μετά καθίσαμε σε Τράπεζα Αγάπης. Ακολούθησε διάλλειμα κατά το οποίο περπατήσαμε στην όμορφη πόλη της Κέρκυρας και μετά συνεχίστηκε το δεύτερο μέρος με ομολογίες των νέων και μηνύματα εργατών. Ο Κύριος να ευλογήσει όλες τις συνάξεις που γίνονται στο όνομά Του. Στις 14 Μαρτίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, όπου προσευχηθήκαμε όλοι μαζί και φέρανε μηνύματα από την Αγία Γραφή, τρία αδέλφια από τα Γιάννενα και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Είχαμε ωραία κοινωνία και στην Τράπεζα Αγάπης που ακολούθησε. Στις 28,29,30 Μαρτίου, είχαμε την καθιερωμένη επίσκεψη των αδελφών από την Αθήνα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να  ευλογήσει το έργο Του στη Ήπειρο. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)