Την Παρασκευή, 23 Μαΐου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας και τα αδέλφια, όπως πάντα, μας δεχτήκανε με την αγάπη τους καιπροσευχηθήκαμε  όλοι μαζί. Στον άμβωνα φέρανε το λόγο οι υπεύθυνοι των εκκλησιών Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης και ευλογημένη κοινωνία. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει  την εκκλησία της  Ηγουμενίτσας. Την Παρασκευή, 30 Μαΐου, έγινε ευλογημένη συνάθροιση σε γνωστό χωριό της Άρτας, στο σπίτι μιας αδελφής μας όπως έχει καθιερωθεί μια φορά το μήνα. Ήρθανε επισκέπτες αδελφοί από την Αθήνα, Βόνιτσα και Πύργο Ηλείας. Έγινε προσευχή και μερικοί αδελφοί φέρανε μηνύματα από την Αγία Γραφή. Το Σάββατο 31/5, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Ηγουμενίτσα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να αναλάβει το έργο Του στην Ήπειρο και να ευοδώσει τις συναθροίσεις στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας και στην Άρτα. Αμήν!

 

 

Στις πρώτες μέρες του Απριλίου είχαμε αναζωπυρωτικές συναθροίσεις στην εκκλησία μας, με την παρουσία ενός αδελφού εργάτη του Κυρίου από την Καβάλα. Το Σάββατο, 26 Απριλίου, στα Γιάννενα, το πρωί έγινε ευαγγελιστικό έργο από αδελφούς επισκέπτες από την Αθήνα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το βράδυ οι ίδιοι αδελφοί φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού στην εκκλησία μας. Ο Κύριος να ευλογήσει όλους τους εργάτες Του. Την Κυριακή, 27 Απριλίου, στο σπίτι μιας αδελφής μας κοντά στην Άρτα, έγινε Κυριακάτικη λειτουργία για πρώτη φορά, με την παρουσία πολλών αδελφών και μετά όλοι οι αδελφοί είχαν ευλογημένη κοινωνία. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ανοίξει και άλλες εκκλησίες σε Άρτα και Πρέβεζα και να ευλογήσει όλη την Ελλάδα, την γειτονική Αλβανία, όπως και όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Καθαρή Δευτέρα, 3 Μαρτίου, έγινε ευλογημένη σύναξη στην εκκλησία της Κέρκυρας, όπου συγκεντρώθηκαν πολλά αδέλφια από την Αθήνα, την Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο και φυσικά από την Κέρκυρα. Έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού πρεσβύτεροι, διάκονοι και υπεύθυνοι εκκλησιών, ενώ ακούστηκαν και ομολογίες νέων. Η σύναξη έγινε σε δυο μέρη, όπου στο πρώτο μέρος μίλησαν εργάτες των εκκλησιών και μετά καθίσαμε σε Τράπεζα Αγάπης. Ακολούθησε διάλλειμα κατά το οποίο περπατήσαμε στην όμορφη πόλη της Κέρκυρας και μετά συνεχίστηκε το δεύτερο μέρος με ομολογίες των νέων και μηνύματα εργατών. Ο Κύριος να ευλογήσει όλες τις συνάξεις που γίνονται στο όνομά Του. Στις 14 Μαρτίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, όπου προσευχηθήκαμε όλοι μαζί και φέρανε μηνύματα από την Αγία Γραφή, τρία αδέλφια από τα Γιάννενα και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Είχαμε ωραία κοινωνία και στην Τράπεζα Αγάπης που ακολούθησε. Στις 28,29,30 Μαρτίου, είχαμε την καθιερωμένη επίσκεψη των αδελφών από την Αθήνα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να  ευλογήσει το έργο Του στη Ήπειρο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, έγινε η καθιερωμένη συνάθροιση αδελφών στο σπίτι μιας αδελφής μας σε ένα χωριό της Άρτας. Υπήρχε έντονη παρουσία Θεού, όπου τα αδέλφια προσευχήθηκαν και κάποιοι φέρανε μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού. Ευχαριστούμε πολύ το Θεό που ευλογεί τέτοιες συναθροίσεις και προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει περισσότερο την Ήπειρο, σώζοντας πολλές ψυχές και ανοίγοντας εκκλησίες στην Άρτα και στην Πρέβεζα. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια των εναλλάξ επισκέψεων ανά μήνα. Τα αδέλφια μας υποδέχτηκαν με αγάπη Χριστού και τρία αδέλφια από τα Γιάννενα φέρανε μήνυμα από την Αγία Γραφή όπως και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Στο τέλος της λειτουργίας, είχαμε Τράπεζα Αγάπης με τους αδελφούς, όπου συμφάγαμε και μάθαμε νέα τους. Την επόμενη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, είχαμε κοινωνία στο σπίτι μια αδελφής μας, σε ένα χωριό κοντά στην Άρτα, όπου συγκεντρωθήκαμε πολλά αδέλφια από Άρτα, Αθήνα, Πύργο, Βόνιτσα και Γιάννενα. Ένας αδελφός έκανε την ομολογία του, ακούστηκαν μηνύματα από το Λόγο, κάναμε προσευχή και αργότερα συμφάγαμε. Την επόμενη μέρα, Σάββατο, στα Ιωάννινα και στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης έγινε ευαγγελιστικό έργο με μοίρασμα εφημερίδων και Καινών Διαθηκών, ενώ το βράδυ, μίλησαν στην εκκλησία μας αδέλφια από την Αθήνα και ένας αδελφός από τον Πύργο Ηλείας. Την Κυριακή(26/01), μετά την Λειτουργία, είχαμε Τράπεζα Αγάπης με τους αδελφούς επισκέπτες. Το βράδυ της Κυριακής, έγινε ευλογημένη κατ’ οίκον συνάθροιση σε ένα χωριό κοντά στην Πρέβεζα, με έντονη παρουσία Θεού και πολλών αδελφών. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο και όλα τα αδέλφια που κοπιάζουν. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έγινε η καθιερωμένη συγκέντρωση σε σπίτι μιας αδελφής μας στην Άρτα, όπου συγκεντρώθηκαν αρκετές ψυχές από την Αθήνα και την Άρτα, και έγινε ωραία κοινωνία με προσευχή και γραφικά  μηνύματα . Την επόμενη μέρα, το Σάββατο (21/12), έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου, στην εκκλησία μας στα Γιάννενα, φέρανε μηνύματα  από την Αγία Γραφή, έξι αδέλφια, από Αθήνα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα. Στο τέλος, είχαμε Τράπεζα Αγάπης και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Όπως έχει καθιερωθεί, την Τρίτη (31/12), παραμονή της  πρωτοχρονιάς, στις 10:00 το βράδυ, έγινε συνάθροιση στην εκκλησία μας, στην οποία οι αδελφοί που παραβρέθηκαν, υποδέxθηκαν τη νέα χρονιά, ομολογώντας τις ενέργειες του Κυρίου στη ζωή τους, προσευχόμενοι και ευχόμενοι για περαιτέρω πνευματική πρόοδο. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει περισσότερο την Ήπειρο αυτό το νέο έτος. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Τα αδέλφια μας υποδέχτηκαν με την αγάπη τους  και ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων μαζί με ένα άλλο αδελφό  έφεραν μηνύματα  από την Αγία Γραφή. Μετά  είχαμε Τράπεζα Αγάπης με μια ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, είχαμε την καθιερωμένη, κάθε μήνα ,επίσκεψη των αδελφών μας από την Αθήνα. Στο σπίτι μιας αδελφής μας, σε χωριό κοντά στην Άρτα, όπως συνηθίζεται, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση  με συμμετοχή αδελφών από τα γύρω μέρη. Το βράδυ του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα, φέρανε στην εκκλησία μας, μηνύματα  από την Αγία Γραφή και καθίσανε ως την Κυριακή, όπου μετά την πρωινή λειτουργία της εκκλησίας, συμφάγαμε σε Τράπεζα Αγάπης. Επίσης στις 29,30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου είχαμε οικοδομητική επίσκεψη και άλλων αδελφών, εργατών του Κυρίου, από την Αθήνα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο του στην Ήπειρο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, είχαμε την επίσκεψη των αδελφών μας από την Αθήνα, σε χωριό κοντά στην Άρτα. Στο σπίτι μιας αδελφής μας, έλαβε χώρα ωραία κοινωνία με γραφικά μηνύματα και προσευχή. Τα Σάββατο(26/10) έγινε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Γιάννενα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα, φέρανε στην εκκλησία μας, μηνύματα  από την Αγία Γραφή και καθίσανε ως την Κυριακή, όπου μετά την πρωινή λειτουργία της εκκλησίας, είχαμε Τράπεζα Αγάπης. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ανοίξει εκκλησίες σε Άρτα και Πρέβεζα. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Όσοι δε εδέχθησαν αυτόν, εις αυτούς έδωκεν εξουσίαν να γείνωσι τέκνα Θεού, εις τους πιστεύοντας εις το όνομα αυτού· οίτινες ουχί εξ αιμάτων ουδέ εκ θελήματος σαρκός ουδέ εκ θελήματος ανδρός, αλλ' εκ Θεού εγεννήθησαν. (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον α' 12)