Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Τις Κυριακές του Μαρτίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (4 και 18/3), Σερρών(11/3) και Νυρεμβέργης Γερμανίας(25/3). 
Την Παρασκευή 9/3 είχαμε συνάθροιση με τα αδέλφια μας στην Εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Αρχικά, έγινε προσευχή με ευλογία γιατί η παρουσία του Κυρίου ήταν έντονη. Μετά έγινε  συμμελέτη μέσα από το λόγο του Θεού με θέμα «οικογένεια, γονείς και  παιδιά», που την συντόνισαν οι υπεύθυνοι των εκκλησιών Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας. Τέθηκαν ερωτήσεις σχετικές με το θέμα και δόθηκαν απαντήσεις από τους υπεύθυνους αδελφούς. Μετά έγινε Τράπεζα Αγάπης, συμφάγαμε σε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. 
Την Παρασκευή 16/3, γνωστά αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, έκαναν ευαγγελισμό στην Αμφιλοχία με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων ώστε οι άνθρωποι να γνωρίσουν τον αναστημένο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό τους Σωτήρα. Το βράδυ της Παρασκευής είχαν μια όμορφη κοινωνία στη κατ’ οίκον εκκλησία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Το Σάββατο το πρωί, έκαναν ευαγγελισμό στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. 
Το Σάββατο 31/3 έγινε η 68η Σύναξη Νέων της Ε.Α.Ε.Π.,στο αθλητικό κέντρο Δαίς στον Παράδεισο Αμαρουσίου στο οποίο  παραβρέθηκαν πολλοί νέοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε προσευχή, ακούστηκαν ομολογίες νέων πώς γνωρίσανε τον Χριστό στη ζωή τους και οικοδομητικά μηνύματα από εργάτες του Κυρίου. Ήταν αισθητή η παρουσία του Θεού και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.  Ο Κύριος να ευλογεί κάθε σύναξη προς δόξα του ονόματός Του και να γράψει πολλές ψυχές στο βιβλίο της ζωής. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (4 και 11/2), Κοζάνης(18/2) και Βέροιας (25/2). 
Την Παρασκευή 16/2 οι αδελφοί εργάτες από την Αθήνα επισκέφθηκαν την κατ’ οίκο εκκλησία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας και είχαν μια ευλογημένη συνάθροιση και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το Σάββατο 17/2 κάνανε ευαγγελιστική εξόρμηση σε Άρτα και Αμφιλοχία, μοιράσανε Καινές Διαθήκες και εφημερίδες. Το ίδιο βράδυ, ήρθαν στην εκκλησία στα Γιάννενα και φέρανε το λόγο του Θεού δυο αδέλφια από την Αθήνα. Μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε νέα από τα αδέλφια. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του ονόματός του. Αμήν!
Την Καθαρή Δευτέρα έγινε ένα ευλογημένο συνέδριο στην εκκλησία της Κέρκυρας παρευρέθηκαν αρκετοί αδελφοί από την εκκλησία μας. Αδελφοί  εργάτες έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού, νέοι έκαναν ομολογίες πώς γνώρισαν τον Ιησού Χριστό, ακολούθησε Τράπεζα Αγάπης και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Στο τέλος μηνύματα έφεραν αδελφοί ποιμένες. 
Επίσης, από την Παρασκευή 16/2 έως και την Καθαρή Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η 3η Τριήμερη Συνάντηση Νέων στο Κορωπί, όπου παραβρέθηκε ένας νέος της εκκλησίας μας. Είναι συνέδριο όπου γίνονται προσευχές, μαθήματα από την Αγία Γραφή και αθλητικές δραστηριότητες. Όπως στα προηγούμενα έτσι και σε αυτό ήταν έντονη η παρουσία του Κυρίου με οικοδομητικά μηνύματα και μαθήματα από εργάτες της εκκλησίας. Ακόμη πραγματοποιήθηκαν και οι ωφέλιμες για τη σωματική υγεία, αθλητικές δραστηριότητες. Ο Κύριος να ευλογεί με την παρουσία Του κάθε πνευματικό συνέδριο. Αμήν!

 

Εδώ και λίγο καιρό, ο Κύριος έβαλε στην καρδιά αδελφών πρεσβυτέρων κυρίως από την εκκλησία της Κέρκυρας, αλλά και της Κοζάνης, της Βέροιας και των Σερρών, να μας επισκέπτονται εκ περιτροπής  κάθε Κυριακή αναπληρώνοντας την έλλειψη πρεσβυτέρου της εκκλησίας μας. Ο Κύριος να τους ευλογεί για την αγάπη τους και τον κόπο τους. Την Παρασκευή 26/1, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Είχαμε μια ευλογημένη κοινωνία με παρουσία Θεού. Τέσσερα αδέλφια από την εκκλησία μας φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού, όπως και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Στη συνέχεια είχαμε Τράπεζα Αγάπης με μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων, όπου συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί τα αδέλφια μας στην Ηγουμενίτσα και να ανοίξει νέες εκκλησίες σε όλη την Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Στις 8/12 τα αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν μια οικογένεια στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και είχαν μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων με προσευχή και μηνύματα από την Αγία Γραφή. Την επόμενη μέρα έκαναν ευαγγελισμό σε  Φιλιππιάδα Πρεβέζης και στο Νοσοκομείο της Άρτας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου τα αδέλφια από Αθήνα με αδέλφια από Ηγουμενίτσα επισκέφτηκαν την εκκλησία στα Γιάννενα, έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού, μετά είχαμε τράπεζα Αγάπης, συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο του στην Ήπειρο, στην Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Μαζί με μας είχαν έρθει και γνωστά αδέλφια από την Αθήνα που επιμελούνται το ευαγγελιστικό έργο στην Ήπειρο. Mιλήσανε αδελφοί από την Αθήνα και ένας αδελφός από τα Γιάννενα. Στο τέλος είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων όπου συμφάγαμε στην εκκλησία και μάθαμε νέα των αδελφών. Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ ήρθαν στα Γιάννενα και μιλήσανε στην εκκλησία μας. Μετά είχαμε μια ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων.
Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου αναχώρησε στον Κύριο ο αδελφός μας Λεωνίδας (Λούης) Φέγγος σε ηλικία 89 ετών. Ο αδελφός μας Λεωνίδας ήταν δούλος του Θεού και τον οποίο ο Κύριος τον χρησιμοποίησε ώστε η εκκλησία της ΕΑΕΠ να ακολουθεί το λόγο του Θεού όπως είναι γραμμένος  στην Καινή Διαθήκη. Ήταν ποιμένας επί σειρά ετών στην κεντρική εκκλησία της ΕΑΕΠ Αθηνών μέχρι το 2002 και μετά ασχολήθηκε με το αποστολικό έργο. Είχε την επιμέλεια της εφημερίδας ‘Χριστιανισμός’ και πρωινή εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό ‘Χριστιανισμός’ της Αθήνας. Ο αδελφός μας Λεωνίδας ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ηλικίες, γιατί αφιερώθηκε στο έργο του Κυρίου από νέος και κράτησε ανόθευτη τη διδασκαλία του λόγου του Θεού κηρύττοντας την ορθοτόμηση και την ορθοπόδηση του λόγου του Θεού. Τώρα αναπαύεται κοντά στον Κύριο και προσευχόμαστε ο Κύριος να σηκώσει και άλλους εργάτες σαν  τον αδελφό μας. Αμήν!

 

Όπως κάθε μήνα έτσι και την Παρασκευή 6/10 ήρθαν αδέλφια μας από την Αθήνα και έκαναν ευαγγελιστικό έργο με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων,  σε Άρτα και Αμφιλοχία και το Σάββατο 7/10 στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν δυο αδέλφια στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και έφεραν μηνύματα από το λόγο του Κυρίου και μετά είχαμε κοινωνία και μάθαμε τα νέα τους.   Την Παρασκευή 13/10 πήγαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, καθώς κι αδέρφια από άλλα μέρη, και ο ποιμένας της εκκλησίας της Κηφισιάς μαζί με ένα άλλο αδελφό επισκέπτη έφεραν μηνύματα από το λόγο του Κυρίου και έπειτα έγινε μάθημα με ερωτήσεις και απαντήσεις. Τέλος είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων, συμφάγαμε και μάθαμε νέα των αδελφών. Στις 14/10 μας επισκέφτηκαν στα Γιάννενα δυο αδέλφια εργάτες από την Αθήνα, έφεραν μηνύματα από το λόγο του Κυρίου και είχαμε μια όμορφη κοινωνία με παρουσία πολλών αδελφών επισκεπτών. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Τετάρτη 6/9 επισκέφθηκαν την Ήπειρο αδέλφια από την Αθήνα, με σκοπό τον ευαγγελισμό ψυχών. O ευαγγελισμός έγινε την Πέμπτη 7/9 σε Πρέβεζα και Αμφιλοχία με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το Σάββατο 9/9 τα αδέρφια μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία στα Γιάννενα, όπου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού μαζί με άλλους αδελφούς επισκέπτες. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης, συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα όλων των αδελφών επισκεπτών. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο του στην Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα!
Το Σάββατο 23/9 έγινε Πνευματικό Συνέδριο στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Μαζευτήκαμε πολλά αδέλφια από Κέρκυρα, Βέροια, Ηγουμενίτσα, Γιάννενα και από την Αθήνα. Ήταν ένα όμορφο και οικοδομητικό συνέδριο με μηνύματα εργατών, ομολογία και θέμα συζήτησης «ο καρπός της συγχώρεσης». Τέθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις πάνω στο θέμα, και λάβαμε μηνύματα ουράνια. Είχαμε επίσης ένα διάλλειμα στο οποίο είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων, ανταλλάξαμε νέα με τα αδέλφια και συμφάγαμε τα εδέσματα που μας ετοίμασαν. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε συνέδριο και συνάθροιση που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Από 30/7 έως 12/8 πραγματοποιήθηκε το 11ο Πνευματικό Συνέδριο της Ε.Α.Ε.Π. σε δύο περιόδους, στην Αράχωβα του Ν. Βοιωτίας. Αδέλφια από την εκκλησία μας, έλαβαν μέρος στη δεύτερη περίοδο, από το βράδυ της 6ης έως το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου. Κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων, η πλειοψηφία των οποίων ήταν νέοι, έγινε μεγάλη ευλογία. Στις 19/8 πραγματοποιήθηκε Πνευματικό Συνέδριο και στα Τίρανα της Αλβανίας. Ήταν ένα ευλογημένο συνέδριο με συμμετοχή πολλών Αλβανών αδελφών και λίγων Ελλήνων, με παρουσία Κυρίου, μηνύματα από το λόγο, ομολογίες και προσευχές. Παραβρέθηκαν αδέλφια από την εκκλησία μας και είχαμε την χαρά να ανταλλάξουμε νέα με τα εκεί αδέλφια μας. Στις 26/8 έγινε στην εκκλησία μας τοπική σύναξη εργατών. Παραβρέθηκαν εργάτες από τις εκκλησίες Κέρκυρας, Βέροιας, Κοζάνης, Ηγουμενίτσας και Αγίου Νικολάου Βόνιτσας. Στη συνάθροιση της εκκλησίας που ακολούθησε, μερικοί από τους εργάτες έφεραν μηνύματα και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων.  Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, στη γειτονική Αλβανία, να ανοίξει νέες εκκλησίες και να αποστείλει εργάτες για το έργο Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Όσοι δε εδέχθησαν αυτόν, εις αυτούς έδωκεν εξουσίαν να γείνωσι τέκνα Θεού, εις τους πιστεύοντας εις το όνομα αυτού· οίτινες ουχί εξ αιμάτων ουδέ εκ θελήματος σαρκός ουδέ εκ θελήματος ανδρός, αλλ' εκ Θεού εγεννήθησαν. (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον α' 12)