Τις Κυριακές του Αυγούστου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες  της Κέρκυρας (5/8),  του Ασπρόπυργου (12/8), της Ηγουμενίτσας (19/8)  και  Μπιτιχάιμ Γερμανίας (26/8). 
Την Πέμπτη 16 Αυγούστου, αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία  και την Ήπειρο, αυτή τη φορά είχαν μια ωραία κοινωνία με αδέλφια στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας. Την επόμενη μέρα Παρασκευή, το πρωί έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το βράδυ της ίδιας μέρας είχαν μια ευλογημένη συνάθροιση στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας με τα εκεί αδέλφια, με προσευχή, μηνύματα  από το λόγο του Θεού και Τράπεζα Αγάπης. Το Σάββατο  18 Αυγούστου, μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας μαζί με τους δύο αδελφούς εργάτες από την Αθήνα ταξίδεψαν οδικώς στην Κορυτσά της Αλβανίας και παρευρεθήκαν στο Πνευματικό Συνέδριο όπου συμμετείχαν αδέλφια από την Αλβανία και την Ελλάδα. Μερικοί αδελφοί έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και άλλοι κάνανε ομολογίες για το πώς γνώρισαν τον Κύριο. Μετά το Πνευματικό Συνέδριο έγινε μια ωραία κοινωνία στο εξοχικό σπίτι ενός αδελφού με ύμνους και Τράπεζα Αγάπης. 
Επίσης μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας, συμμετείχαν στη δεύτερη περίοδο του 12ου Πνευματικού Συνέδριου της ΕΑΕΠ, από 6 έως 11 Αυγούστου, που έγινε στην Αράχωβα σε γνωστό ξενοδοχείο. Το κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν η εκζήτηση της ειρήνης και του αγιασμού. Ήταν ένα συνέδριο με μαθήματα από το λόγο του Θεού, προσευχές, ψαλμωδίες και αθλητικά παιχνίδια. Υπήρχε παρουσία Κυρίου και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Πνευματικό Συνέδριο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουλίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες: της Βέροιας (1/7), της Κηφισιάς (8/7), των Σερρών (15/7), της Κέρκυρας (22/7) και της Κοζάνης (29/7). 
Την Παρασκευή 13 Ιουλίου οι αδελφοί εργάτες του ευαγγελίου από την Αθήνα επισκέφτηκαν την Ήπειρο με πρώτο προορισμό την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Εκεί έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια. Το Σάββατο το πρωί έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων, ενώ το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα όπου μετά από την προσευχή έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και νέα από το ευαγγελιστικό τους έργο. Στη συνέχεια είχαμε Τράπεζα Αγάπης και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την Κυριακή φύγανε για χωριό κοντά στην Άρτα όπου έγινε κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία και μετά αναχωρήσανε για Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

 

Τις Κυριακές του Ιουνίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες : Σερρών (3/6), Κέρκυρας (10/6 και 24/6)  και  Κοζάνης (17/6). 
Την Παρασκευή 22/6 πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας το 3ο μάθημα με θέμα την οικογένεια. Την επιμέλεια των μαθημάτων την έχουν αναλάβει οι υπεύθυνοι των εκκλησιών Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας. Μετά την προσευχή, ακολούθησε ένας πρόλογος από τα αδέλφια και στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις, δόθηκαν οι ανάλογες απαντήσεις και όλα έγιναν προς πνευματική οικοδομή όλων μας. Μετά το μάθημα είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου μάθαμε νέα από τα αδέλφια που παραβρέθηκαν από διάφορα μέρη. Ο Κύριος να ευλογεί όλες  τις παρόμοιες συνάξεις και μαθήματα όπου και όταν γίνονται!
Επίσης την Παρασκευή 22/6, ήρθαν αδέλφια από την Αθήνα και το πρωί έκαναν  ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα. Το βράδυ παρευρέθηκαν στο μάθημα που έγινε στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας, ενώ το Σάββατο 23/6, μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα όπου φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε νέα τους. Την Κυριακή πήγαν σε χωριό κοντά στη Άρτα όπου πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Μαΐου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της  Κοζάνης (6/5), της Κέρκυρας (13 και 27/5)  και της Βέροιας (20/5). 
Την Παρασκευή 18/5 αδέλφια μας από την Αθήνα, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Ηγουμενίτσα, μοίρασαν Καινές Διαθήκες και εφημερίδες και το βράδυ πήγαν στην συνάθροιση της εκκλησίας, όπου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια. Το Σάββατο συνεχίσανε το ευαγγελιστικό έργο στην Ηγουμενίτσα και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα όπου έφεραν οικοδομητικά μηνύματα δυο από τους επισκέπτες αδελφούς. Μετά είχαμε κοινωνία με τα αδέλφια και μάθαμε τα νέα τους. Την Κυριακή πήγαν σε χωριό κοντά στη Άρτα όπου πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία. 
Το Σάββατο 26/5 έγινε η 2η συμμελέτη με θέματα σχετικά κυρίως με την οικογένεια, στην εκκλησία μας στα Γιάννενα. Τέθηκαν ερωτήσεις και απορίες, αναφέρθηκαν εμπειρίες και τοποθετήσεις και δόθηκαν οι σχετικές απαντήσεις. Μετά τη συμμελέτη είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Όλοι φύγαμε ευλογημένοι μετά την συνάθροιση που είχαμε. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Απριλίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (1 και 15/4),  του Ασπροπύργου (8/4), των Σερρών (22/4) και της Κηφισιάς (29/4). Ο Κύριος να ευλογεί τα αδέλφια μας για την αγάπη και τον κόπο τους και να αναπληρώσει τις ελλείψεις μας. Την Παρασκευή 20/4 έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας με τους εκεί αδελφούς και τους επισκέπτες αδελφούς από την Αθήνα. Η συνάθροιση ξεκίνησε με προσευχή, μετά έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού οι επισκέπτες αδελφοί και ακολούθησε Τράπεζα Αγάπης. Την επόμενη μέρα το Σάββατο τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Φιλιππιάδα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων.Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στα Ιωάννινα και έφεραν στη συνάθροιση της    εκκλησίας μας,  μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης σε μια όμορφη κοινωνία όπου συμφάγαμε και μάθαμε νέα των αδελφών. Την Κυριακή 22/4 τα αδέλφια από την Αθήνα, βρέθηκαν στο χωριό κοντά στην Άρτα μαζί με τα αδέλφια από τις γύρω περιοχές, όπου έλαβε χώρα Κυριακάτικη λειτουργία. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Μαρτίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (4 και 18/3), Σερρών(11/3) και Νυρεμβέργης Γερμανίας(25/3). 
Την Παρασκευή 9/3 είχαμε συνάθροιση με τα αδέλφια μας στην Εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Αρχικά, έγινε προσευχή με ευλογία γιατί η παρουσία του Κυρίου ήταν έντονη. Μετά έγινε  συμμελέτη μέσα από το λόγο του Θεού με θέμα «οικογένεια, γονείς και  παιδιά», που την συντόνισαν οι υπεύθυνοι των εκκλησιών Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας. Τέθηκαν ερωτήσεις σχετικές με το θέμα και δόθηκαν απαντήσεις από τους υπεύθυνους αδελφούς. Μετά έγινε Τράπεζα Αγάπης, συμφάγαμε σε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. 
Την Παρασκευή 16/3, γνωστά αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, έκαναν ευαγγελισμό στην Αμφιλοχία με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων ώστε οι άνθρωποι να γνωρίσουν τον αναστημένο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό τους Σωτήρα. Το βράδυ της Παρασκευής είχαν μια όμορφη κοινωνία στη κατ’ οίκον εκκλησία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Το Σάββατο το πρωί, έκαναν ευαγγελισμό στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. 
Το Σάββατο 31/3 έγινε η 68η Σύναξη Νέων της Ε.Α.Ε.Π.,στο αθλητικό κέντρο Δαίς στον Παράδεισο Αμαρουσίου στο οποίο  παραβρέθηκαν πολλοί νέοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε προσευχή, ακούστηκαν ομολογίες νέων πώς γνωρίσανε τον Χριστό στη ζωή τους και οικοδομητικά μηνύματα από εργάτες του Κυρίου. Ήταν αισθητή η παρουσία του Θεού και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.  Ο Κύριος να ευλογεί κάθε σύναξη προς δόξα του ονόματός Του και να γράψει πολλές ψυχές στο βιβλίο της ζωής. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (4 και 11/2), Κοζάνης(18/2) και Βέροιας (25/2). 
Την Παρασκευή 16/2 οι αδελφοί εργάτες από την Αθήνα επισκέφθηκαν την κατ’ οίκο εκκλησία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας και είχαν μια ευλογημένη συνάθροιση και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το Σάββατο 17/2 κάνανε ευαγγελιστική εξόρμηση σε Άρτα και Αμφιλοχία, μοιράσανε Καινές Διαθήκες και εφημερίδες. Το ίδιο βράδυ, ήρθαν στην εκκλησία στα Γιάννενα και φέρανε το λόγο του Θεού δυο αδέλφια από την Αθήνα. Μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε νέα από τα αδέλφια. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του ονόματός του. Αμήν!
Την Καθαρή Δευτέρα έγινε ένα ευλογημένο συνέδριο στην εκκλησία της Κέρκυρας παρευρέθηκαν αρκετοί αδελφοί από την εκκλησία μας. Αδελφοί  εργάτες έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού, νέοι έκαναν ομολογίες πώς γνώρισαν τον Ιησού Χριστό, ακολούθησε Τράπεζα Αγάπης και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Στο τέλος μηνύματα έφεραν αδελφοί ποιμένες. 
Επίσης, από την Παρασκευή 16/2 έως και την Καθαρή Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η 3η Τριήμερη Συνάντηση Νέων στο Κορωπί, όπου παραβρέθηκε ένας νέος της εκκλησίας μας. Είναι συνέδριο όπου γίνονται προσευχές, μαθήματα από την Αγία Γραφή και αθλητικές δραστηριότητες. Όπως στα προηγούμενα έτσι και σε αυτό ήταν έντονη η παρουσία του Κυρίου με οικοδομητικά μηνύματα και μαθήματα από εργάτες της εκκλησίας. Ακόμη πραγματοποιήθηκαν και οι ωφέλιμες για τη σωματική υγεία, αθλητικές δραστηριότητες. Ο Κύριος να ευλογεί με την παρουσία Του κάθε πνευματικό συνέδριο. Αμήν!

 

Εδώ και λίγο καιρό, ο Κύριος έβαλε στην καρδιά αδελφών πρεσβυτέρων κυρίως από την εκκλησία της Κέρκυρας, αλλά και της Κοζάνης, της Βέροιας και των Σερρών, να μας επισκέπτονται εκ περιτροπής  κάθε Κυριακή αναπληρώνοντας την έλλειψη πρεσβυτέρου της εκκλησίας μας. Ο Κύριος να τους ευλογεί για την αγάπη τους και τον κόπο τους. Την Παρασκευή 26/1, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Είχαμε μια ευλογημένη κοινωνία με παρουσία Θεού. Τέσσερα αδέλφια από την εκκλησία μας φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού, όπως και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Στη συνέχεια είχαμε Τράπεζα Αγάπης με μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων, όπου συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί τα αδέλφια μας στην Ηγουμενίτσα και να ανοίξει νέες εκκλησίες σε όλη την Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)