Τις Κυριακές του Αυγούστου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (4/8), των Σερρών (11/8), της Ηγουμενίτσας (18/8) και Μπιτιχάϊμ Γερμανίας (25/8). 
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι αδελφής μας σε χωριό της Άρτας, με την παρουσία αδελφών από την Αθήνα, την Άρτα, το Αγρίνιο, τη Πρέβεζα και τα Γιάννενα. Ακούστηκαν μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού, ομολογίες και έλαβε χώρα τράπεζα αγάπης και κοινωνία μετ’  αλλήλων. Το πρωί του Σάββατου έγινε ευαγγελιστικό έργο στα Γιάννενα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου τα αδέλφια από την Αθήνα και ένας αδελφός από την Άρτα έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού και μετά συμφάγαμε.
Αδελφοί από την  εκκλησία μας , συνέχισαν τα Σάββατα 3,17 και 24 Αυγούστου, να στήνουν το πρωί μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, στο κέντρο των Ιωαννίνων, τραπεζάκι με Καινές Διαθήκες, χριστιανικές εφημερίδες και ευαγγελιστικά μηνύματα, διαδίδοντας το μήνυμα της σωτηρίας την οποία χαρίζει ο Ιησούς Χριστός. 
Το Σάββατο, 31 Αυγούστου, νέοι από την εκκλησία μας συμμετείχαν στην 71η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, με ομολογίες νέων, μηνύματα από το λόγο, δοξολογία και προσευχή για όσους είχαν ανάγκη θεραπείας ή άλλα αιτήματα. Το βράδυ ακολούθησε ευαγγελιστικό έργο στην παραλία μετά το Λευκό Πύργο. Ειπώθηκαν ευαγγελιστικά μηνύματα για τη σωτηρία που χαρίζει ο Ιησούς Χριστός, μοιράστηκαν φυλλάδια, και δωρεάν Καινές Διαθήκες. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε σύναξη και ευαγγελιστικό έργο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουλίου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης (7/7), της Θεσσαλονίκης (14/7), των Γιαννιτσών  (28/7) και διάκονος από την εκκλησία της Ριζούπολης (21/7). 
Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, οι αδελφοί από την Αθήνα που επιμελούνται το ευαγγελιστικό έργο στην Ήπειρο και στην Αιτωλοακαρνανία, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία με μοίρασμα εφημερίδων και Καινών Διαθηκών. Το βράδυ της ίδιας μέρας μερικοί αδελφοί από την εκκλησία μας μαζί με τους αδελφούς από την Αθήνα, παρευρέθηκαν  στην συνάθροιση της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας, στην οποία μετά την προσευχή, οι αδελφοί από την Αθήνα μαζί με έναν αδελφό Έλληνα από την Γερμανία που ήρθε επισκέπτης με την οικογένειά του, έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε Τράπεζα Αγάπης, κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και πνευματικές εμπειρίες. 
Το Σάββατο (20/7), οι αδελφοί από την Αθήνα μαζί με αδελφούς από την  εκκλησία μας,  έκαναν  ευαγγελιστικό έργο στα Γιάννενα, δίνοντας χριστιανικές εφημερίδες και Καινές Διαθήκες. Οι αδελφοί από την Αθήνα ευαγγέλιζαν κινούμενοι στους δρόμους της πόλης, ενώ  οι ντόπιοι αδελφοί στάθηκαν μπροστά στη Περιφέρεια Ηπείρου, όπως έκαναν και τα  αλλά Σάββατα του Ιουλίου (6/7, 13/7 και 27/7). Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουνίου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της  Ηγουμενίτσας (2/6 και 23/6), της Κέρκυρας(9/6) της Κηφισιάς (16/6), και της Θεσσαλονίκης  (30/6).

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ της ίδιας μέρας πήγαν στη Βόνιτσα, σε μια οικογένεια αδελφών και είχαν οικοδομητική κοινωνία. Το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα και το βράδυ μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή. Μετά συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και πνευματικές εμπειρίες. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός του. Αμήν!

Τα Σάββατα 1, 8, 15, 22 και 29 Ιουνίου, αδέλφια από την εκκλησία μας, έκαναν  ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στην πόλη μας. Ομολογούν προφορικά τις ενέργειες του Κυρίου στη ζωή τους, προσφέρουν χριστιανικές εφημερίδες και Καινές Διαθήκες ελληνικές και ξενόγλωσσες σε όποιον  θέλει και συστήνουν στους ανθρώπους που ρωτάνε, να γνωρίσουν τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό τους σωτήρα. Αμήν!

 

 

Τις Κυριακές του Μαΐου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης(5/5), της Κέρκυρας (12/5), της Κοζάνης (19/5) και του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης  (26/5).

Το Σαββάτο 11 Μαΐου, αδελφοί από την εκκλησία μας έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Ιωάννινα, με προσφορά Καινών Διαθηκών και εφημερίδων  ‘Χριστιανισμός’, με γραπτά ευαγγελιστικά μηνύματα  και με προφορική ομολογία των ενεργειών του Κυρίου Ιησού Χριστού στη ζωή τους, σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια των εναλλάξ επισκέψεων μεταξύ των δυο εκκλησιών. Είχαμε οικοδομητική κοινωνία, με προσευχή, μηνύματα από την Αγία Γραφή και Τράπεζα Αγάπης, κατά την οποία συμφάγαμε και μάθαμε νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε εκκλησία και να ανοίξει καινούργιες εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Απριλίου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της  Βέροιας (7/4), της Ηγουμενίτσας (14/4),των Σερρών (21/4) και του Παλαιού Φαλήρου Αθηνών (28/4).

Στις 13 και 27 Απριλίου, αδελφοί από την εκκλησία μας έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Ιωάννινα, με προσφορά Καινών Διαθηκών (Ελληνική, Αλβανική, Αραβική) και εφημερίδων  ‘Χριστιανισμός’ , με γραπτά ευαγγελιστικά μηνύματα αλλά και με προφορικό ευαγγελισμό σε οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα (κατόπιν παραγγελίας, προσφέρεται Καινή Διαθήκη και σε άλλες γλώσσες).

Την Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου επισκεφθήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Στη συνάθροιση που έλαβε χώρα, παρευρέθηκαν με την ευκαιρία των αργιών του Πάσχα και αδελφοί από Αθήνα και Πρέβεζα. Είχαμε μια οικοδομητική κοινωνία με προσευχή, μηνύματα από την Αγία Γραφή και τράπεζα αγάπης. Ο Κύριος να αυξήσει το έργο του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Μαρτίου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της  Κέρκυρας (3/3, 17/3), της Αγ. Παρασκευής Αθηνών (10/3), της Κοζάνης (24/3), της Ηγουμενίτσας (24/3) και της κατ’ οίκον εκκλησίας στο Τέξας των Η.Π.Α. (31/3)  . 
Στις 9/3, 16/3, 23/3 και 30/3 μερικά αδέλφια της εκκλησίας μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Ιωάννινα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων ‘Χριστιανισμός’. Σκοπός του ευαγγελισμού είναι να διαδώσουμε τη σωτηρία που χαρίζει μόνο ο Ιησούς Χριστός σήμερα,  σε όποιον Τον επικαλεστεί. Ομολογούμε ότι είμαστε χριστιανοί της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής αλλά τονίζουμε ότι δεν σώζει η εκκλησία αλλά ο Ιησούς Χριστός ο οποίος στη συνέχεια προσθέτει στην εκκλησία τους σωσμένους (Πράξεις,β΄:47).
Τη Παρασκευή 29/3, αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν το Αγρίνιο και είχαν μια όμορφη κοινωνία σε σπίτι αδερφών. Το βράδυ της ίδιας μέρας,  αδέλφια από την εκκλησία μας, μαζί με τα αδέλφια από την Αθήνα, παραβρέθηκαν  στην συνάθροιση της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας, στην οποία αρχικά έγινε προσευχή, μετά οι Αθηναίοι αδελφοί έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και στη συνέχεια έλαβε χώρα Τράπεζα Αγάπης με φαγητά και κοινωνία μετ’ αλλήλων. 
Το πρωί του Σαββάτου (30/3), τα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα όπου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού και μετά συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα πνευματικά και βιοτικά. Στη συνέχεια πήγαν σε χωριό της Άρτας, όπου το πρωί (31/3) πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του!

 

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες των Σερρών (3/2), της Βέροιας (10/2), της  Κέρκυρας (17/2) και της Ηγουμενίτσας (24/2).
Στις 2/2, 9/2 και 23/2/ μερικά αδέλφια της εκκλησίας μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, στην πόλη μας, μοιράζοντας σε όσους θέλανε Καινές Διαθήκες και εφημερίδες ‘Χριστιανισμός’. Σκοπός του ευαγγελισμού είναι να συστήσουμε στους ανθρώπους να ζητήσουν τον Ιησού Χριστό και να Τον γνωρίσουν σαν προσωπικό τους σωτήρα.
Την Παρασκευή 22/2 το πρωί αδέλφια από την Αθήνα, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι μιας αδελφής μας, σε χωριό της Άρτας.  Σε αυτή συμμετείχαν τα αδέλφια από την Αθήνα και αδέλφια και φίλοι από Άρτα, Αγρίνιο, Μενίδι, Ιωάννινα, σε μια κοινωνία μετ’ αλλήλων με προσευχή, ομολογία, μηνύματα από το λόγο και τράπεζα αγάπης.
Το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου τα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικές επισκέψεις, ενώ το βράδυ ήρθανε στην εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή φέρανε οικοδομητικά μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά είχαμε μια όμορφη κοινωνία με φαγητό και ανταλλαγή νέων.
Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε στο χωριό της Άρτας η καθιερωμένη ανά μήνα Κυριακάτικη λειτουργία με συμμετοχή των επισκεπτών αδελφών και αδελφών και φίλων από τις γύρω περιοχές. Ο Θεός να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς σωτηρία ψυχών και να ανοίξει και άλλες εκκλησίες για να δοξαστεί το άγιο Όνομά Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιανουαρίου 2019 μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Ηγουμενίτσας (6/1 και 27/1), της Θεσσαλονίκης (13/1)   και της Κέρκυρας (20/1).

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, επισκεφθήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Πραγματοποιήθηκε ευλογημένη συνάθροιση κατά την οποία προσευχηθήκαμε, ψάλλαμε ύμνους, ακούσαμε οικοδομητικά μηνύματα, συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με τον Κύριο.

Τα Σάββατα 12/1,19/1και 26/1, μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στην πόλη μας, με μοίρασμα χριστιανικών εφημερίδων και Καινών Διαθηκών. Σκοπός του ευαγγελισμού είναι κάθε συμπολίτης μας  να δεχθεί το μήνυμα του Ευαγγελίου και να κάνει ένα βήμα να ζητήσει τον Ιησού Χριστό και να Τον γνωρίσει σαν προσωπικό του σωτήρα.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν μια οικογένεια σε χωριό της Άρτας και είχανε μια οικοδομητική κοινωνία. Το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας, το βράδυ μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού και το πρωί της Κυριακής συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)