Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησε πρεσβύτερος από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (6/2, 13/2, 20/2 και 27/2).

Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία και το πρωί του Σαββάτου στην πόλη της Άρτας. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα  μέσα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια  είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και ανταλλάξαμε νέα. Το πρωί της Κυριακής (6/2), τα αδέλφια από την Αθήνα παραβρέθηκαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας.

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, άλλα αδέλφια από την Αθήνα που και σ’ αυτά ο Κύριος έβαλε αγάπη για το έργο Του στην Ήπειρο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας. Το απόγευμα του Σαββάτου  ήρθαν στην εκκλησία μας, αρχικά έκαναν μάθημα νεολαίας και στη συνέχεια, στη συνάθροιση της εκκλησίας,  έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το πρωί της Κυριακής (20/2), τα αδέλφια από την Αθήνα πήγαν στο χωριό της Άρτας και εκεί έγινε Κυριακάτικη λειτουργία με τη συμμετοχή αδελφών από τις γύρω περιοχές. Στη συνέχεια τα παρευρισκόμενα αδέλφια είχαν  ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων.

Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του, όπου και αν γίνεται. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιανουαρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (2/1, 9/1 και 16/1) και της Κέρκυρας (23/1 και 30/1).

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν από την Αθήνα 4 αδερφοί εργάτες του Κυρίου και αρχικά έκαναν ευαγγελιστικό έργο στο Αγρίνιο. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα αδέλφια της κατ’ οίκον εκκλησίας, στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας και είχαν οικοδομητική κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την ίδια μέρα, αδερφοί από την Ηγουμενίτσα μαζί με αδελφό της εκκλησίας μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στα Ιωάννινα μοιράζοντας εφημερίδες ‘Χριστιανισμός’ και Καινές Διαθήκες και προτρέποντας κάθε ενδιαφερόμενο να ζητήσει και να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι αδελφοί από την Αθήνα μαζί με νέους της εκκλησίας μας και της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας, επισκέφθηκαν φιλικό σπίτι και εκεί έγινε και το μάθημα της νεολαίας που συνήθως γίνεται διαδικτυακά, κάθε Κυριακή στις 9:00μ.μ.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, τα αδέρφια από την Αθήνα, πήγανε στο χωριό της Άρτας και επιμελήθηκαν την Κυριακάτικη λειτουργία, στην οποία συμμετείχαν αδέρφια από Άρτα, Αιτωλοακαρνανία  και Ιωάννινα.

Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του όπου και αν γίνεται, προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (5/12, 12/12 και 19/12) και της Κέρκυρας (26/12).

Την Παρασκευή 3/12 ξεκίνησαν από την Αθήνα με δύο αυτοκίνητα, δύο ομάδες αδελφών διακόνων και εργατών του Κυρίου   και το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο, η μία ομάδα στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας και η άλλη στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας.  Το  απόγευμα του Σαββάτου, οι αδελφοί διάκονοι και ένας εργάτης μαζί με νέους της εκκλησίας μας και με νέους της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας συναντήθηκαν και έκαναν μάθημα  στην αίθουσα της εκκλησίας μας, ενώ στη βραδινή συνάθροιση,  τρία από τα αδέλφια από την Αθήνα φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα τους.

Την Κυριακή 5/12 έλαβε χώρα λειτουργία στο χωριό της Άρτας, που ανέλαβε αδελφός πρεσβύτερος από την Πρέβεζα και στην οποία μιλήσανε μερικά από τα αδέλφια από την Αθήνα. Μετά οι συμμετέχοντες αδελφοί είχαν κοινωνία μετ’ αλλήλων.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (7/11, 14/11 και 21/11) και της Βέροιας (28/11).

Τις Κυριακές 7, 14, 21, 28 Νοεμβρίου οι νέοι έκαναν διαδικτυακά μαθήματα με διάφορα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα. Προσευχόμαστε να απαντάει ο Κύριος  και μέσα από τον λόγο Του αλλά και από τις εμπειρίες του καθενός που βέβαια συμβαδίζουν με το λόγο Του, να βρούμε λύσεις πάνω στα σχετικά  θέματα, ώστε να έχουμε παρηγοριά από τον Κύριο και να οικοδομούμαστε πνευματικά μέσα στην εκκλησία του Κυρίου, η οποία αποτελεί τον στύλο και το εδραίωμα της αλήθειας (Α΄ Τιμόθεον, γ΄:15).

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Οκτωβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (3/10 ), της Θεσσαλονίκης (10/10, 24/10 και 31/10) και της Κοζάνης (17/10).

Τα αδέρφια από την Αθήνα, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν την επίσκεψή τους στην Αιτωλοακαρνανία και στην Ήπειρο και έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Αμφιλοχία και Άρτα. Το πρωί του Σαββάτου συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα και μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με ενέργειες του Κυρίου.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ήρθαν πάλι τα αδέλφια από την Αθήνα μαζί με αδέλφια από τη νεολαία μιας εκκλησίας της Αθήνας. Το απόγευμα της Παρασκευής τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο στην Φιλιππιάδα. Το πρωί του Σαββάτου με τα αδέλφια της νεολαίας που μας επισκέφτηκε κάναμε ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, δίνοντας χριστιανικές εφημερίδες και ευαγγέλια σε όποιον ήθελε, ενώ τα άλλα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν το ίδιο, σε άλλους δρόμους της πόλης. Το βράδυ του Σαββάτου, στη συνάθροιση της εκκλησίας, τα αδέλφια από την Αθήνα φέρανε οικοδομητικά μηνύματα.  Στη συνέχεια αρκετά αδέλφια μαζευτήκαμε στο σπίτι ενός αδελφού και είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων με ομολογίες και μικρά μηνύματα. Το πρωί της Κυριακής, τα αδέλφια από την Αθήνα και η νεολαία που μας επισκέφτηκε, πήγανε σε ένα χωριό της Άρτας όπου έλαβε χώρα κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία με μηνύματα των αδερφών και κοινωνία μετ’ αλλήλων με ομολογίες και Τράπεζα Αγάπης.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (5/9 και 19/9) και της Θεσσαλονίκης (12/9 και 26/9).

Στις 19 και 26 Σεπτεμβρίου αρχίσαμε πνευματικές συζητήσεις και μαθήματα με την νεολαία, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ως μέσο για πνευματική οικοδομή επειδή οι αποστάσεις και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, δεν μας επιτρέπουν προς το παρόν δια ζώσης κοινωνίες από κοντά. Έτσι, εξαγοράζουμε τον χρόνο μας, για να έχουμε έστω από απόσταση κοινωνία μετ’ αλλήλων, για την πνευματική οικοδομή όλων μας. 
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Αυγούστου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (1/8), της Θεσσαλονίκης (8/8 και 29/8), της Βέροιας  (15/8) και του Παγκρατίου (22/8).

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου τα αδέλφια που έρχονται συνήθως κάθε μήνα από την Αθήνα για ευαγγελιστικό έργο, κάνανε μια πρώτη στάση στην Αμφιλοχία για ευαγγελισμό, μοιράζοντας χριστιανικές εφημερίδες και Καινές Διαθήκες σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το πρωί του Σαββάτου συνεχίσανε το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας στα Ιωάννινα και το βράδυ ήρθανε στην συνάθροιση της εκκλησίας μας και μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα τους. Την Κυριακή συμμετείχαν στην  κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία  σε χωριό της Άρτας και μετά αναχωρήσανε για την Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε ευαγγελιστικό που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουλίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (4/7), της Ηγουμενίτσας (11/7), της Κοζάνης (18/7) και του Ασπροπύργου (25/7).

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου αδέλφια από την Αθήνα, επισκέφτηκαν την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο. Έκαναν μια πρώτη στάση στην Αμφιλοχία μοιράζοντας Καινές Διαθήκες και εφημερίδες. Την επόμενη μέρα το Σάββατο, ευαγγελίσανε το πρωί στην πόλη της Άρτας μοιράζοντας χριστιανικές εφημερίδες και αναγγέλλοντας το άγγελμα της σωτηρίας που χαρίζει ο Ιησούς Χριστός. Το βράδυ του Σαββάτου μας επισκεφτήκαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα και έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από την Αγία Γραφή. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την Κυριακή το πρωί συμμετείχαν στη Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας και το απόγευμα σε μια ευλογημένη κοινωνία στο σπίτι μιας αδελφής μας σε ένα άλλο χωριό της Άρτας. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)