Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, έγινε η καθιερωμένη συνάθροιση αδελφών στο σπίτι μιας αδελφής μας σε ένα χωριό της Άρτας. Υπήρχε έντονη παρουσία Θεού, όπου τα αδέλφια προσευχήθηκαν και κάποιοι φέρανε μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού. Ευχαριστούμε πολύ το Θεό που ευλογεί τέτοιες συναθροίσεις και προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει περισσότερο την Ήπειρο, σώζοντας πολλές ψυχές και ανοίγοντας εκκλησίες στην Άρτα και στην Πρέβεζα. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια των εναλλάξ επισκέψεων ανά μήνα. Τα αδέλφια μας υποδέχτηκαν με αγάπη Χριστού και τρία αδέλφια από τα Γιάννενα φέρανε μήνυμα από την Αγία Γραφή όπως και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Στο τέλος της λειτουργίας, είχαμε Τράπεζα Αγάπης με τους αδελφούς, όπου συμφάγαμε και μάθαμε νέα τους. Την επόμενη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, είχαμε κοινωνία στο σπίτι μια αδελφής μας, σε ένα χωριό κοντά στην Άρτα, όπου συγκεντρωθήκαμε πολλά αδέλφια από Άρτα, Αθήνα, Πύργο, Βόνιτσα και Γιάννενα. Ένας αδελφός έκανε την ομολογία του, ακούστηκαν μηνύματα από το Λόγο, κάναμε προσευχή και αργότερα συμφάγαμε. Την επόμενη μέρα, Σάββατο, στα Ιωάννινα και στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης έγινε ευαγγελιστικό έργο με μοίρασμα εφημερίδων και Καινών Διαθηκών, ενώ το βράδυ, μίλησαν στην εκκλησία μας αδέλφια από την Αθήνα και ένας αδελφός από τον Πύργο Ηλείας. Την Κυριακή(26/01), μετά την Λειτουργία, είχαμε Τράπεζα Αγάπης με τους αδελφούς επισκέπτες. Το βράδυ της Κυριακής, έγινε ευλογημένη κατ’ οίκον συνάθροιση σε ένα χωριό κοντά στην Πρέβεζα, με έντονη παρουσία Θεού και πολλών αδελφών. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο και όλα τα αδέλφια που κοπιάζουν. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έγινε η καθιερωμένη συγκέντρωση σε σπίτι μιας αδελφής μας στην Άρτα, όπου συγκεντρώθηκαν αρκετές ψυχές από την Αθήνα και την Άρτα, και έγινε ωραία κοινωνία με προσευχή και γραφικά  μηνύματα . Την επόμενη μέρα, το Σάββατο (21/12), έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου, στην εκκλησία μας στα Γιάννενα, φέρανε μηνύματα  από την Αγία Γραφή, έξι αδέλφια, από Αθήνα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα. Στο τέλος, είχαμε Τράπεζα Αγάπης και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Όπως έχει καθιερωθεί, την Τρίτη (31/12), παραμονή της  πρωτοχρονιάς, στις 10:00 το βράδυ, έγινε συνάθροιση στην εκκλησία μας, στην οποία οι αδελφοί που παραβρέθηκαν, υποδέxθηκαν τη νέα χρονιά, ομολογώντας τις ενέργειες του Κυρίου στη ζωή τους, προσευχόμενοι και ευχόμενοι για περαιτέρω πνευματική πρόοδο. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει περισσότερο την Ήπειρο αυτό το νέο έτος. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Τα αδέλφια μας υποδέχτηκαν με την αγάπη τους  και ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων μαζί με ένα άλλο αδελφό  έφεραν μηνύματα  από την Αγία Γραφή. Μετά  είχαμε Τράπεζα Αγάπης με μια ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, είχαμε την καθιερωμένη, κάθε μήνα ,επίσκεψη των αδελφών μας από την Αθήνα. Στο σπίτι μιας αδελφής μας, σε χωριό κοντά στην Άρτα, όπως συνηθίζεται, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση  με συμμετοχή αδελφών από τα γύρω μέρη. Το βράδυ του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα, φέρανε στην εκκλησία μας, μηνύματα  από την Αγία Γραφή και καθίσανε ως την Κυριακή, όπου μετά την πρωινή λειτουργία της εκκλησίας, συμφάγαμε σε Τράπεζα Αγάπης. Επίσης στις 29,30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου είχαμε οικοδομητική επίσκεψη και άλλων αδελφών, εργατών του Κυρίου, από την Αθήνα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο του στην Ήπειρο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, είχαμε την επίσκεψη των αδελφών μας από την Αθήνα, σε χωριό κοντά στην Άρτα. Στο σπίτι μιας αδελφής μας, έλαβε χώρα ωραία κοινωνία με γραφικά μηνύματα και προσευχή. Τα Σάββατο(26/10) έγινε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Γιάννενα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα, φέρανε στην εκκλησία μας, μηνύματα  από την Αγία Γραφή και καθίσανε ως την Κυριακή, όπου μετά την πρωινή λειτουργία της εκκλησίας, είχαμε Τράπεζα Αγάπης. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ανοίξει εκκλησίες σε Άρτα και Πρέβεζα. Αμήν!

 

Το Σάββατο στις 28 Σεπτεμβρίου, μας επισκέφτηκαν αδέλφια από την Ηγουμενίτσα. Έφερε ένα οικοδομητικό μήνυμα από την Αγία Γραφή ένας αδελφός διάκονος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια συμφάγαμε και είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το προηγούμενο μήνα (23 Αυγούστου), είχαμε επισκεφτεί εμείς την εκκλησία της Ηγουμενίτσας στα πλαίσια των εναλλάξ κοινών συναθροίσεων που έχουμε μια φορά κάθε μήνα . Τότε, φέρανε μηνύματα  ο ποιμένας της εκκλησίας της εκκλησίας της Ριζούπολης, ένας αδελφός εργάτης στο έργο του Κυρίου από την Καβάλα και ο ποιμένας της εκκλησίας των Ιωαννίνων. Όπως συνηθίζουμε, μετά τα μηνύματα των αδελφών είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Προσευχόμαστε, ο Κύριος να σώσει ψυχές και να ανοίξει εκκλησίες σε Άρτα και Πρέβεζα και να έχουμε κοινές συναθροίσεις σε όλες τις πόλεις της Ηπείρου. Αμήν!

 

Το Σάββατο, στις 31 Αυγούστου έγινε η 59η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Για ακόμη μια φορά, νέοι απ’ όλη την Ελλάδα προσκαλέστηκαν να ομολογήσουν το Άγιο όνομα του Κυρίου. Ήταν μέρα χαράς και ευλογίας με ομολογίες και πνευματικά μηνύματα. Το βράδυ έγινε ευαγγελιστικό έργο στο Λευκό Πύργο, με ομιλίες αδελφών δια μικροφώνου και με υμνωδία, ενώ παράλληλα γινόταν μοίρασμα Καινών Διαθηκών και φυλλαδίων. Ο Κύριος να ευλογήσει τη νεολαία του. Αμήν!

 

Στις 17 Αυγούστου, έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η 3η Αλβανική Σύναξη της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στα Τίρανα της Αλβανίας. Ήταν μια ευλογημένη μέρα, όπου παρευρέθηκαν πολλοί Αλβανοί αδελφοί και λίγοι Έλληνες από τα Ιωάννινα. Έγιναν πολύ ωραίες ομολογίες και εποικοδομητικά μηνύματα από τους Αλβανούς αδελφούς και ένα μήνυμα από τον υπεύθυνο της Ε.Α.Ε.Π. Ιωαννίνων. Ευλογηθήκαμε όλοι με την παρουσία του Θεού, με όμορφα  μηνύματα περί ευλογίας στην Αλβανία, αλλά και στον καθένα μας. Στο διάλειμμα, περπατήσαμε στην όμορφη πόλη των Τιράνων, ενώ μετά τη Σύναξη είχαμε κοινωνία με τους αδελφούς, αρκετοί των οποίων έχουν αναγεννηθεί στην Ελλάδα. Ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Αλβανία, στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)