Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Τις Κυριακές του Μαρτίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας (5/3,12/3 και 26/3) και της Θεσσαλονίκης (19/3).

Την Παρασκευή (10/3) αδελφοί από την Αθήνα, που υπηρετούν στο έργο  του Κυρίου, στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας και στην Ήπειρο, έκαναν αρχικά μια στάση για ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο και το πρωί του Σαββάτου(11/3) στην πόλη της Πρέβεζας και το βράδυ ήλθαν στα Ιωάννινα και μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια  είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών.

Την Κυριακή (12/3) τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στη Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας. Επίσης και την Κυριακή (19/3) πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα (4/3,11/3 και 18/3) τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών, χριστιανικών εφημερίδων, φυλλαδίων του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβολή ευαγγελιστικών μηνυμάτων, για να γνωρίσει ο κάθε συμπολίτης μας τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Πετρούπολης (Ίλιον)(5/2), της Θεσσαλονίκης  (12/2 και 26/2) και της Κέρκυρας (19/2).

Οι αδελφοί από την Αθήνα που βοηθούν στο έργο του Κυρίου στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας και στην Ήπειρο, επισκέφτηκαν την Παρασκευή (3/2) την Αμφιλοχία στην οποία έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκαν και τα αδέλφια στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, είχαν κοινωνία  μαζί τους και  συμμετείχαν στην κατ’ οίκο συνάθροιση που έλαβε χώρα. Το πρωί του Σαββάτου (4/2) έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μεταξύ μας κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα. Την Κυριακή (5/2) , τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στη Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας. Επίσης και την Κυριακή (19/2) πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Το Σάββατο (18/2) έγινε Σύναξη Νέων Μακεδονίας και Θράκης στην εκκλησία στην οδό Πτολεμαίων 29Β, στην Θεσσαλονίκη. Ήταν πολλοί οι καλεσμένοι και είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε και κάποιοι νέοι από την Ήπειρο. Έγιναν ομολογίες και ειπώθηκαν οικοδομητικά μηνύματα. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία με τα αδέλφια.

Την Καθαρή Δευτέρα (27/2), μετά από διακοπή δύο ετών λόγω κορωνοϊού, μερικοί αδελφοί από την εκκλησία μας, πήγαμε στην εκκλησία της Κέρκυρας  στην καθιερωμένη σύναξη, κατά την οποία ειπώθηκαν μηνύματα από εργάτες, ομολογίες πιστών και ακούσαμε οικοδομητικά προφητικά μηνύματα. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και είχαμε την χαρά να δούμε αδέλφια από διάφορες πόλεις που παρευρέθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο για την ευλογία που μας χάρισε.

Τα Σάββατα 4, 11 και 25/2, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών, χριστιανικών εφημερίδων, φυλλαδίων του ραδ. σταθμού και προβολή ευαγγελιστικών μηνυμάτων.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται για να δοξαστεί Αυτός στη ζωή μας και σε κάθε εκκλησία Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιανουαρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης  (1/1,15/1 και 22/1), της Κω (8/1) και της Κέρκυρας(29/1).

Την Παρασκευή (6/1), τα αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, επισκέφτηκαν τα αδέλφια στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας και συμμετείχαν στην εκεί κατ’ οίκον συνάθροιση.

Το Σάββατο (7/1), έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα. Το βράδυ του Σαββάτου μαζί με αδέλφια από την Ηγουμενίτσα, ήρθαν στην εκκλησία μας και έφεραν οικοδομητικά μηνύματα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια συμφάγαμε και ανταλλάξαμε  νέα και εμπειρίες.

Την Κυριακή (8/1) τα αδέλφια από την Αθήνα πήγαν στο χωριό της Άρτας και συμμετείχαν στην Κυριακάτική λειτουργία που έλαβε χώρα. Επίσης και την Κυριακή (22/1) πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα (14/1 και 28/1) τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και χριστιανικών εφημερίδων και προβολή ευαγγελιστικών μηνυμάτων, ενώ το Σαββάτο (21/1) έκαναν ευαγγελιστικό έργο διερχόμενοι σε κεντρικούς δρόμους των  Ιωαννίνων, μοιράζοντας χριστιανικές εφημερίδες και φυλλάδια του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου  Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Βέροιας (4/12), της Θεσσαλονίκης (11/12 και 25/12) και της Κέρκυρας (18/12).

Τα Σάββατα 3/12, 10/12 και 24/12/22 δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προβάλλοντας πινακίδα με ευαγγελιστικά μηνύματα, προσφέροντας Καινές Διαθήκες και χριστιανικές εφημερίδες και  μεταδίδοντας προφορικά το μήνυμα του ευαγγελίου σε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας, ώστε να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.

Την  Κυριακή 11 /12 έλαβε χώρα Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο και συνάθροιση που γίνονται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (6/11, 13/11 και 20/11) και της Κέρκυρας (27/11).

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου τα αδέλφια που επισκέπτονται Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Αμφιλοχίας. Το απόγευμα της Παρασκευής, συμμετείχαν στην κατ’ οίκο συνάθροιση στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας και είχαν οικοδομητική κοινωνία με τα εκεί αδέλφια.

Το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας, ενώ το βράδυ ήρθανε στην εκκλησία μας μαζί με αδέλφια από τη Θεσσαλονίκη και την Ηγουμενίτσα, όπου έλαβε χώρα ευλογημένη συνάθροιση με προσευχή, οικοδομητικά μηνύματα από το λόγο του Θεού και κοινωνία μετ’ αλλήλων με τράπεζα αγάπης.

Τις Κυριακές (20 /11) και (27/11) έλαβαν χώρα Κυριακάτικες λειτουργίες στο χωριό της Άρτας με την ευθύνη πρεσβυτέρων από την Αθήνα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο και συνάθροιση που γίνονται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Οκτωβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας(2/10,23/10), της Θεσσαλονίκης (9/10, 30/10) και της Ηγουμενίτσας (16/10).

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου έγινε η Πανηπειρωτική Σύναξη στην Ηγουμενίτσα με την συμμετοχή αρκετών αδελφών από τα μέρη της Ηπείρου, αλλά και από Κέρκυρα, Κοζάνη, Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα. Μετά την ώρα της προσευχής, μίλησαν εργάτες από ένα μήνυμα από τον λόγο, έγινε ομολογία και στο τέλος απαντήθηκαν ερωτήσεις σε απορίες. Στο ενδιάμεσο είχαμε διάλειμμα με φαγητό και έχοντας κοινωνία με τα αδέλφια.

Τις Κυριακές (9/10) και (23/10), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία με συμμετοχή αδελφών από τις γύρω περιοχές και την Αθήνα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας(4/9),της Βέροιας (11/9) και της Θεσσαλονίκης(18/9, 25/9).

Την Παρασκευή 16/9, δύο αδελφοί εργάτες από την Αθήνα, επισκέφτηκαν την Αμφιλοχία όπου έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το βράδυ της Παρασκευής συμμετείχαν στην συνάθροιση, στην κατ’ οίκον εκκλησία στο Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, όπου έφεραν από ένα μήνυμα και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια.Το Σάββατο 17 /9, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας, το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών.Την Κυριακή 18 /9,συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε ευαγγελιστικό έργο για τη σωτηρία πολλών ψυχών, προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!           τ

 

Τις Κυριακές του Αυγούστου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (7/8), των Χανίων (14/8), του Ασπρόπυργου Αττικής (21/8) και του Μπιτιχάιμ Γερμανίας (28/8).

Την Παρασκευή (5/8) αδέλφια από την Αθήνα, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Tο Σάββατο (6/8) έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία  μας και μετά την προσευχή, ένας αδελφός έφερε ένα μήνυμα από τον λόγο του Θεού. Το πρωί της Κυριακής (7/8), συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε η κατασκήνωση της εκκλησίας μας,  με τίτλο «του ουρανού το μονοπάτι» σε εγκαταστάσεις κοντά στην Αθήνα, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών από όλη την Ελλάδα. Εκτός από παιδιά, η κατασκήνωση είχε στελέχη, ομαδάρχες, ιατρικό προσωπικό, προσωπικό κουζίνας, τομεάρχες, υπαρχηγό και αρχηγό.  Το πρόγραμμα περιλάμβανε κάθε πρωί εθνικό ύμνο με έπαρση σημαίας, ερωτήσεις μέσα από την Αγία Γραφή, αθλοπαιδιές, πνευματικές συμμελέτες και πνευματικές βραδιές με προσευχές και εκζήτηση του  Αγίου Πνεύματος. Επίσης υπήρχαν και βραδινά παιχνίδια. Ήταν μια ευλογημένη κατασκήνωση, με πλούσιες πνευματικές εμπειρίες.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου έγινε η 74η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της ΕΑΕΠ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Ήταν μια Σύναξη με πολλές ομολογίες, μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού και προσευχές. Το βράδυ προγραματοποιήθηκε ευαγγελιστική συνάθροιση κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Σύναξη που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς· και ιδού, εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως της συντελείας του αιώνος. (Ματθαίος κη' 19)