Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησε διάκονος από την εκκλησία της Ριζούπολης (3/9) και πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (13 /9) και (20/9) και της Βέροιας (27/9).

Στις 2 Σεπτεμβρίου έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών, η 76η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής. Ειπώθηκαν ομολογίες νέων σχετικά με το τι έκανε ο Κύριος στην ζωή τους και μηνύματα εργατών. Ανάμεσα στις ομολογίες και στα μηνύματα, υπήρχε ώρα ομαδικής υμνωδίας προσευχής και δοξολογίας. Στο τέλος έλαβε χώρα προσευχή για όσους είχαν αιτήματα. Αργότερα, γύρω στις 19:30, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, έγινε ευαγγελιστικό έργο με ευαγγελιστικά μηνύματα και μοίρασμα χριστιανικών φυλλαδίων. Οι Συνάξεις των Νέων έχουν κύριο σκοπό να γίνει γνωστή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, η κατά χάρη σωτηρία που δίνει ο Κύριος σε όποιον μετανοεί και Τον επικαλείται στη ζωή Του και επιπλέον την κοινωνία μετ’ αλλήλων των νέων παιδιών Του Θεού των εκκλησιών μας.

Τα Σάββατα 2 και 23 Σεπτεμβρίου, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου, μοιράζοντας σε κάθε, φυλλάδια του ραδιοφωνικού σταθμού Φάρος 92,7 FM, εφημερίδες «Χριστιανισμός» και  Καινές Διαθήκες, με σκοπό να κάθε  άνθρωπος να επικαλεστεί τον Κύριο Ιησού Χριστό στη ζωή του, ώστε να Τον γνωρίσει σαν προσωπικό του Σωτήρα.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έγινε Πανηπειρωτική Σύναξη στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Παρευρέθηκαν αδελφοί  και από άλλες πόλεις και χωριά πλην της Ηπείρου, όπως από Κέρκυρα, Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, Λευκάδα και Αθήνα.  Το πρόγραμμα περιλάμβανε μηνύματα από εργάτες του Κυρίου, ένα διάλειμμα για φαγητό και κοινωνία μετ’ αλλήλων και μετά γραπτές ερωτήσεις  από τους συμμετέχοντες και απαντήσεις από  τρεις πρεσβυτέρους.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε  έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Αυγούστου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (6 /8), της Ηγουμενίτσας (13/8),του Ασπροπύργου (20/8) και από την εκκλησία του Μπιτιχάϊμ  Γερμανίας (27/8).

Την Κυριακή (27/8), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα 12, 19 και 26 Αυγούστου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες στην ελληνική αλλά και άλλες γλώσσες, χριστιανικές εφημερίδες και φυλλάδια του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ FM που εκπέμπει στους 92,7 MHz. Σκοπός του ευαγγελιστικού έργου είναι να γνωρίσει ο κάθε συμπολίτης μας τον Κύριο Ιησού Χριστό ως προσωπικό σωτήρα στην ζωή του.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του, όπως και όλους που κοπιάζουν για την πρόοδο κάθε έργου Του, Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουλίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (2 /7), της Βέροιας (9/7) και από την εκκλησία της Κέρκυρας (16,23,30/9)
.Τα Σάββατα 1, 8, 22, και 29 Ιουλίου, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες στην ελληνική αλλά και άλλες γλώσσες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM, προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα και προτρέποντας τους συμπολίτες μας να ζητήσουν και να γνωρίσουν τον Ιησού Χριστό στην ζωή τους, σαν προσωπικό τους σωτήρα. 
Φέτος διοργανώθηκε τον μήνα Ιούλιο το 14ο Πνευματικό Συνέδριο της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής σε δύο περιόδους, η Α΄ περίοδος από 3-8 Ιουλίου και η Β΄ περίοδος από 10-15 Ιουλίου και στο οποίο έλαβαν μέρος και μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας. Το θέμα που απασχόλησε και τις δύο περιόδους του συνεδρίου ήταν το εδάφιο, ‘τις είναι μεταξύ σας σοφός και επιστήμων; ας δείξη εκ της καλής διαγωγής τα έργα εαυτού εν πραότητι σοφίας.’(Ιακώβου,ε΄:13). Το καθημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προσευχή, εισηγήσεις δύο εργατών, ερωτήσεις από όλους τους συμμετέχοντες πάνω στο θέμα του συνεδρίου και απαντήσεις από τους εισηγητές. Εκτός από το πνευματικό μέρος το πρόγραμμα περιελάμβανε για όσους ήθελαν, πεζοπορία, αθλοπαιδιές και διάφορα άλλα ομαδικά παιχνίδια. Ευχαριστούμε τον Κύριο που  ευλόγησε το Συνέδριο με την παρουσία Του και τις ενέργειές Του. 
Την Κυριακή (23/7), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.
Ο Κύριος να ευλογεί όλους που κοπιάζουν για την πρόοδο του έργου Του, Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουνίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Πετρούπολης (4/6), της Ηγουμενίτσας(11/6), της Κέρκυρας (18/6) και  της Θεσσαλονίκης (25 /6).
Οι αδελφοί εργάτες  που επισκέπτονται την Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία, μαζί με πρεσβύτερο από την εκκλησία της Πετρούπολης, την Παρασκευή(2/6) έφθασαν στην Βόνιτσα, όπου επισκέφτηκαν κάποιες ψυχές και είχαν οικοδομητική επικοινωνία μαζί τους. Την ίδια μέρα πήγαν στα αδέλφια στον Άγιο Νικόλαο στην κατ’ οίκον τοπική εκκλησία και συμμετείχαν στην  απογευματινή συνάθροιση. Το πρωί του Σαββάτου(3/6), ήρθαν στην πόλη μας και έκαναν ευαγγελιστικό έργο, ενώ το βράδυ συμμετείχαν στη συνάθροιση  της εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή φέρανε μηνύματα από τον λόγο του Θεού και στη  συνέχεια  είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Οι  αδελφοί από την Αθήνα,  παρέμειναν και στην Κυριακάτικη λειτουργία της   εκκλησίας μας, την οποία ανέλαβε ο  πρεσβύτερος από την Πετρούπολη και στη  συνέχεια πήγαν στον χωριό  της Άρτας, όπου και εκεί είχαν συνάθροιση με λίγα αδέλφια από τις γύρω περιοχές. Επίσης και την Κυριακή (18/6), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη άλλου πρεσβυτέρου από την Αθήνα.
Το απόγευμα του Σαββάτου  17 Ιουνίου, έγινε Πνευματικό Συνέδριο Νέων στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Συμμετείχαν εκτός από  τους νέους από Ήπειρο, Κέρκυρα και Αιτωλοακαρνανία και πολλοί  νέοι από την εκκλησία της Πετρούπολης και κάποιοι αδελφοί επισκέπτες. Αρχικά έλαβε χώρα προσευχή, στην συνέχεια ειπώθηκαν ομολογίες και μηνύματα μέσα από τον λόγο του Θεού και μετά πάλι προσευχή με δοξολογία. Μετά τα αδέλφια που συμμετείχαν, είχαν κοινωνία μετ’ αλλήλων και συμφάγανε. Αργότερα έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Πλατεία Ηγουμενίτσας με ηχητική εγκατάσταση, όπου μέσω μικροφώνου, μερικά αδέλφια έφεραν ευαγγελιστικά μηνύματα σχετικά με το έργο και τις ενέργειες  του Κυρίου Ιησού στη ζωή τους. Είθε να έγινε καρποφόρα σπορά μέσα στην πνευματική καρδιά κάθε περαστικού που άκουσε, ώστε να ζητήσει τον Ιησού Χριστό στην ζωή του και να σωθεί Αμήν! 
Τα Σάββατα 17 και 24 Ιουνίου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα, με σκοπό ο κάθε συμπολίτης μας  να γνωρίσει τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Μαΐου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (7/5), (21/5), (28/4) και από την εκκλησία της Αίγινας (14/5).

Τα αδέλφια που εργάζονται στο έργο του Κυρίου σε μέρη του Ν. Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου, την Παρασκευή (12/5) πήγαν στην Αμφιλοχία και έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκαν την  κατ’ οίκον εκκλησία του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας, όπου συμμετείχαν  στην απογευματινή συνάθροιση και μετά είχαν οικοδομητική κοινωνία με τα εκεί αδέλφια. Το πρωί του Σαββάτου (13/5), έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Βόνιτσα και το βράδυ της ίδιας ημέρας ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα, όπου μετά την προσευχή φέρανε μηνύματα από τον λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο τους.

Την Κυριακή (30/5), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα 6, 13, 20 και 27 Μαΐου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες στην ελληνική αλλά και άλλες γλώσσες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα, με σκοπό ο κάθε συμπολίτης μας  να γνωρίσει τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα και να ζήσει σύμφωνα με το θέλημά Του.. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

 

Τις Κυριακές του Απριλίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (2/4), (9/4), (16,4), (23/4) και (30/4).
Το Σάββατο (1/4),μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας, μαζί με αδέλφια από τις εκκλησίες της Ηγουμενίτσας, του Αγ. Νικολάου Βόνιτσας, του Αγρινίου και αδελφοί επισκέπτες από την Αθήνα, συγκεντρώθηκαν  στο σπίτι  αδελφής μας σε  χωριό της Άρτας. Στην συνάθροιση  έλαβαν χώρα αρχικά προσευχή και στη συνέχεια  μηνύματα  από τον λόγο του Θεού, πνευματικές εμπειρίες και ομολογία  από διάφορα αδέλφια και τράπεζα αγάπης όπου συμφάγανε και αντάλλαξαν νέα. Ευχαριστούμε τον Κύριο για την ευλογημένη και οικοδομητική αυτή κοινωνία.
Το Σάββατο (22/4) έγινε η 75η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο κλειστό γυμναστήριο «Μάνος Λοΐζος» στην Νίκαια, στην οποία συμμετείχαν και αδέλφια από την εκκλησία μας. Η σύναξη περιελάμβανε ομολογίες, μηνύματα από τον λόγο του Θεού, υμνωδία, προσευχή με δοξολογία του Κυρίου και προφητικά μηνύματα. Μετά τη λήξη της σύναξης, στις 19:30 έγινε ευαγγελιστικό έργο στο Μοναστηράκι με ομολογίες, με ευαγγελιστικά μηνύματα, και με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και χριστιανικών φυλλαδίων. Στη συνέχεια ακολούθησε υμνωδία στο Ηρώδειο, όπου οι συμμετέχοντες  έψαλαν διάφορους ύμνους για την δόξα του Κυρίου. Η 75η Πανελλήνια Σύναξη Νέων, για όσους ενδιαφέρονται να την ακούσουν, είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο (YouTube).  
Τα Σάββατα (8/4), (15/4) και (29/4) τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες στην ελληνική γλώσσα αλλά και ξενόγλωσσες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα, για να γνωρίσει ο κάθε συμπολίτης μας τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.
Τις Κυριακές (9/4) και (30/4) πραγματοποιήθηκε στο χωριό της Άρτας, Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

 

Τις Κυριακές του Μαρτίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας (5/3,12/3 και 26/3) και της Θεσσαλονίκης (19/3).

Την Παρασκευή (10/3) αδελφοί από την Αθήνα, που υπηρετούν στο έργο  του Κυρίου, στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας και στην Ήπειρο, έκαναν αρχικά μια στάση για ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο και το πρωί του Σαββάτου(11/3) στην πόλη της Πρέβεζας και το βράδυ ήλθαν στα Ιωάννινα και μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια  είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών.

Την Κυριακή (12/3) τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στη Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας. Επίσης και την Κυριακή (19/3) πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα (4/3,11/3 και 18/3) τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών, χριστιανικών εφημερίδων, φυλλαδίων του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβολή ευαγγελιστικών μηνυμάτων, για να γνωρίσει ο κάθε συμπολίτης μας τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Πετρούπολης (Ίλιον)(5/2), της Θεσσαλονίκης  (12/2 και 26/2) και της Κέρκυρας (19/2).

Οι αδελφοί από την Αθήνα που βοηθούν στο έργο του Κυρίου στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας και στην Ήπειρο, επισκέφτηκαν την Παρασκευή (3/2) την Αμφιλοχία στην οποία έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκαν και τα αδέλφια στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, είχαν κοινωνία  μαζί τους και  συμμετείχαν στην κατ’ οίκο συνάθροιση που έλαβε χώρα. Το πρωί του Σαββάτου (4/2) έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μεταξύ μας κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα. Την Κυριακή (5/2) , τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στη Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας. Επίσης και την Κυριακή (19/2) πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Το Σάββατο (18/2) έγινε Σύναξη Νέων Μακεδονίας και Θράκης στην εκκλησία στην οδό Πτολεμαίων 29Β, στην Θεσσαλονίκη. Ήταν πολλοί οι καλεσμένοι και είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε και κάποιοι νέοι από την Ήπειρο. Έγιναν ομολογίες και ειπώθηκαν οικοδομητικά μηνύματα. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία με τα αδέλφια.

Την Καθαρή Δευτέρα (27/2), μετά από διακοπή δύο ετών λόγω κορωνοϊού, μερικοί αδελφοί από την εκκλησία μας, πήγαμε στην εκκλησία της Κέρκυρας  στην καθιερωμένη σύναξη, κατά την οποία ειπώθηκαν μηνύματα από εργάτες, ομολογίες πιστών και ακούσαμε οικοδομητικά προφητικά μηνύματα. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και είχαμε την χαρά να δούμε αδέλφια από διάφορες πόλεις που παρευρέθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο για την ευλογία που μας χάρισε.

Τα Σάββατα 4, 11 και 25/2, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών, χριστιανικών εφημερίδων, φυλλαδίων του ραδ. σταθμού και προβολή ευαγγελιστικών μηνυμάτων.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται για να δοξαστεί Αυτός στη ζωή μας και σε κάθε εκκλησία Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)