Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Τις Κυριακές του Ιανουαρίου 2024, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Πετρούπολης (07/01), της Κέρκυρας (14/01) και (28/01) και της Θεσσαλονίκης (21/01).

Το Σάββατο (06/01), τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου παροτρύνοντας τους συμπολίτες μας να ζητήσουν τον Ιησού Χριστό να έρθει στην ζωή τους και να Τον γνωρίσουν σαν προσωπικό τους Σωτήρα και δίνοντας Καινή Διαθήκη σε όποιον θέλει να τη διαβάσει.

Το επόμενο Σάββατο (13/01) μας επισκέφτηκαν αδέλφια από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Μετά την συμπροσευχή,  μας έφεραν οικοδομητικά μηνύματα μέσα από τον λόγο του Θεού  και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με τον Κύριο.

Ο Κύριος να κάνει ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο, στη γειτονική Αλβανία, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο,  όπου κηρύττεται ο λόγος Του προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Βέροιας (03/12), της Θεσσαλονίκης (10/12) και (31/12) και της Κέρκυρας (17/12) και (24/12).

Τα Σάββατα 16,23 και 30 Δεκεμβρίου, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου, μεταδίδοντας το μήνυμα ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Σωτήρας και προτρέποντας με λόγια και γραπτά μηνύματα κάθε περαστικό συμπολίτη, να ζητήσει τον Ιησού Χριστό στην ζωή του.

Αδελφοί εργάτες  που μας επισκέπτονται από την Αθήνα, την Παρασκευή (15/12) έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Αμφιλοχίας και το βράδυ της ίδιας ημέρας επισκέφτηκαν τα αδέλφια στην κατ’ οίκον εκκλησία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, όπου συμμετείχαν στην καθιερωμένη συνάθροιση και μετά είχαν κοινωνία με τα αδέλφια και φιλοξενήθηκαν σε σπίτι αδελφών. Το πρωί του Σαββάτου (16/12), πήγαν στην Πρέβεζα και έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή φέρανε μηνύματα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων, συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και πνευματικές εμπειρίες. Το πρωί της Κυριακής (17/12), οι αδελφοί εργάτες  πήγαν σε χωριό της Άρτας, σε σπίτι μιας αδελφής, όπου συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα, την οποία επιμελήθηκε πρεσβύτερος από την Πρέβεζα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου  Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (05/11) και της Κέρκυρας (12/11) και (26/11) και διάκονος από την εκκλησία της Ριζούπολης (19/11).

Την Παρασκευή (17/11), οι αδελφοί εργάτες  από την Αθήνα που επισκέπτονται συνήθως την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, πήγαν στην Αμφιλοχία και ευαγγελίσανε μέσα από τον λόγο του Θεού, γνωστές τους ψυχές. Μετά επισκέφθηκαν μια αδελφή στην Βόνιτσα και το βράδυ συμμετείχαν στην συνάθροιση της κατ’ οίκον  εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Αιτωλοακαρνανίας. Μετά είχαν κοινωνία με τα αδέλφια και φιλοξενηθήκανε σε σπίτι οικογένειας αδελφών.

Το πρωί του Σαββάτου (18/11),έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας και στη συνέχεια επισκέφτηκαν κάποιες ψυχές. Το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα, όπου μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Μετά πήγαν σε προάστιο των Ιωαννίνων, σε σπίτι αδελφών που θα τους φιλοξενούσε και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια που ήτανε εκεί.

Το πρωί της Κυριακής(19/11),ο αδελφός διάκονος που ήταν μεταξύ των εργατών από την Αθήνα, ανέλαβε την Κυριακάτικη λειτουργία της εκκλησίας μας και μετά μαζί με τους άλλους εργάτες αναχώρησαν για χωριό της Άρτας όπου έλαβε και εκεί χώρα παρόμοια λειτουργία με τα εκεί αδέλφια. 
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε  έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Οκτωβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Ριζούπολης (1/10), του Περιστερίου (8/10), της Κέρκυρας (15/10), της Θεσσαλονίκης(22/10) και της Ηγουμενίτσας(29/10).

Την Κυριακή (1/10), έλαβε χώρα σε χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2023 έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, η 76η τακτική σύναξη εργατών των εκκλησιών μας, στην οποία συμμετείχαν και εργάτες από Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και Πρέβεζα. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή εργατών από τις εκκλησίες της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα με βάση τον γραμμένο λόγο του Κυρίου και ειπώθηκαν νέα από το έργο του Κυρίου σε διάφορα μέρη. Η παρουσία του Κυρίου ήταν αισθητή και τις δύο ημέρες.  
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε  έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησε διάκονος από την εκκλησία της Ριζούπολης (3/9) και πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (13 /9) και (20/9) και της Βέροιας (27/9).

Στις 2 Σεπτεμβρίου έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών, η 76η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής. Ειπώθηκαν ομολογίες νέων σχετικά με το τι έκανε ο Κύριος στην ζωή τους και μηνύματα εργατών. Ανάμεσα στις ομολογίες και στα μηνύματα, υπήρχε ώρα ομαδικής υμνωδίας προσευχής και δοξολογίας. Στο τέλος έλαβε χώρα προσευχή για όσους είχαν αιτήματα. Αργότερα, γύρω στις 19:30, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, έγινε ευαγγελιστικό έργο με ευαγγελιστικά μηνύματα και μοίρασμα χριστιανικών φυλλαδίων. Οι Συνάξεις των Νέων έχουν κύριο σκοπό να γίνει γνωστή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, η κατά χάρη σωτηρία που δίνει ο Κύριος σε όποιον μετανοεί και Τον επικαλείται στη ζωή Του και επιπλέον την κοινωνία μετ’ αλλήλων των νέων παιδιών Του Θεού των εκκλησιών μας.

Τα Σάββατα 2 και 23 Σεπτεμβρίου, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου, μοιράζοντας σε κάθε, φυλλάδια του ραδιοφωνικού σταθμού Φάρος 92,7 FM, εφημερίδες «Χριστιανισμός» και  Καινές Διαθήκες, με σκοπό να κάθε  άνθρωπος να επικαλεστεί τον Κύριο Ιησού Χριστό στη ζωή του, ώστε να Τον γνωρίσει σαν προσωπικό του Σωτήρα.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έγινε Πανηπειρωτική Σύναξη στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Παρευρέθηκαν αδελφοί  και από άλλες πόλεις και χωριά πλην της Ηπείρου, όπως από Κέρκυρα, Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, Λευκάδα και Αθήνα.  Το πρόγραμμα περιλάμβανε μηνύματα από εργάτες του Κυρίου, ένα διάλειμμα για φαγητό και κοινωνία μετ’ αλλήλων και μετά γραπτές ερωτήσεις  από τους συμμετέχοντες και απαντήσεις από  τρεις πρεσβυτέρους.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε  έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Αυγούστου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (6 /8), της Ηγουμενίτσας (13/8),του Ασπροπύργου (20/8) και από την εκκλησία του Μπιτιχάϊμ  Γερμανίας (27/8).

Την Κυριακή (27/8), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα 12, 19 και 26 Αυγούστου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες στην ελληνική αλλά και άλλες γλώσσες, χριστιανικές εφημερίδες και φυλλάδια του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ FM που εκπέμπει στους 92,7 MHz. Σκοπός του ευαγγελιστικού έργου είναι να γνωρίσει ο κάθε συμπολίτης μας τον Κύριο Ιησού Χριστό ως προσωπικό σωτήρα στην ζωή του.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του, όπως και όλους που κοπιάζουν για την πρόοδο κάθε έργου Του, Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουλίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (2 /7), της Βέροιας (9/7) και από την εκκλησία της Κέρκυρας (16,23,30/9)
.Τα Σάββατα 1, 8, 22, και 29 Ιουλίου, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες στην ελληνική αλλά και άλλες γλώσσες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM, προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα και προτρέποντας τους συμπολίτες μας να ζητήσουν και να γνωρίσουν τον Ιησού Χριστό στην ζωή τους, σαν προσωπικό τους σωτήρα. 
Φέτος διοργανώθηκε τον μήνα Ιούλιο το 14ο Πνευματικό Συνέδριο της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής σε δύο περιόδους, η Α΄ περίοδος από 3-8 Ιουλίου και η Β΄ περίοδος από 10-15 Ιουλίου και στο οποίο έλαβαν μέρος και μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας. Το θέμα που απασχόλησε και τις δύο περιόδους του συνεδρίου ήταν το εδάφιο, ‘τις είναι μεταξύ σας σοφός και επιστήμων; ας δείξη εκ της καλής διαγωγής τα έργα εαυτού εν πραότητι σοφίας.’(Ιακώβου,ε΄:13). Το καθημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προσευχή, εισηγήσεις δύο εργατών, ερωτήσεις από όλους τους συμμετέχοντες πάνω στο θέμα του συνεδρίου και απαντήσεις από τους εισηγητές. Εκτός από το πνευματικό μέρος το πρόγραμμα περιελάμβανε για όσους ήθελαν, πεζοπορία, αθλοπαιδιές και διάφορα άλλα ομαδικά παιχνίδια. Ευχαριστούμε τον Κύριο που  ευλόγησε το Συνέδριο με την παρουσία Του και τις ενέργειές Του. 
Την Κυριακή (23/7), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.
Ο Κύριος να ευλογεί όλους που κοπιάζουν για την πρόοδο του έργου Του, Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουνίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Πετρούπολης (4/6), της Ηγουμενίτσας(11/6), της Κέρκυρας (18/6) και  της Θεσσαλονίκης (25 /6).
Οι αδελφοί εργάτες  που επισκέπτονται την Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία, μαζί με πρεσβύτερο από την εκκλησία της Πετρούπολης, την Παρασκευή(2/6) έφθασαν στην Βόνιτσα, όπου επισκέφτηκαν κάποιες ψυχές και είχαν οικοδομητική επικοινωνία μαζί τους. Την ίδια μέρα πήγαν στα αδέλφια στον Άγιο Νικόλαο στην κατ’ οίκον τοπική εκκλησία και συμμετείχαν στην  απογευματινή συνάθροιση. Το πρωί του Σαββάτου(3/6), ήρθαν στην πόλη μας και έκαναν ευαγγελιστικό έργο, ενώ το βράδυ συμμετείχαν στη συνάθροιση  της εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή φέρανε μηνύματα από τον λόγο του Θεού και στη  συνέχεια  είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Οι  αδελφοί από την Αθήνα,  παρέμειναν και στην Κυριακάτικη λειτουργία της   εκκλησίας μας, την οποία ανέλαβε ο  πρεσβύτερος από την Πετρούπολη και στη  συνέχεια πήγαν στον χωριό  της Άρτας, όπου και εκεί είχαν συνάθροιση με λίγα αδέλφια από τις γύρω περιοχές. Επίσης και την Κυριακή (18/6), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη άλλου πρεσβυτέρου από την Αθήνα.
Το απόγευμα του Σαββάτου  17 Ιουνίου, έγινε Πνευματικό Συνέδριο Νέων στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Συμμετείχαν εκτός από  τους νέους από Ήπειρο, Κέρκυρα και Αιτωλοακαρνανία και πολλοί  νέοι από την εκκλησία της Πετρούπολης και κάποιοι αδελφοί επισκέπτες. Αρχικά έλαβε χώρα προσευχή, στην συνέχεια ειπώθηκαν ομολογίες και μηνύματα μέσα από τον λόγο του Θεού και μετά πάλι προσευχή με δοξολογία. Μετά τα αδέλφια που συμμετείχαν, είχαν κοινωνία μετ’ αλλήλων και συμφάγανε. Αργότερα έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Πλατεία Ηγουμενίτσας με ηχητική εγκατάσταση, όπου μέσω μικροφώνου, μερικά αδέλφια έφεραν ευαγγελιστικά μηνύματα σχετικά με το έργο και τις ενέργειες  του Κυρίου Ιησού στη ζωή τους. Είθε να έγινε καρποφόρα σπορά μέσα στην πνευματική καρδιά κάθε περαστικού που άκουσε, ώστε να ζητήσει τον Ιησού Χριστό στην ζωή του και να σωθεί Αμήν! 
Τα Σάββατα 17 και 24 Ιουνίου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα, με σκοπό ο κάθε συμπολίτης μας  να γνωρίσει τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)