Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Βέροιας (4/12), της Θεσσαλονίκης (11/12 και 25/12) και της Κέρκυρας (18/12).

Τα Σάββατα 3/12, 10/12 και 24/12/22 δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προβάλλοντας πινακίδα με ευαγγελιστικά μηνύματα, προσφέροντας Καινές Διαθήκες και χριστιανικές εφημερίδες και  μεταδίδοντας προφορικά το μήνυμα του ευαγγελίου σε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας, ώστε να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.

Την  Κυριακή 11 /12 έλαβε χώρα Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο και συνάθροιση που γίνονται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (6/11, 13/11 και 20/11) και της Κέρκυρας (27/11).

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου τα αδέλφια που επισκέπτονται Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Αμφιλοχίας. Το απόγευμα της Παρασκευής, συμμετείχαν στην κατ’ οίκο συνάθροιση στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας και είχαν οικοδομητική κοινωνία με τα εκεί αδέλφια.

Το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας, ενώ το βράδυ ήρθανε στην εκκλησία μας μαζί με αδέλφια από τη Θεσσαλονίκη και την Ηγουμενίτσα, όπου έλαβε χώρα ευλογημένη συνάθροιση με προσευχή, οικοδομητικά μηνύματα από το λόγο του Θεού και κοινωνία μετ’ αλλήλων με τράπεζα αγάπης.

Τις Κυριακές (20 /11) και (27/11) έλαβαν χώρα Κυριακάτικες λειτουργίες στο χωριό της Άρτας με την ευθύνη πρεσβυτέρων από την Αθήνα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο και συνάθροιση που γίνονται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Οκτωβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας(2/10,23/10), της Θεσσαλονίκης (9/10, 30/10) και της Ηγουμενίτσας (16/10).

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου έγινε η Πανηπειρωτική Σύναξη στην Ηγουμενίτσα με την συμμετοχή αρκετών αδελφών από τα μέρη της Ηπείρου, αλλά και από Κέρκυρα, Κοζάνη, Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα. Μετά την ώρα της προσευχής, μίλησαν εργάτες από ένα μήνυμα από τον λόγο, έγινε ομολογία και στο τέλος απαντήθηκαν ερωτήσεις σε απορίες. Στο ενδιάμεσο είχαμε διάλειμμα με φαγητό και έχοντας κοινωνία με τα αδέλφια.

Τις Κυριακές (9/10) και (23/10), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία με συμμετοχή αδελφών από τις γύρω περιοχές και την Αθήνα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας(4/9),της Βέροιας (11/9) και της Θεσσαλονίκης(18/9, 25/9).

Την Παρασκευή 16/9, δύο αδελφοί εργάτες από την Αθήνα, επισκέφτηκαν την Αμφιλοχία όπου έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το βράδυ της Παρασκευής συμμετείχαν στην συνάθροιση, στην κατ’ οίκον εκκλησία στο Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, όπου έφεραν από ένα μήνυμα και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια.Το Σάββατο 17 /9, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας, το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών.Την Κυριακή 18 /9,συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε ευαγγελιστικό έργο για τη σωτηρία πολλών ψυχών, προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!           τ

 

Τις Κυριακές του Αυγούστου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (7/8), των Χανίων (14/8), του Ασπρόπυργου Αττικής (21/8) και του Μπιτιχάιμ Γερμανίας (28/8).

Την Παρασκευή (5/8) αδέλφια από την Αθήνα, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Tο Σάββατο (6/8) έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία  μας και μετά την προσευχή, ένας αδελφός έφερε ένα μήνυμα από τον λόγο του Θεού. Το πρωί της Κυριακής (7/8), συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε η κατασκήνωση της εκκλησίας μας,  με τίτλο «του ουρανού το μονοπάτι» σε εγκαταστάσεις κοντά στην Αθήνα, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών από όλη την Ελλάδα. Εκτός από παιδιά, η κατασκήνωση είχε στελέχη, ομαδάρχες, ιατρικό προσωπικό, προσωπικό κουζίνας, τομεάρχες, υπαρχηγό και αρχηγό.  Το πρόγραμμα περιλάμβανε κάθε πρωί εθνικό ύμνο με έπαρση σημαίας, ερωτήσεις μέσα από την Αγία Γραφή, αθλοπαιδιές, πνευματικές συμμελέτες και πνευματικές βραδιές με προσευχές και εκζήτηση του  Αγίου Πνεύματος. Επίσης υπήρχαν και βραδινά παιχνίδια. Ήταν μια ευλογημένη κατασκήνωση, με πλούσιες πνευματικές εμπειρίες.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου έγινε η 74η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της ΕΑΕΠ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Ήταν μια Σύναξη με πολλές ομολογίες, μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού και προσευχές. Το βράδυ προγραματοποιήθηκε ευαγγελιστική συνάθροιση κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Σύναξη που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουλίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας (3/7, 17/7 και 31/7) και της Θεσσαλονίκης (10/7 και 24/7).

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, τα αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Την επόμενη μέρα, το πρωί συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και το βράδυ μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από το λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την Κυριακή (10/7) συμμετείχαν στη λειτουργία που έλαβε χώρα σε χωριό της Άρτας.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου, δύο αδέλφια από την εκκλησία μας έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, δίνοντας Καινές Διαθήκες σε διάφορες γλώσσες και χριστιανικές εφημερίδες σε όποιον ήθελε και προβάλλοντας πινακίδα με ευαγγελιστικά μηνύματα. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του.  Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουνίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (5/6 και 26/6),της Βέροιας (12/6) και της Κέρκυρας (19/6).

Την Παρασκευή (10/6) αδέλφια από την Αθήνα, επισκέφτηκαν την Αμφιλοχία και έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το Σάββατο (11/6), έγινε ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας τα Ιωάννινα. Το βράδυ του Σαββάτου τα αδέλφια από την Αθήνα, στη συνάθροιση της εκκλησίας, μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από Αγία Γραφή και στη συνέχεια συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες. Το πρωί της Κυριακής τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία σε χωριό της Άρτας.

Την Δευτέρα (13/6), αργία του Αγίου Πνεύματος, μερικά αδέλφια της εκκλησίας μας, μαζί με αρκετά άλλα αδέλφια από διάφορα μέρη, συναθροίστηκαν σε σπίτι μιας αδελφής σε χωριό της Άρτας. Στη συνάθροιση έλαβαν χώρα προσευχές, μηνύματα από τον λόγο του Θεού, τράπεζα αγάπης και κοινωνία μετ’ αλλήλων.

Το Σάββατο (18/6) δύο αδέλφια της εκκλησίας μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου προβάλλοντας ευαγγελιστικό μήνυμα και μοιράζοντας Καινές Διαθήκες και χριστιανικές εφημερίδες σε όποιον  ήθελε.

Το Σάββατο (25/6), άλλα αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν την Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Την ίδια μέρα, οι δύο αδελφοί της εκκλησίας μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου. Παράλληλα, ήρθαν δύο αδέλφια από την Ηγουμενίτσα και μοιράσανε χριστιανικές εφημερίδες στην πόλη μας. Το απόγευμα του Σαββάτου, τα αδέλφια που μας επισκέφτηκαν από την Αθήνα επιμελήθηκαν το μάθημα της νεολαίας στην αίθουσα της εκκλησίας. Το βράδυ του Σαββάτου μας επισκέφτηκαν και άλλα αδέλφια από την Ηγουμενίτσα στα πλαίσια των εναλλάξ επισκέψεων ανά μήνα που κάνουμε. Στη συνάθροιση, μετά από την προσευχή, τα αδέλφια από την Αθήνα και από την Ηγουμενίτσα έφεραν από ένα μήνυμα και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων με φαγητό και ανταλλαγή νέων και εμπειριών.

Την Κυριακή(26/6), ένας από τους αδελφούς εργάτες από την Αθήνα επιμελήθηκε την λειτουργία που έγινε στο χωριό της Άρτας και άλλος την λειτουργία της εκκλησίας του Αγρινίου. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του και να το στελεχώσει με αφιερωμένους εργάτες. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Μαΐου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (1/5 και 29/5), της Κέρκυρας (8/5 και 22/5) και της Κοζάνης (15/5).

Την Δευτέρα 2 Μαΐου, πολλά αδέλφια από διάφορα μέρη των νομών της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας συγκεντρωθήκαμε στο σπίτι ενός αδελφού, σε χωριό κοντά στην Παραμυθιά. Είχαμε την ευκαιρία, λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς αυτή τη μέρα,  να βρεθούμε όλοι μαζί και να έχουμε όμορφη κοινωνία, με Τράπεζα Αγάπης και προσευχή.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται για πολλά χρόνια την Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, αυτή την φορά έκαναν μια στάση για ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Το Σάββατο 7 Μαΐου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας και το βράδυ του Σαββάτου, μετά από την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από το λόγο του Θεού στην εκκλησία μας. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και ανταλλάξαμε νέα. Την Κυριακή τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στην κατ’ οίκον συνάθροιση στο χωριό της Άρτας.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 4 αδελφοί εργάτες από την Αθήνα που και αυτοί βοηθάνε στο έργο του Κυρίου στα μέρη μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας. Το απόγευμα του Σαββάτου, ήλθαν στη πόλη μας και έκαναν μάθημα νεολαίας στην εκκλησία μας. Μετά στην λειτουργία της εκκλησίας έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από το λόγο του Θεού και αργότερα έγινε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Την Κυριακή 22 Μαΐου  δύο από τους αδελφούς εργάτες επιμελήθηκαν τη Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας, ενώ οι άλλοι δύο, τη λειτουργία στην εκκλησία του Αγρινίου.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)