Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Τις Κυριακές του Απριλίου 2024, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας (07/04, 21/4 και 28/4) και  της Θεσσαλονίκης (14/04).

Τα Σάββατα 6, 13 Απριλίου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών, χριστιανικών εφημερίδων και φυλλαδίων. Επίσης στήνουν πινακίδα με ευαγγελιστικά εδάφια και προτρέπουν κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας, να επικαλεστεί τον Ιησού Χριστό στην ζωή του, ώστε  να Τον γνωρίσει σαν  Σωτήρα του.

Οι αδελφοί εργάτες από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο για ευαγγελιστικό έργο, ξεκίνησαν την Παρασκευή (19/4) και έφθασαν  στην Αμφιλοχία όπου έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Την επόμενη μέρα Σάββατο(20/4) συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθανε στην εκκλησία μας και μετά από την προσευχή φέρανε από ένα μήνυμα δύο αδέλφια. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και ανταλλάξαμε νέα.

Το Σάββατο 27 Απριλίου έγινε η 77η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο αθλητικό κέντρο Δαΐς, στην οποία συμμετείχαν και αδέλφια από την εκκλησία μας.  Κατά τη διάρκεια της σύναξης νέοι ομολόγησαν πώς γνωρίσανε τον Κύριο, εργάτες του Κυρίου φέρανε οικοδομητικά μηνύματα από τον λόγο του Θεού, όλοι οι συμμετέχοντες έψαλαν πνευματικούς ύμνους και στο τέλος έγινε προσευχή από τους πρεσβυτέρους της εκκλησίας  για όσους από τους συμμετέχοντας ζήτησαν, είτε για σωτηρία, είτε για θεραπεία ή για οποιοδήποτε άλλο αίτημα. Μετά τη σύναξη, στις 7:30μ.μ. έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Πλατεία Συντάγματος, με ευαγγελιστικά μηνύματα από νέους και μοίρασμα χριστιανικών φυλλαδίων και Καινών Διαθηκών σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που στοχεύει στη σωτηρία ψυχών προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του.

 

Τις Κυριακές του Μαρτίου 2024, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (03/03 και 17/03), της Κέρκυρας (10/03 και 24/3)  και της Ηγουμενίτσας (31/03).

Την Παρασκευή (08/03), ξεκίνησαν από την Αθήνα οι αδελφοί εργάτες του Κυρίου, που ευαγγελίζουν πόλεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο και επισκέφτηκαν την Αμφιλοχία όπου έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Tο βράδυ της ίδιας μέρας, πήγαν στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας και μετά την προσευχή στην κατ’ οίκον συνάθροιση της εκκλησίας, έφεραν μηνύματα από τον λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαν οικοδομητική κοινωνία με τα αδέλφια. Το πρωί του Σαββάτου (09/03), έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα και το βράδυ της ίδιας μέρας μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα, όπου μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα μέσα από τον λόγο του Θεού. Μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων όπου συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα.

Τα Σάββατα 2 και 9 Μαρτίου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, στήνοντας ένα τραπέζι με χριστιανικές εφημερίδες και Καινές Διαθήκες σε διάφορες γλώσσες και πινακίδα με γραμμένα εδάφια που αναφέρουν βασικά σωτηριακά μηνύματα, έτσι ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος συμπολίτης μας  να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό, σαν Σωτήρα του.

Την Καθαρή Δευτέρα έγινε η καθιερωμένη εδώ και χρόνια, σύναξη πολλών αδελφών, από διάφορες εκκλησίες της χώρας μας, στην εκκλησία της Κέρκυρας. Στην ευλογημένη αυτή συνάθροιση έλαβαν χώρα, προσευχή, μηνύματα εργατών, χειροτονία διακόνων και πρεσβυτέρου και οικοδομητική  κοινωνία μετ’ αλλήλων.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 2024, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας (04/02), της Θεσσαλονίκης (11/02 και 25/02), και της Βέροιας (18/02).

Τα Σάββατα 3 και 17 Φεβρουαρίου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου, δίνοντας Καινές Διαθήκες, φυλλάδια και εφημερίδες σε όποιον συμπολίτη μας θέλει να πάρει. Το μήνυμα που αναγράφουν σε πινακίδα που προβάλλουν, είναι σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για να σωθεί, σύμφωνα με το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια των εναλλάξ επισκέψεων με τα γειτονικά αδέλφια, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Μετά την προσευχή 4 αδέλφια από την εκκλησία μας, φέρανε μηνύματα  μέσα από την Αγία Γραφή και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων κατά την οποία συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε σύναξη που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του και να κάνει έργο σωτηρίας σε κάθε τόπο. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιανουαρίου 2024, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Πετρούπολης (07/01), της Κέρκυρας (14/01) και (28/01) και της Θεσσαλονίκης (21/01).

Το Σάββατο (06/01), τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου παροτρύνοντας τους συμπολίτες μας να ζητήσουν τον Ιησού Χριστό να έρθει στην ζωή τους και να Τον γνωρίσουν σαν προσωπικό τους Σωτήρα και δίνοντας Καινή Διαθήκη σε όποιον θέλει να τη διαβάσει.

Το επόμενο Σάββατο (13/01) μας επισκέφτηκαν αδέλφια από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Μετά την συμπροσευχή,  μας έφεραν οικοδομητικά μηνύματα μέσα από τον λόγο του Θεού  και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με τον Κύριο.

Ο Κύριος να κάνει ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο, στη γειτονική Αλβανία, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο,  όπου κηρύττεται ο λόγος Του προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Βέροιας (03/12), της Θεσσαλονίκης (10/12) και (31/12) και της Κέρκυρας (17/12) και (24/12).

Τα Σάββατα 16,23 και 30 Δεκεμβρίου, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου, μεταδίδοντας το μήνυμα ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Σωτήρας και προτρέποντας με λόγια και γραπτά μηνύματα κάθε περαστικό συμπολίτη, να ζητήσει τον Ιησού Χριστό στην ζωή του.

Αδελφοί εργάτες  που μας επισκέπτονται από την Αθήνα, την Παρασκευή (15/12) έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Αμφιλοχίας και το βράδυ της ίδιας ημέρας επισκέφτηκαν τα αδέλφια στην κατ’ οίκον εκκλησία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, όπου συμμετείχαν στην καθιερωμένη συνάθροιση και μετά είχαν κοινωνία με τα αδέλφια και φιλοξενήθηκαν σε σπίτι αδελφών. Το πρωί του Σαββάτου (16/12), πήγαν στην Πρέβεζα και έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή φέρανε μηνύματα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων, συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και πνευματικές εμπειρίες. Το πρωί της Κυριακής (17/12), οι αδελφοί εργάτες  πήγαν σε χωριό της Άρτας, σε σπίτι μιας αδελφής, όπου συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα, την οποία επιμελήθηκε πρεσβύτερος από την Πρέβεζα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου  Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (05/11) και της Κέρκυρας (12/11) και (26/11) και διάκονος από την εκκλησία της Ριζούπολης (19/11).

Την Παρασκευή (17/11), οι αδελφοί εργάτες  από την Αθήνα που επισκέπτονται συνήθως την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, πήγαν στην Αμφιλοχία και ευαγγελίσανε μέσα από τον λόγο του Θεού, γνωστές τους ψυχές. Μετά επισκέφθηκαν μια αδελφή στην Βόνιτσα και το βράδυ συμμετείχαν στην συνάθροιση της κατ’ οίκον  εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Αιτωλοακαρνανίας. Μετά είχαν κοινωνία με τα αδέλφια και φιλοξενηθήκανε σε σπίτι οικογένειας αδελφών.

Το πρωί του Σαββάτου (18/11),έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας και στη συνέχεια επισκέφτηκαν κάποιες ψυχές. Το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα, όπου μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Μετά πήγαν σε προάστιο των Ιωαννίνων, σε σπίτι αδελφών που θα τους φιλοξενούσε και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια που ήτανε εκεί.

Το πρωί της Κυριακής(19/11),ο αδελφός διάκονος που ήταν μεταξύ των εργατών από την Αθήνα, ανέλαβε την Κυριακάτικη λειτουργία της εκκλησίας μας και μετά μαζί με τους άλλους εργάτες αναχώρησαν για χωριό της Άρτας όπου έλαβε και εκεί χώρα παρόμοια λειτουργία με τα εκεί αδέλφια. 
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε  έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Οκτωβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Ριζούπολης (1/10), του Περιστερίου (8/10), της Κέρκυρας (15/10), της Θεσσαλονίκης(22/10) και της Ηγουμενίτσας(29/10).

Την Κυριακή (1/10), έλαβε χώρα σε χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2023 έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, η 76η τακτική σύναξη εργατών των εκκλησιών μας, στην οποία συμμετείχαν και εργάτες από Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και Πρέβεζα. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή εργατών από τις εκκλησίες της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα με βάση τον γραμμένο λόγο του Κυρίου και ειπώθηκαν νέα από το έργο του Κυρίου σε διάφορα μέρη. Η παρουσία του Κυρίου ήταν αισθητή και τις δύο ημέρες.  
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε  έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησε διάκονος από την εκκλησία της Ριζούπολης (3/9) και πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (13 /9) και (20/9) και της Βέροιας (27/9).

Στις 2 Σεπτεμβρίου έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών, η 76η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής. Ειπώθηκαν ομολογίες νέων σχετικά με το τι έκανε ο Κύριος στην ζωή τους και μηνύματα εργατών. Ανάμεσα στις ομολογίες και στα μηνύματα, υπήρχε ώρα ομαδικής υμνωδίας προσευχής και δοξολογίας. Στο τέλος έλαβε χώρα προσευχή για όσους είχαν αιτήματα. Αργότερα, γύρω στις 19:30, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, έγινε ευαγγελιστικό έργο με ευαγγελιστικά μηνύματα και μοίρασμα χριστιανικών φυλλαδίων. Οι Συνάξεις των Νέων έχουν κύριο σκοπό να γίνει γνωστή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, η κατά χάρη σωτηρία που δίνει ο Κύριος σε όποιον μετανοεί και Τον επικαλείται στη ζωή Του και επιπλέον την κοινωνία μετ’ αλλήλων των νέων παιδιών Του Θεού των εκκλησιών μας.

Τα Σάββατα 2 και 23 Σεπτεμβρίου, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου, μοιράζοντας σε κάθε, φυλλάδια του ραδιοφωνικού σταθμού Φάρος 92,7 FM, εφημερίδες «Χριστιανισμός» και  Καινές Διαθήκες, με σκοπό να κάθε  άνθρωπος να επικαλεστεί τον Κύριο Ιησού Χριστό στη ζωή του, ώστε να Τον γνωρίσει σαν προσωπικό του Σωτήρα.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έγινε Πανηπειρωτική Σύναξη στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Παρευρέθηκαν αδελφοί  και από άλλες πόλεις και χωριά πλην της Ηπείρου, όπως από Κέρκυρα, Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, Λευκάδα και Αθήνα.  Το πρόγραμμα περιλάμβανε μηνύματα από εργάτες του Κυρίου, ένα διάλειμμα για φαγητό και κοινωνία μετ’ αλλήλων και μετά γραπτές ερωτήσεις  από τους συμμετέχοντες και απαντήσεις από  τρεις πρεσβυτέρους.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε  έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)