Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Νοεμβρίου 2023.

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (05/11) και της Κέρκυρας (12/11) και (26/11) και διάκονος από την εκκλησία της Ριζούπολης (19/11).

Την Παρασκευή (17/11), οι αδελφοί εργάτες  από την Αθήνα που επισκέπτονται συνήθως την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, πήγαν στην Αμφιλοχία και ευαγγελίσανε μέσα από τον λόγο του Θεού, γνωστές τους ψυχές. Μετά επισκέφθηκαν μια αδελφή στην Βόνιτσα και το βράδυ συμμετείχαν στην συνάθροιση της κατ’ οίκον  εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Αιτωλοακαρνανίας. Μετά είχαν κοινωνία με τα αδέλφια και φιλοξενηθήκανε σε σπίτι οικογένειας αδελφών.

Το πρωί του Σαββάτου (18/11),έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας και στη συνέχεια επισκέφτηκαν κάποιες ψυχές. Το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα, όπου μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Μετά πήγαν σε προάστιο των Ιωαννίνων, σε σπίτι αδελφών που θα τους φιλοξενούσε και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια που ήτανε εκεί.

Το πρωί της Κυριακής(19/11),ο αδελφός διάκονος που ήταν μεταξύ των εργατών από την Αθήνα, ανέλαβε την Κυριακάτικη λειτουργία της εκκλησίας μας και μετά μαζί με τους άλλους εργάτες αναχώρησαν για χωριό της Άρτας όπου έλαβε και εκεί χώρα παρόμοια λειτουργία με τα εκεί αδέλφια. 
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε  έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός του. Αμήν!

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)