Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Μαΐου 2023.

Τις Κυριακές του Μαΐου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (7/5), (21/5), (28/4) και από την εκκλησία της Αίγινας (14/5).

Τα αδέλφια που εργάζονται στο έργο του Κυρίου σε μέρη του Ν. Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου, την Παρασκευή (12/5) πήγαν στην Αμφιλοχία και έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκαν την  κατ’ οίκον εκκλησία του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας, όπου συμμετείχαν  στην απογευματινή συνάθροιση και μετά είχαν οικοδομητική κοινωνία με τα εκεί αδέλφια. Το πρωί του Σαββάτου (13/5), έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Βόνιτσα και το βράδυ της ίδιας ημέρας ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα, όπου μετά την προσευχή φέρανε μηνύματα από τον λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο τους.

Την Κυριακή (30/5), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα 6, 13, 20 και 27 Μαΐου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες στην ελληνική αλλά και άλλες γλώσσες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα, με σκοπό ο κάθε συμπολίτης μας  να γνωρίσει τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα και να ζήσει σύμφωνα με το θέλημά Του.. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)