Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Πετρούπολης (Ίλιον)(5/2), της Θεσσαλονίκης  (12/2 και 26/2) και της Κέρκυρας (19/2).

Οι αδελφοί από την Αθήνα που βοηθούν στο έργο του Κυρίου στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας και στην Ήπειρο, επισκέφτηκαν την Παρασκευή (3/2) την Αμφιλοχία στην οποία έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκαν και τα αδέλφια στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, είχαν κοινωνία  μαζί τους και  συμμετείχαν στην κατ’ οίκο συνάθροιση που έλαβε χώρα. Το πρωί του Σαββάτου (4/2) έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μεταξύ μας κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα. Την Κυριακή πήγαν στην Άρτα, όπου σε γνωστό χωριό έγινε κατ’ οίκον εκκλησία και αργότερα έφυγαν για Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογήσει κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Κυρίου!

Το Σάββατο (18/2) έγινε Σύναξη Νέων Μακεδονίας και Θράκης στην εκκλησία των Πτολεμαίων στην Θεσσαλονίκη. Ήταν πολλοί οι καλεσμένοι και είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε και κάποιοι νέοι από την Ήπειρο. Έγιναν ομολογίες και ειπώθηκαν όμορφα μηνύματα. Μετά την Σύναξη είχαμε κοινωνία με τα αδέλφια.

Την Δευτέρα (27/2), παρευρεθήκαμε στην εκκλησία της Κέρκυρας μιας και ήταν Καθαρή Δευτέρα και λόγω ημέρας την εκμεταλλευτήκαμε να πάμε. Στην εκκλησία ειπώθηκαν μηνύματα από εργάτες και ομολογίες πιστών, ακούσαμε και όμορφα ουράνια μηνύματα. Μετά τη συνάθροιση είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και είχαμε την χαρά να δούμε αδέλφια από διάφορες πόλεις που παρευρεθήκανε. Ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο για την ευλογία που μας χάρισε.

Τα Σάββατα 4, 11 και 25/2, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών, χριστιανικών εφημερίδων, φυλλαδίων του ραδ. σταθμού και προβολή ευαγγελιστικών μηνυμάτων.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται για να δοξαστεί Αυτός στη ζωή μας και σε κάθε εκκλησία Του. Αμήν!

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)