Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τανέα του Σεπτεμβρίου 2022.

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας(4/9),της Βέροιας (11/9) και της Θεσσαλονίκης(18/9, 25/9).

Την Παρασκευή 16/9, δύο αδελφοί εργάτες από την Αθήνα, επισκέφτηκαν την Αμφιλοχία όπου έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το βράδυ της Παρασκευής συμμετείχαν στην συνάθροιση, στην κατ’ οίκον εκκλησία στο Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, όπου έφεραν από ένα μήνυμα και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια.Το Σάββατο 17 /9, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας, το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών.Την Κυριακή 18 /9,συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε ευαγγελιστικό έργο για τη σωτηρία πολλών ψυχών, προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!           τ

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)