Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Αυγούστου 2022.

Τις Κυριακές του Αυγούστου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (7/8), των Χανίων (14/8), του Ασπρόπυργου Αττικής (21/8) και του Μπιτιχάιμ Γερμανίας (28/8).

Την Παρασκευή (5/8) αδέλφια από την Αθήνα, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Tο Σάββατο (6/8) έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία  μας και μετά την προσευχή, ένας αδελφός έφερε ένα μήνυμα από τον λόγο του Θεού. Το πρωί της Κυριακής (7/8), συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε η κατασκήνωση της εκκλησίας μας,  με τίτλο «του ουρανού το μονοπάτι» σε εγκαταστάσεις κοντά στην Αθήνα, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών από όλη την Ελλάδα. Εκτός από παιδιά, η κατασκήνωση είχε στελέχη, ομαδάρχες, ιατρικό προσωπικό, προσωπικό κουζίνας, τομεάρχες, υπαρχηγό και αρχηγό.  Το πρόγραμμα περιλάμβανε κάθε πρωί εθνικό ύμνο με έπαρση σημαίας, ερωτήσεις μέσα από την Αγία Γραφή, αθλοπαιδιές, πνευματικές συμμελέτες και πνευματικές βραδιές με προσευχές και εκζήτηση του  Αγίου Πνεύματος. Επίσης υπήρχαν και βραδινά παιχνίδια. Ήταν μια ευλογημένη κατασκήνωση, με πλούσιες πνευματικές εμπειρίες.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου έγινε η 74η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της ΕΑΕΠ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Ήταν μια Σύναξη με πολλές ομολογίες, μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού και προσευχές. Το βράδυ προγραματοποιήθηκε ευαγγελιστική συνάθροιση κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Σύναξη που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς· και ιδού, εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως της συντελείας του αιώνος. (Ματθαίος κη' 19)