Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Μαρτίου 2022.

Τις Κυριακές του Μαρτίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (6/3, 13/3,  και 27/3) και της Κέρκυρας (20/3).

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου τα αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Το Σάββατο συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα και το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή, έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα τους. Το πρωί της Κυριακής τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας, Την επόμενη μέρα (Καθαρή Δευτέρα), πολλά  αδέλφια από Άρτα, Πρέβεζα. Άγιο Νικόλαο, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα, συγκεντρώθηκαν στο σπίτι μιας αδελφής μας σε χωριό της Άρτας, όπου προσευχήθηκαν, κάποια έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού, συνέφαγαν και αντάλλαξαν  νέα, έχοντας μια ευλογημένη κοινωνία μεταξύ τους.

Το Σαββάτο 19 Μαρτίου το πρωί έγινε ευαγγελιστικό έργο  στη πόλη μας με συμμετοχή αδελφών από την εκκλησία μας και την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, ενώ άλλα αδέλφια από την Αθήνα, που ο Κύριος τους βάζει αγάπη στην καρδιά για το έργο Του στα μέρη μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα. Το απόγευμα του Σαββάτου τα αδέλφια από την Αθήνα, αρχικά έκαναν το μάθημα της νεολαίας και στη συνέχεια, μετά την προσευχή της εκκλησίας, έφεραν μηνύματα  μέσα από τον λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το πρωί της Κυριακής, δύο από τα αδέλφια από την Αθήνα, επιμελήθηκαν  την Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας, ενώ τα άλλα δύο την λειτουργία στη εκκλησία του Αγρινίου.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο όπου και αν γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)