Τις τρείς πρώτες Κυριακές του Μαρτίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας (1/3), της Κοζάνης (8/3) και της Θεσσαλονίκης (15/3). Τις άλλες δύο, δεν είχαμε Κυριακάτικη λειτουργία, λόγω των κυβερνητικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου  αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν χωριό της Άρτας και στο σπίτι μιας οικογένειας είχαν μια ευλογημένη κοινωνία αγάπης. Το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας μοιράζοντας χριστιανικές εφημερίδες και προσφέροντας Καινές Διαθήκες σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το βράδυ του Σαββάτου επισκέφτηκαν μαζί με άλλα αδέλφια, μια αδελφή σε χωριό της Άρτας, όπου είχαν και εκεί ευλογημένη κοινωνία με προσευχή, μηνύματα από την Αγία Γραφή και Τράπεζα Αγάπης. Το πρωί της Κυριακής συμμετείχαν στη καθιερωμένη ανά μήνα κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία, στη συνέχεια συμφάγανε με τα συναθροισθέντα εκεί αδέλφια και μετά επέστρεψαν στην Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο τους!

Το Σάββατο 14 Μαρτίου, δύο αδελφοί  από την εκκλησία μας έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη των Ιωαννίνων μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου. Προβάλλουν πινακίδες με εδάφια που φανερώνουν  τον μοναδικό τρόπο σωτηρίας με μετάνοια και πίστη στον Ιησού Χριστό και προσφέρουν σε όποιον θέλει Καινές Διαθήκες σε διάφορες γλώσσες και χριστιανικές εφημερίδες. Τα επόμενα Σάββατα του μήνα, οι αδελφοί δεν έκαναν ευαγγελιστικό έργο, σεβόμενοι τα μέτρα της Κυβέρνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Κύριος να κάνει έκβαση   σ’ αυτή τη παγκόσμια δοκιμασία και να ευλογήσει το έργο Του σε όλη την Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο!

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)