Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Ηγουμενίτσας (1/9) και (29/9), της Κέρκυρας (8/9), της Κοζάνης (15/9) και της Βέροιας  (22/9). 
Τα Σάββατα 7, 14 και 21 Σεπτεμβρίου, αδέλφια από την εκκλησία μας έκαναν  ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Γιάννενα μοιράζοντας Καινές Διαθήκες και χριστιανικές εφημερίδες. Μιλάνε  απλά για τη κατά χάρη σωτηρία που χαρίζει ο Χριστός σε κάθε ενδιαφερόμενο. 
Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ήρθαν  αδέλφια από την Αθήνα μαζί με ένα αδελφό από το Αγρίνιο και έκαναν μια ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι μιας αδελφής σε χωριό της Άρτας. Το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού,  στην εκκλησία μας στα Γιάννενα. Μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων στην οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και πνευματικές εμπειρίες. 
Στις 28 Σεπτεμβρίου έγινε το 3ο Πανηπειρωτικό Συνέδριο στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας με προσευχή, ομολογίες, μηνύματα αδελφών και με ένα οικοδομητικό μάθημα για το διαδίκτυο και τη χρήση του. Στο θέμα τέθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις από τους δύο συντονιστές αδελφούς πρεσβυτέρους. Ενδιάμεσα στο διάλλειμα συμφάγαμε και είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Συμμετείχαν εκτός των αδελφών από Ηγουμενίτσα και αρκετοί αδελφοί επισκέπτες, από Κοζάνη, Κέρκυρα, Δράμα, Γιάννενα, Άγιο Νικόλαο Λευκάδας, Βόνιτσα και Πρέβεζα. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε συνέδριο και έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)