Τις Κυριακές του Απριλίου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της  Βέροιας (7/4), της Ηγουμενίτσας (14/4),των Σερρών (21/4) και του Παλαιού Φαλήρου Αθηνών (28/4).

Στις 13 και 27 Απριλίου, αδελφοί από την εκκλησία μας έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Ιωάννινα, με προσφορά Καινών Διαθηκών (Ελληνική, Αλβανική, Αραβική) και εφημερίδων  ‘Χριστιανισμός’ , με γραπτά ευαγγελιστικά μηνύματα αλλά και με προφορικό ευαγγελισμό σε οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα (κατόπιν παραγγελίας, προσφέρεται Καινή Διαθήκη και σε άλλες γλώσσες).

Την Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου επισκεφθήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Στη συνάθροιση που έλαβε χώρα, παρευρέθηκαν με την ευκαιρία των αργιών του Πάσχα και αδελφοί από Αθήνα και Πρέβεζα. Είχαμε μια οικοδομητική κοινωνία με προσευχή, μηνύματα από την Αγία Γραφή και τράπεζα αγάπης. Ο Κύριος να αυξήσει το έργο του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)