Τις Κυριακές του Μαρτίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (4 και 18/3), Σερρών(11/3) και Νυρεμβέργης Γερμανίας(25/3). 
Την Παρασκευή 9/3 είχαμε συνάθροιση με τα αδέλφια μας στην Εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Αρχικά, έγινε προσευχή με ευλογία γιατί η παρουσία του Κυρίου ήταν έντονη. Μετά έγινε  συμμελέτη μέσα από το λόγο του Θεού με θέμα «οικογένεια, γονείς και  παιδιά», που την συντόνισαν οι υπεύθυνοι των εκκλησιών Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας. Τέθηκαν ερωτήσεις σχετικές με το θέμα και δόθηκαν απαντήσεις από τους υπεύθυνους αδελφούς. Μετά έγινε Τράπεζα Αγάπης, συμφάγαμε σε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. 
Την Παρασκευή 16/3, γνωστά αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, έκαναν ευαγγελισμό στην Αμφιλοχία με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων ώστε οι άνθρωποι να γνωρίσουν τον αναστημένο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό τους Σωτήρα. Το βράδυ της Παρασκευής είχαν μια όμορφη κοινωνία στη κατ’ οίκον εκκλησία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Το Σάββατο το πρωί, έκαναν ευαγγελισμό στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. 
Το Σάββατο 31/3 έγινε η 68η Σύναξη Νέων της Ε.Α.Ε.Π.,στο αθλητικό κέντρο Δαίς στον Παράδεισο Αμαρουσίου στο οποίο  παραβρέθηκαν πολλοί νέοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε προσευχή, ακούστηκαν ομολογίες νέων πώς γνωρίσανε τον Χριστό στη ζωή τους και οικοδομητικά μηνύματα από εργάτες του Κυρίου. Ήταν αισθητή η παρουσία του Θεού και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.  Ο Κύριος να ευλογεί κάθε σύναξη προς δόξα του ονόματός Του και να γράψει πολλές ψυχές στο βιβλίο της ζωής. Αμήν!

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)