Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Μαζί με μας είχαν έρθει και γνωστά αδέλφια από την Αθήνα που επιμελούνται το ευαγγελιστικό έργο στην Ήπειρο. Mιλήσανε αδελφοί από την Αθήνα και ένας αδελφός από τα Γιάννενα. Στο τέλος είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων όπου συμφάγαμε στην εκκλησία και μάθαμε νέα των αδελφών. Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ ήρθαν στα Γιάννενα και μιλήσανε στην εκκλησία μας. Μετά είχαμε μια ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων.
Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου αναχώρησε στον Κύριο ο αδελφός μας Λεωνίδας (Λούης) Φέγγος σε ηλικία 89 ετών. Ο αδελφός μας Λεωνίδας ήταν δούλος του Θεού και τον οποίο ο Κύριος τον χρησιμοποίησε ώστε η εκκλησία της ΕΑΕΠ να ακολουθεί το λόγο του Θεού όπως είναι γραμμένος  στην Καινή Διαθήκη. Ήταν ποιμένας επί σειρά ετών στην κεντρική εκκλησία της ΕΑΕΠ Αθηνών μέχρι το 2002 και μετά ασχολήθηκε με το αποστολικό έργο. Είχε την επιμέλεια της εφημερίδας ‘Χριστιανισμός’ και πρωινή εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό ‘Χριστιανισμός’ της Αθήνας. Ο αδελφός μας Λεωνίδας ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ηλικίες, γιατί αφιερώθηκε στο έργο του Κυρίου από νέος και κράτησε ανόθευτη τη διδασκαλία του λόγου του Θεού κηρύττοντας την ορθοτόμηση και την ορθοπόδηση του λόγου του Θεού. Τώρα αναπαύεται κοντά στον Κύριο και προσευχόμαστε ο Κύριος να σηκώσει και άλλους εργάτες σαν  τον αδελφό μας. Αμήν!

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)