Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Επίσκεψη αδερφών στην εκκλησία μας και άλλα νέα

 

Το Σάββατο βράδυ, 29 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκαν την εκκλησία μας αδέρφια από την Αθήνα, την Κοζάνη και από την Ηγουμενίτσα. Στη συνάθροιση που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν πολλοί αδελφοί και φίλοι ώστε γέμισε η αίθουσα της εκκλησίας και υπήρχε έντονη η παρουσία του Θεού. Από τους παρευρισκόμενους  μιλήσανε και φέρανε ευλογημένα μηνύματα από τον Λόγο του Κυρίου και εμπειρίες από τη ζωή τους, αδελφοί εργάτες του ευαγγελίου, από την Αθήνα, από την Κοζάνη και από την Ηγουμενίτσα. Στο τέλος είχαμε τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα αδερφών και το έργο που γίνεται στις εκκλησίες τους. Το πρωί του Σαββάτου, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην πόλη των Ιωαννίνων με μοίρασμα εφημερίδων και Καινών Διαθηκών. Την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, έγινε μια ευλογημένη συγκέντρωση στο σπίτι μια αδερφής μας σ’ ένα χωριό της Άρτας, με αδερφούς από την Αθήνα και από την περιοχή της  Άρτας.
Την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, στην Ηγουμενίτσα έγιναν οι αρραβώνες δυο γνωστών αδερφών μας. Ο Κύριος να τους ευλογήσει και να φέρει σε κοινωνία γάμου και άλλα αδέρφια. Αμήν!

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)