Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

 Στις 24 Αυγούστου, επισκεφτήκαμε τα αδέρφια μας στην γειτονική  εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Είχαμε μια ευλογημένη συνάθροιση με μηνύματα προτροπής για εκζήτηση του θελήματος του Κυρίου και αγιασμό. Στο τέλος είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και τράπεζα αγάπης με φαγητά που ετοίμασαν τα αδέλφια της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. 

 

Στις 18 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, έγινε η 2η Αλβανική Σύναξη στην πόλη της Κορυτσάς. Ήταν μια ευλογημένη συνάθροιση με έντονη την παρουσία του Θεού στην οποία συμμετείχαν πολλοί Αλβανοί και Έλληνες αδελφοί.  Μιλήσανε εργάτες από την Αλβανία, με ωραία μηνύματα καθώς και εργάτες από την Θεσσαλονίκη. Γίνανε εποικοδομητικές ομολογίες, με ιδιαίτερη συγκίνηση και με εμπειρίες παρέμβασης του Κυρίου στη ζωή των αδερφών. Για την κατανόηση της Αλβανικής γλώσσας, τα αδέρφια από την Θεσσαλονίκη είχαν φέρει ακουστικά, στα οποία Αλβανοί αδερφοί μετέφραζαν στους Έλληνες και όσοι δεν είχαν ακουστικά τους βοηθούσαν οι καθήμενοι Αλβανοί αδερφοί. Αυτή την φορά ο αριθμός των αδελφών που συμμετείχαν, ήταν διπλάσιος απ’ ότι ήταν πέρσι στα Τίρανα. Ο Κύριος να ευλογήσει την γειτονική Αλβανία, να ανοίξει περισσότερες εκκλησίες και να ευλογήσει το έργο Του και στην Ελλάδα.  Αμήν!

 

 

Στις 20 Ιουλίου (μέρα Παρασκευή) έγινε ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι μιας αδελφής κοντά στην Άρτα, με την συμμετοχή αδερφών από την Αθήνα και από τα Γιάννενα. Το πρωί του Σαββάτου(21/7) έγινε ευαγγελιστική εξόρμηση στα Ιωάννινα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου, στην Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Ιωαννίνων τα αδέρφια από την Αθήνα φέρανε το Λόγο του Κυρίου. Ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο. Αμήν!

 

 

Στις 20 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, βαπτίστηκαν εν ύδατι δύο αδέλφια. Τα δυο αδέρφια μας, με απόφαση καρδιάς, έκαναν το θέλημα του Κυρίου και αυτό διότι το έχει πει ο ίδιος ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός : «Όστις πιστεύση και βαπτισθή, θέλει σωθή, όστις όμως απιστήση, θέλει κατακριθή.» (Μάρκος ις΄:16). Ο Κύριος να ευλογήσει και να κάνει σωτηρία σε κάθε οικογένεια.
Στις 29 Ιουνίου, βράδυ Παρασκευής, μερικοί αδελφοί από την εκκλησία των Ιωαννίνων,  επισκεφθήκαμε  την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Ήταν ένα ευλογημένο βράδυ, με την παρουσία του Θεού, με ωραία μηνύματα προτροπής και ενθάρρυνσης. Στο τέλος είχαμε «κοινωνία μετ’ αλλήλων», συμφάγαμε, συζητήσαμε  και μάθαμε τα νέα των αδερφών.

 

Το Σάββατο, στις 26 Μαΐου, μας επισκέφτηκαν αδέρφια από την Αθήνα και από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Είχαμε μια ευλογημένη συνάθροιση, με προσευχή και ωραία μηνύματα από το Λόγο του Θεού. Στο τέλος ακολούθησε η Τράπεζα Αγάπης όπου όλοι συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδερφών. Ευλογημένη συνάθροιση είχε προηγηθεί το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι μιας αδερφής μας, σε ένα χωριό της Άρτας. Το πρωινό του Σαββάτου, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας τα  Ιωάννινα, με μοίρασμα χριστιανικών εφημερίδων και Καινών Διαθηκών. Ο Κύριος να ευλογήσει το έργο του στην Ήπειρο και να σώσει πολλές ψυχές σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της. Αμήν!

 

 

Στις 17 Μαρτίου, την Εκκλησία των Ιωαννίνων επισκέφτηκαν αδέρφια από την Ηγουμενίτσα και την Αθήνα. Μίλησαν αδερφοί  και έφεραν ευλογημένα μηνύματα προτροπής για περισσότερο αγιασμό και περισσότερη ενότητα και κοινωνία ‘μετ’ αλλήλων’. Αργότερα καθίσαμε όλοι μαζί και συμφάγαμε  σε Τράπεζα Αγάπης. Όλοι ευλογηθήκαμε, με την χάρη του Θεού και ευχαριστούμε τον Θεό δια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, για την εκκλησία της Ηγουμενίτσας που κρατάει το φως του Λόγου του Κυρίου στην πόλη αυτή της Ηπείρου. Συμφωνήσαμε τον Απρίλιο να έχουμε μια κοινή συνάθροιση στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Προσευχόμαστε ο Κύριος να αυξήσει το έργο Του στην Άρτα, στην Πρέβεζα, όπως και στην γειτονική Αλβανία. Αμήν!

 

Στις 27 Οκτωβρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε  στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας μία ευλογημένη συνάθροιση όπου έλαβε χώρα χειροτονία διακόνου της εκκλησίας . Μαζευτήκανε πολλοί αδερφοί και εργάτες, που έφεραν εποικοδομητικά μηνύματα και στο τέλος έγινε η χειροτονία με επίθεση των χεριών  από τους πρεσβυτέρους όπως μας λέει ο Λόγος του Θεού. Μετά ακολούθησε Τράπεζα Αγάπης και είχαμε όλοι μια ευλογημένη βραδιά με την παρουσία του Κυρίου. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα   και την γειτονική  Αλβανία. Αμήν!

 

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών, έγινε η 55η Σύναξη των νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής. Ακούστηκαν ομολογίες νέων, πως γνώρισαν τον Κύριο και τα θαύματα που έκανε ο Κύριος στην ζωή τους. Επίσης, εργάτες έφεραν ωραία μηνύματα, με  κάποια από αυτά να έχουν κεντρικό άξονα την νεολαία της εκκλησίας. Όπως σε κάθε σύναξη που γίνεται στο όνομα του Κυρίου Ιησού,  ο Κύριος μίλησε στο λαό δια των προφητών, με σκοπό την προτροπή για επίγνωση της αγάπης του Κυρίου και την προσοχή που πρέπει να δίνουμε στον πνευματικό αγώνα που κάνουμε. Στο τέλος της Σύναξης, όσοι είχαν αίτημα  θεραπείας ή οτιδήποτε άλλο αίτημα, γονάτισαν μπροστά στον χώρο που έγιναν οι ομολογίες και οι πρεσβύτεροι τους επέθεσαν τα χέρια, όπως λέει ο Λόγος του Θεού και προσευχήθηκαν στον Κύριο να απαντήσει στα αιτήματά τους.

   Μετά το τέλος της Σύναξης, στις 8 το βράδυ στο Λευκό Πύργο, έγινε δημόσια ευαγγελιστική εκδήλωση. Ακούστηκαν ομολογίες και ωραία μηνύματα από αδελφούς και δόθηκαν ευαγγελιστικά φυλλάδια και πολλές Καινές Διαθήκες.  Χαρακτηριστικό ήταν το ενδιαφέρον αρκετών  από τον κόσμο που παρακολουθούσε να μάθουν για το μήνυμα της αγάπης του Ιησού Χριστού και για το ευαγγέλιό Του μιας και ερχόντουσαν, ρωτούσαν και έπαιρναν την Καινή Διαθήκη.

 Έγινε ευλογία στο όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)