Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου έγινε η καθιερωμένη επίσκεψη των αδερφών μας από την Αθήνα σε χωριό της Άρτας, με την παρουσία και άλλων αδερφών από την Άρτα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα. Έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση με προσευχές και μηνύματα από την Αγία Γραφή. Το Σάββατο, 27/7, έγινε ευαγγελιστική εξόρμηση στα Γιάννενα, και το βράδυ στην εκκλησία μας φέρανε το Λόγο αδέρφια που μας επισκεφτήκανε και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με τον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Δόξα στον Κύριο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου έγινε επίσκεψη γνωστών αδερφών μας από την Αθήνα στο σπίτι μια αδερφής μας σε ένα χωριό της Άρτας. Συγκεντρώθηκαν αρκετά άτομα, έγινε μια ωραία κοινωνία, με προσευχή και μηνύματα από την Αγία Γραφή και προσευχόμαστε ο Κύριος να σώσει πολλές ψυχές στην Άρτα όπως και στη γειτονική Πρέβεζα. Την επόμενη μέρα, Σάββατο, έγινε ευαγγελιστική εξόρμηση στα Ιωάννινα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και Εφημερίδων «Χριστιανισμός». Τα βράδυ του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα μιλήσανε στην εκκλησία των Ιωαννίνων, μετά την εκκλησία επισκεφτήκανε μια οικογένεια και το πρωί της Κυριακής αναχωρήσανε για την Ηγουμενίτσα, κάνοντας επίσκεψη στους εκεί αδελφούς και την εκκλησία τους. Ζητούμε από τον Κύριο να ευλογήσει το έργο του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν

 

Στις 11 Μαΐου, στην Αθήνα, έγινε η 58η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής, στην οποία έλαβαν μέρος μερικοί από τους νέους της εκκλησίας μας. Ήταν μια ευλογημένη Σύναξη όπου ακούστηκαν ομολογίες νέων και εμπειρίες που είχαν με τον Κύριο Ιησού Χριστό. Αισθανθήκαμε  την παρουσία του Θεού, ευχαριστώντας και δοξάζοντας τον Ιησού Χριστό. Το βράδυ ακολούθησε ευαγγελιστική εξόρμηση στην Πλατεία Μοναστηρακίου με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Ο Θεός να ευλογήσει το έργο του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

 

 

Η νεολαία μας είχε την μεγάλη χαρά να επισκεφτεί τα αδέλφια στην εκκλησία της Ζακύνθου, έπειτα από προσωπική πρόσκληση του ποιμένα της εκκλησίας της Ζακύνθου και της συζύγου του. Εκεί έμειναν τρεις μέρες του προηγούμενου μήνα, από19 έως 21/4/2013, όπου είχαν όμορφες εμπειρίες με έντονη την παρουσία του Θεού. Σύμφωνα με τις εμπειρίες που αφηγήθηκαν οι νέοι μας, τα αδέρφια τους υποδέχτηκαν και τους φιλοξένησαν  με μεγάλη χαρά και είχαν οικοδομητική επικοινωνία όλες αυτές τις ημέρες. Επίσης  επισκέφτηκαν γνωστά και διάσημα μέρη του νησιού. Τέσσερα αδέρφια μας έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού και ομολόγησαν εμπειρίες με τον Κύριο στην εκκλησία της Ζακύνθου. Στο όμορφο νησί των Επτανήσων, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην κεντρική πλατεία, με τους ομιλητές να φέρουν μηνύματα σωτηρίας από το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. Ο Κύριος να ευλογεί πλούσια την εκκλησία της Ζακύνθου και το δύσκολο έργο των αδερφών. Προσευχόμαστε να γίνει σωτηρία και να γραφτούν πολλά ονόματα στο Βιβλίο της Ζωής. Αμήν!

 

 

Στις 29 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή, έγινε ευλογημένη συνάθροιση στην Άρτα, με παρουσία ευλογημένων αδερφών. Ακούστηκαν ομολογίες Αλβανών αδερφών, μηνύματα, ψάλλανε ύμνους όλα τα αδέρφια και έγινε προσευχή με έντονη παρουσία του Κυρίου. Το πρωινό του Σαββάτου, έγινε ευαγγελιστική εξόρμηση στα Γιάννενα, με μοίρασμα εφημερίδων και Καινών Διαθηκών. Το βράδυ του Σαββάτου φέρανε το Λόγο του Κυρίου στην εκκλησία μας, αδέρφια από την Αθήνα και την Ηγουμενίτσα. Μετά το κήρυγμα του Λόγου είχαμε οικοδομητική κοινωνία μετ’ αλλήλων κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε προσωπικές εμπειρίες από τις ενέργειες του Κυρίου στη ζωή μας και νέα από το έργο του Κυρίου στα μέρη μας. Ο Κύριος να ευλογήσει την Ήπειρο, όλη την Ελλάδα, την γειτονική Αλβανία και όλο τον κόσμο. Αμήν!


 

 Στις 15 Φεβρουαρίου μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας, επισκεφτήκαμε την 
εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Τα αδέρφια μας υποδέχτηκαν με αγάπη Χριστού και 
απλότητα καρδίας. Τέσσερα αδέλφια φέρανε από τον άμβωνα μηνύματα από το Λόγο
του Θεού και προσωπικές εμπειρίες. Ακολούθησε Τράπεζα Αγάπης και κοινωνία 
μετ’ αλλήλων όπου μάθαμε τα νέα των αδερφών μας. Ο Κύριος να ευλογήσει την
εκκλησία της Ηγουμενίτσας και να την αυξήσει πνευματικά και αριθμητικά. Στην 
καθιερωμένη επίσκεψη των αδερφών μας από την Αθήνα, έγινε συγκέντρωση σε ένα 
χωριό κοντά στην Άρτας, όπου υπήρχε παρουσία Κυρίου, καθώς όλοι ευλογηθήκανε 
με την κοινωνία που έγινε, με τα μηνύματα των αδερφών και την προσευχή που 
ακολούθησε. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ανοίξει εκκλησία στην Άρτα, καθώς και 
στην Πρέβεζα. Την επόμενη μέρα, Σάββατο 23 Φεβρουαρίουέγινε ευαγγελιστική 
εξόρμηση στα Γιάννενα, με μοίρασμα χριστιανικών εφημερίδων και Καινών Διαθηκών. 
Το βράδυ του Σαββάτου μιλήσανε στην εκκλησία μας, δυοαδέρφια από την Αθήνα 
και ένας αδερφός από την Βόνιτσα. Ο Κύριος να ευλογήσειτο έργο του στα Γιάννενα 
όπως και σε όλη την Ήπειρο και στην γειτονική Αλβανία.
Αμήν!  

 


 

 

 

Το Σάββατο βράδυ, 19 Ιανουαρίου, έγινε ευλογημένη συνάθροιση στην εκκλησία μας με την παρουσία αδερφών από Αθήνα, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα και Μυτιλήνη. Μιλήσανε στον άμβωνα τα αδέρφια από τις παραπάνω πόλεις, όπου μας φέρανε μηνύματα από το Λόγο του Θεού και προσωπικές εμπειρίες. Μετά την εκκλησία, ακολούθησε Τράπεζα Αγάπης, όπου συμφάγαμε και μάθαμε περισσότερα νέα από τους αδερφούς . Το πρωινό του Σαββάτου είχε προηγηθεί ευαγγελιστική εξόρμηση στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή, έγινε ευλογημένη συνάθροιση, όπως συνήθως γίνεται κάθε μήνα, σ’ ένα χωριό της Άρτας. Ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο και να ανοίξει νέες εκκλησίες . Αμήν!

 

 

Την Παρασκευή 21/12/2012 μερικοί αδελφοί από εκκλησία των Ιωαννίνων επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, όπου μιλήσανε δυο αδέλφια από τα Γιάννενα και στη συνέχεια είχαμε μια όμορφη κοινωνία, συζητώντας και συντρώγοντας. Την ίδια μέρα έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση στην Άρτα με την παρουσία αδερφών από Αθήνα, Άρτα και Γιάννενα. Το πρωί του Σαββάτου έγινε ευαγγελιστικό έργο στα Ιωάννινα και το βράδυ μιλήσανε τα αδέρφια από την Αθήνα. Ο Κύριος να  ευλογήσει το έργο Του  και να αποστείλει  εργάτες γιατί ‘ο θερισμός είναι πολύς οι δε εργάται ολίγοι’. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)