Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Τις Κυριακές του Ιουνίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Πετρούπολης (4/6), της Ηγουμενίτσας(11/6), της Κέρκυρας (18/6) και  της Θεσσαλονίκης (25 /6).
Οι αδελφοί εργάτες  που επισκέπτονται την Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία, μαζί με πρεσβύτερο από την εκκλησία της Πετρούπολης, την Παρασκευή(2/6) έφθασαν στην Βόνιτσα, όπου επισκέφτηκαν κάποιες ψυχές και είχαν οικοδομητική επικοινωνία μαζί τους. Την ίδια μέρα πήγαν στα αδέλφια στον Άγιο Νικόλαο στην κατ’ οίκον τοπική εκκλησία και συμμετείχαν στην  απογευματινή συνάθροιση. Το πρωί του Σαββάτου(3/6), ήρθαν στην πόλη μας και έκαναν ευαγγελιστικό έργο, ενώ το βράδυ συμμετείχαν στη συνάθροιση  της εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή φέρανε μηνύματα από τον λόγο του Θεού και στη  συνέχεια  είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Οι  αδελφοί από την Αθήνα,  παρέμειναν και στην Κυριακάτικη λειτουργία της   εκκλησίας μας, την οποία ανέλαβε ο  πρεσβύτερος από την Πετρούπολη και στη  συνέχεια πήγαν στον χωριό  της Άρτας, όπου και εκεί είχαν συνάθροιση με λίγα αδέλφια από τις γύρω περιοχές. Επίσης και την Κυριακή (18/6), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη άλλου πρεσβυτέρου από την Αθήνα.
Το απόγευμα του Σαββάτου  17 Ιουνίου, έγινε Πνευματικό Συνέδριο Νέων στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Συμμετείχαν εκτός από  τους νέους από Ήπειρο, Κέρκυρα και Αιτωλοακαρνανία και πολλοί  νέοι από την εκκλησία της Πετρούπολης και κάποιοι αδελφοί επισκέπτες. Αρχικά έλαβε χώρα προσευχή, στην συνέχεια ειπώθηκαν ομολογίες και μηνύματα μέσα από τον λόγο του Θεού και μετά πάλι προσευχή με δοξολογία. Μετά τα αδέλφια που συμμετείχαν, είχαν κοινωνία μετ’ αλλήλων και συμφάγανε. Αργότερα έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Πλατεία Ηγουμενίτσας με ηχητική εγκατάσταση, όπου μέσω μικροφώνου, μερικά αδέλφια έφεραν ευαγγελιστικά μηνύματα σχετικά με το έργο και τις ενέργειες  του Κυρίου Ιησού στη ζωή τους. Είθε να έγινε καρποφόρα σπορά μέσα στην πνευματική καρδιά κάθε περαστικού που άκουσε, ώστε να ζητήσει τον Ιησού Χριστό στην ζωή του και να σωθεί Αμήν! 
Τα Σάββατα 17 και 24 Ιουνίου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα, με σκοπό ο κάθε συμπολίτης μας  να γνωρίσει τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Μαΐου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (7/5), (21/5), (28/4) και από την εκκλησία της Αίγινας (14/5).

Τα αδέλφια που εργάζονται στο έργο του Κυρίου σε μέρη του Ν. Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου, την Παρασκευή (12/5) πήγαν στην Αμφιλοχία και έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκαν την  κατ’ οίκον εκκλησία του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας, όπου συμμετείχαν  στην απογευματινή συνάθροιση και μετά είχαν οικοδομητική κοινωνία με τα εκεί αδέλφια. Το πρωί του Σαββάτου (13/5), έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Βόνιτσα και το βράδυ της ίδιας ημέρας ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα, όπου μετά την προσευχή φέρανε μηνύματα από τον λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο τους.

Την Κυριακή (30/5), έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας Κυριακάτικη λειτουργία, με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα 6, 13, 20 και 27 Μαΐου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες στην ελληνική αλλά και άλλες γλώσσες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα, με σκοπό ο κάθε συμπολίτης μας  να γνωρίσει τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα και να ζήσει σύμφωνα με το θέλημά Του.. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

 

Τις Κυριακές του Απριλίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (2/4), (9/4), (16,4), (23/4) και (30/4).
Το Σάββατο (1/4),μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας, μαζί με αδέλφια από τις εκκλησίες της Ηγουμενίτσας, του Αγ. Νικολάου Βόνιτσας, του Αγρινίου και αδελφοί επισκέπτες από την Αθήνα, συγκεντρώθηκαν  στο σπίτι  αδελφής μας σε  χωριό της Άρτας. Στην συνάθροιση  έλαβαν χώρα αρχικά προσευχή και στη συνέχεια  μηνύματα  από τον λόγο του Θεού, πνευματικές εμπειρίες και ομολογία  από διάφορα αδέλφια και τράπεζα αγάπης όπου συμφάγανε και αντάλλαξαν νέα. Ευχαριστούμε τον Κύριο για την ευλογημένη και οικοδομητική αυτή κοινωνία.
Το Σάββατο (22/4) έγινε η 75η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο κλειστό γυμναστήριο «Μάνος Λοΐζος» στην Νίκαια, στην οποία συμμετείχαν και αδέλφια από την εκκλησία μας. Η σύναξη περιελάμβανε ομολογίες, μηνύματα από τον λόγο του Θεού, υμνωδία, προσευχή με δοξολογία του Κυρίου και προφητικά μηνύματα. Μετά τη λήξη της σύναξης, στις 19:30 έγινε ευαγγελιστικό έργο στο Μοναστηράκι με ομολογίες, με ευαγγελιστικά μηνύματα, και με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και χριστιανικών φυλλαδίων. Στη συνέχεια ακολούθησε υμνωδία στο Ηρώδειο, όπου οι συμμετέχοντες  έψαλαν διάφορους ύμνους για την δόξα του Κυρίου. Η 75η Πανελλήνια Σύναξη Νέων, για όσους ενδιαφέρονται να την ακούσουν, είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο (YouTube).  
Τα Σάββατα (8/4), (15/4) και (29/4) τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας Καινές Διαθήκες στην ελληνική γλώσσα αλλά και ξενόγλωσσες, χριστιανικές εφημερίδες, φυλλάδια  του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβάλλοντας  ευαγγελιστικά μηνύματα, για να γνωρίσει ο κάθε συμπολίτης μας τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.
Τις Κυριακές (9/4) και (30/4) πραγματοποιήθηκε στο χωριό της Άρτας, Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

 

Τις Κυριακές του Μαρτίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας (5/3,12/3 και 26/3) και της Θεσσαλονίκης (19/3).

Την Παρασκευή (10/3) αδελφοί από την Αθήνα, που υπηρετούν στο έργο  του Κυρίου, στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας και στην Ήπειρο, έκαναν αρχικά μια στάση για ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο και το πρωί του Σαββάτου(11/3) στην πόλη της Πρέβεζας και το βράδυ ήλθαν στα Ιωάννινα και μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια  είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών.

Την Κυριακή (12/3) τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στη Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας. Επίσης και την Κυριακή (19/3) πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα (4/3,11/3 και 18/3) τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών, χριστιανικών εφημερίδων, φυλλαδίων του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM και προβολή ευαγγελιστικών μηνυμάτων, για να γνωρίσει ο κάθε συμπολίτης μας τον Κύριο Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Πετρούπολης (Ίλιον)(5/2), της Θεσσαλονίκης  (12/2 και 26/2) και της Κέρκυρας (19/2).

Οι αδελφοί από την Αθήνα που βοηθούν στο έργο του Κυρίου στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας και στην Ήπειρο, επισκέφτηκαν την Παρασκευή (3/2) την Αμφιλοχία στην οποία έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκαν και τα αδέλφια στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, είχαν κοινωνία  μαζί τους και  συμμετείχαν στην κατ’ οίκο συνάθροιση που έλαβε χώρα. Το πρωί του Σαββάτου (4/2) έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μεταξύ μας κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα. Την Κυριακή (5/2) , τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στη Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας. Επίσης και την Κυριακή (19/2) πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Το Σάββατο (18/2) έγινε Σύναξη Νέων Μακεδονίας και Θράκης στην εκκλησία στην οδό Πτολεμαίων 29Β, στην Θεσσαλονίκη. Ήταν πολλοί οι καλεσμένοι και είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε και κάποιοι νέοι από την Ήπειρο. Έγιναν ομολογίες και ειπώθηκαν οικοδομητικά μηνύματα. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία με τα αδέλφια.

Την Καθαρή Δευτέρα (27/2), μετά από διακοπή δύο ετών λόγω κορωνοϊού, μερικοί αδελφοί από την εκκλησία μας, πήγαμε στην εκκλησία της Κέρκυρας  στην καθιερωμένη σύναξη, κατά την οποία ειπώθηκαν μηνύματα από εργάτες, ομολογίες πιστών και ακούσαμε οικοδομητικά προφητικά μηνύματα. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και είχαμε την χαρά να δούμε αδέλφια από διάφορες πόλεις που παρευρέθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο για την ευλογία που μας χάρισε.

Τα Σάββατα 4, 11 και 25/2, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών, χριστιανικών εφημερίδων, φυλλαδίων του ραδ. σταθμού και προβολή ευαγγελιστικών μηνυμάτων.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται για να δοξαστεί Αυτός στη ζωή μας και σε κάθε εκκλησία Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιανουαρίου 2023, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης  (1/1,15/1 και 22/1), της Κω (8/1) και της Κέρκυρας(29/1).

Την Παρασκευή (6/1), τα αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, επισκέφτηκαν τα αδέλφια στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας και συμμετείχαν στην εκεί κατ’ οίκον συνάθροιση.

Το Σάββατο (7/1), έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα. Το βράδυ του Σαββάτου μαζί με αδέλφια από την Ηγουμενίτσα, ήρθαν στην εκκλησία μας και έφεραν οικοδομητικά μηνύματα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια συμφάγαμε και ανταλλάξαμε  νέα και εμπειρίες.

Την Κυριακή (8/1) τα αδέλφια από την Αθήνα πήγαν στο χωριό της Άρτας και συμμετείχαν στην Κυριακάτική λειτουργία που έλαβε χώρα. Επίσης και την Κυριακή (22/1) πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο Κυριακάτικη λειτουργία με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Τα Σάββατα (14/1 και 28/1) τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και χριστιανικών εφημερίδων και προβολή ευαγγελιστικών μηνυμάτων, ενώ το Σαββάτο (21/1) έκαναν ευαγγελιστικό έργο διερχόμενοι σε κεντρικούς δρόμους των  Ιωαννίνων, μοιράζοντας χριστιανικές εφημερίδες και φυλλάδια του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΑΡΟΣ 92,7FM.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου  Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Βέροιας (4/12), της Θεσσαλονίκης (11/12 και 25/12) και της Κέρκυρας (18/12).

Τα Σάββατα 3/12, 10/12 και 24/12/22 δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, προβάλλοντας πινακίδα με ευαγγελιστικά μηνύματα, προσφέροντας Καινές Διαθήκες και χριστιανικές εφημερίδες και  μεταδίδοντας προφορικά το μήνυμα του ευαγγελίου σε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας, ώστε να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.

Την  Κυριακή 11 /12 έλαβε χώρα Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας με την ευθύνη πρεσβυτέρου από την Αθήνα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο και συνάθροιση που γίνονται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (6/11, 13/11 και 20/11) και της Κέρκυρας (27/11).

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου τα αδέλφια που επισκέπτονται Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Αμφιλοχίας. Το απόγευμα της Παρασκευής, συμμετείχαν στην κατ’ οίκο συνάθροιση στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας και είχαν οικοδομητική κοινωνία με τα εκεί αδέλφια.

Το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας, ενώ το βράδυ ήρθανε στην εκκλησία μας μαζί με αδέλφια από τη Θεσσαλονίκη και την Ηγουμενίτσα, όπου έλαβε χώρα ευλογημένη συνάθροιση με προσευχή, οικοδομητικά μηνύματα από το λόγο του Θεού και κοινωνία μετ’ αλλήλων με τράπεζα αγάπης.

Τις Κυριακές (20 /11) και (27/11) έλαβαν χώρα Κυριακάτικες λειτουργίες στο χωριό της Άρτας με την ευθύνη πρεσβυτέρων από την Αθήνα.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο και συνάθροιση που γίνονται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Όσοι δε εδέχθησαν αυτόν, εις αυτούς έδωκεν εξουσίαν να γείνωσι τέκνα Θεού, εις τους πιστεύοντας εις το όνομα αυτού· οίτινες ουχί εξ αιμάτων ουδέ εκ θελήματος σαρκός ουδέ εκ θελήματος ανδρός, αλλ' εκ Θεού εγεννήθησαν. (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον α' 12)