Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Στις 5 Ιουνίου έγινε ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων στο σπίτι της αδελφής μας στην Άρτα. Ήρθαν γνωστά αδέλφια από την Αθήνα, και είχανε μια ευλογημένη κοινωνία με απλότητα καρδιάς με προσευχή, ύμνους και μηνύματα από το λόγο του Θεού. Στο τέλος της κοινωνίας συμφάγανε όλοι μαζί και μοιραστήκανε τα νέα τους. Την επόμενη μέρα, Σάββατο πραγματοποιήθηκε από τα αδέλφια από την Αθήνα ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Φιλιάτες Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Κύριος σκοπός του ευαγγελισμού είναι να γνωρίσει κάθε άνθρωπος  τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα και να πιστέψει στο  Ευαγγέλιό Του. Την Κυριακή,7 Ιουνίου, τα αδέλφια από την Αθήνα ολοκληρώσανε την διαμονή τους στην Ήπειρο και αφού συμμετείχαν  στην λειτουργία της εκκλησία της Ηγουμενίτσας και στην Τράπεζα αγάπης που ακολούθησε, μετά αναχωρήσανε για την Αθήνα. Το Σάββατο 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε ευλογημένη συνάθροιση στην εκκλησία μας στα Γιάννενα με την παρουσία αδελφών από την Ηγουμενίτσα και αδελφού εργάτη από την Καβάλα. Έφεραν μήνυματα  από το λόγο του Θεού ο αδελφός εργάτης από την Καβάλα και ο ποιμένας της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Μετά το τέλος της λειτουργίας της εκκλησίας είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου μάθαμε τα νέα των αδελφών. Με προτροπή του αδελφού εργάτη από την Καβάλα, είχαμε επιπλέον ώρες προσευχής στην εκκλησία κατά τις οποίες ο Κύριος βάπτισε στο Άγιο Πνεύμα, έναν αδελφό  και τέσσερις αδελφές. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Στις 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίσκεψη κάθε μήνα των αδερφών μας από την Αθήνα σε γνωστό χωριό της Άρτας, στο σπίτι μιας αδελφής μας. Με απλότητα καρδιάς, όλοι ευλογήθηκαν με την κοινωνία μετ’ αλλήλων, με προσευχή και με μηνύματα  από το λόγο του Θεού. Την επόμενη μέρα, Σάββατο 16 Μαΐου, τα αδέλφια κάνανε ευαγγελιστικό έργο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Την Κυριακή επισκεφτήκανε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, όπου είχαν κοινωνία με τα αδέλφια και αποχωρήσανε για την Αθήνα. Στις 23 Μαΐου μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα τα αδέλφια από την Ηγουμενίτσα, και φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και ένας αδελφός εργάτης. Στο τέλος, είχαμε Τράπεζα Αγάπης, όπου στο κοινό τραπέζι μοιραστήκαμε τα νέα και αποχαιρετήσαμε τα αδέλφια. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο και σε όλο τον κόσμο.

 

Το Σάββατο, 4 Απριλίου έγινε η 62η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, στην Αθήνα. Παραβρέθηκαν και  νέοι της εκκλησίας μας, οι περισσότεροι των οποίων φιλοξενήθηκαν με ένθερμη αγάπη από την εκκλησία του Ασπροπύργου. Στη σύναξη ακούστηκαν ομολογίες νέων, σε μια κοινωνία μετ’ αλλήλων όπου υπήρχε προσευχή με την παρουσία του Θεού και με ουράνια μηνύματα. Επίσης, μιλήσανε εργάτες εκκλησιών φέρνοντας μηνύματα  από το λόγο του Θεού. Το βράδυ, μετά τη σύναξη, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Πλατεία Μοναστηρακίου με ομιλίες πιστών και με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων ‘Χριστιανισμός’. Στις 17 Απριλίου, έγινε η καθιερωμένη συγκέντρωση στο σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 18 Απριλίου, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα και στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης με μηνύματα ευαγγελισμού και με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα επισκεφτήκανε την εκκλησία μας στα Γιάννενα και φέρανε μηνύματα  από το λόγο. Στο τέλος είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την επόμενη μέρα, έγινε Κυριακάτικη λειτουργία στο σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας την οποία ανέλαβε αδελφός πρεσβύτερος από την Κέρκυρα με την παρουσία αδελφών και φίλων από τις γύρω περιοχές όπως και των αδελφών από την Αθήνα. Στις 24 Απριλίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας όπου μιλήσανε ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων και δυο αδέλφια από τα Γιάννενα. Στο τέλος είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων με Τράπεζα Αγάπης και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί και να αυξάνει το έργο Του. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου αδέρφια από την Αθήνα έκαναν την καθιερωμένη επίσκεψη στο χωριό της Άρτας στο σπίτι της αδελφής μας. Έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση με προσευχές και μηνύματα από το λόγο του Θεού. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε περιοχές του Ν. Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ έγινε συγκέντρωση στους Φιλιάτες σε σπίτι με αδελφούς και φίλους που ακούνε το λόγο του Θεού. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 15 Μαρτίου, ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα, όπου δυο αδελφοί έφεραν μηνύματα  από το λόγο και μετά είχαμε ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το Σάββατο 21 Μαρτίου, μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία τα αδέλφια από την Ηγουμενίτσα. Έφεραν μηνύματα ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας καθώς και άλλα δύο αδέλφια. Στο τέλος είχαμε Τράπεζα Αγάπης και μια ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων όπου ανταλλάξαμε νέα. Ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Στις 6 Φεβρουαρίου έγινε η συνάθροιση στο σπίτι αδελφής μας σε χωριό της Άρτας με τους αδελφούς μας εργάτες του Κυρίου από την Αθήνα,  στην οποία συμμετείχαν αδελφοί και φίλοι από τις γύρω περιοχές. Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε ευαγγελιστικό έργο στους Φιλιάτες και στην Παραμυθιά νομού Θεσπρωτίας, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Την Κυριακή, τα αδέλφια από την Αθήνα πήγαν στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Στις 13 Φεβρουαρίου, κάναμε εμείς επίσκεψη στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας, όπου μας περίμεναν τα αδέλφια με την αγάπη τους. Έφερε μήνυμα από το λόγο ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων και στο τέλος όλοι είχαμε κοινωνία όπου συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Την επόμενη μέρα, μερικοί αδελφοί επισκεφθήκαμε την εκκλησία της Κοζάνης. Έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση εκκλησιών Δυτικής Μακεδονίας και Ιωαννίνων. Φέρανε μηνύματα  από το λόγο εργάτες του Κυρίου από τη Βέροια, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Γρεβενά, Ιωάννινα  και Κοζάνη. Στο τέλος είχαμε κοινό τραπέζι, όπου συμφάγαμε και μοιραστήκαμε τα νέα των εκκλησιών και συζητήσαμε θέματα από το λόγο. Την Καθαρή Δευτέρα(23/2), πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κοινή συνάθροιση στην εκκλησία της Κέρκυρας με την παρουσία αδελφών από Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Άρτα, Αγ. Νικόλαο Βόνιτσας, Λευκάδα και Αθήνα. Στο τέλος είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου μοιραστήκαμε τα νέα με τους αδελφούς, σε μια κοινωνία εν Πνεύματι Αγίω και με παρουσία Θεού. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του, προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, είχαμε την καθιερωμένη επίσκεψη των αδελφών μας από την Αθήνα στο σπίτι αδελφής μας, σε χωριό της Άρτας. Σε ευλογημένη κοινωνία αγάπης, όλα τα αδέλφια προσευχηθήκανε και κάποιοι αδερφοί έφεραν ένα μήνυμα από το λόγο του Θεού. Μετά τα αδέλφια από την Αθήνα αναχώρησαν για την Ηγουμενίτσα και τις γύρω κωμοπόλεις, όπου έμειναν μέχρι και την Κυριακή(11/1) κάνοντας ευαγγελιστικό έργο. Στην εκκλησία μας στα Γιάννενα, το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου μας επισκέφτηκαν αδέλφια από την Ηγουμενίτσα και Πρέβεζα. Μηνύματα από το λόγο του Θεού έφεραν οι αδελφοί εργάτες  του Κυρίου από την Ηγουμενίτσα και την Πρέβεζα, ενώ στο τέλος είχαμε Τράπεζα Αγάπης, όπου όλοι συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα όλων των επισκεπτών αδελφών. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει, το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη τη χώρα μας και σε όλο το κόσμο. Αμήν!
Νεολαία
Την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, έγινε σύναξη νεολαίας στην εκκλησία μας στα Γιάννενα. Ήρθαν νέοι από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας και μαζί με τους νέους της εκκλησίας των Ιωαννίνων συμπροσευχήθηκαν καθώς και συμμελέτησαν  μέσα από το λόγο του Θεού. Έγινε μια ευλογημένη και εποικοδομητική κοινωνία μετ’ αλλήλων. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει τη νεολαία Του και να προσθέσει και άλλες ψυχές. Αμήν!

 

Την Τετάρτη 3 /12 μας επισκέφθηκε ένας αδελφός, εργάτης του Κυρίου από την Καβάλα. Είχαμε επιπλέον των καθιερωμένων, ώρες προσευχής κατά τις οποίες ο Κύριος αναζωπύρωσε αρκετούς αδελφούς και βάπτισε στο Πνεύμα το Άγιο μια νέα αδελφή. Την Παρασκευή, 12/12, έγινε η καθιερωμένη συνάθροιση στο σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας. Το Σάββατο 13/12, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά Θεσπρωτίας, από τους επισκέπτες αδελφούς από την Αθήνα. Την Παρασκευή, 19/12, μερικοί αδελφοί από την εκκλησία μας, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Τα αδέλφια, μας υποδέχτηκαν με αγάπη και είχαμε μια ευλογημένη συνάθροιση με μηνύματα από την Αγία Γραφή και Τράπεζα Αγάπης. Την Τετάρτη 31/12, παραμονή της πρωτοχρονιάς, έγινε η καθιερωμένη συνάθροιση στην εκκλησία μας, στην οποία οι αδελφοί που παραβρέθηκαν, υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά, ομολογώντας τις ενέργειες του Κυρίου στη ζωή τους και προσευχόμενοι. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο, να ανοίξει και άλλες εκκλησίες και το 2015 να καρποφόρο πνευματικά προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύναξη σε χωριό της Άρτας, στο σπίτι μιας αδερφής μας. Είχαν έρθει επισκέπτες από την Αθήνα όπως  αδελφοί και φίλοι από τις γύρω περιοχές  και είχαν ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων, με προσευχή, μηνύματα από την Αγία Γραφή και στο τέλος Τράπεζα Αγάπης   όπου όλοι συμφάγανε με απλότητα καρδιάς. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, τα αδέρφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο στην περιοχή Φιλιάτες Θεσπρωτίας, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Την Κυριακή(9/11), μείνανε στην Ηγουμενίτσα,  στην εκεί ευλογημένη εκκλησία. Προσευχόμαστε ο Πατέρας Θεός να ευλογήσει το έργο Του που γίνεται στο όνομα του Ιησού Χριστού, στην Ήπειρο, σε όλη την χώρα μας και σε όλο τον κόσμο . Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)