Την Παρασκευή 1η Αυγούστου, έγινε η καθιερωμένη συγκέντρωση στο σπίτι μιας αδελφής μας σε χωριό της Άρτας. Aδέλφια από την Αθήνα, είχανε ωραία κοινωνία με τους Αρτινούς αδελφούς, με προσευχή  και μηνύματα από το λόγο. Το Σάββατο, 2 Αυγούστου, έγινε ευαγγελιστικό έργο στα Ιωάννινα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων, ενώ το βράδυ οι επισκέπτες αδελφοί, φέρανε τον λόγο του Κυρίου στην εκκλησία μας. Το Σάββατο,16 Αυγούστου, έγινε η 4η Αλβανική Σύναξη της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής στην Κορυτσά, με την παρουσία αδελφών και  από την εκκλησία μας όπως και από άλλες εκκλησίες της Ελλάδας. Όλοι ευλογηθήκαμε στη παρουσία του Θεού, ειπώθηκαν ομολογίες, ενώ εργάτες του Κυρίου φέρανε κάποιο μήνυμα από το λόγο. Στο ενδιάμεσο του διαλλείματος της Σύναξης, είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Ο Κύριος να ευλογήσει τη γειτονική Αλβανία και να σηκώσει νέους εργάτες. Το Σάββατο,30 Αυγούστου, έγινε η 61η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ε.Α.Ε.Π. στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή νέων της εκκλησίας μας. Νέοι ομολόγησαν τις ενέργειες του Κυρίου στη ζωή τους και ακούστηκαν μηνύματα από εργάτες του Κυρίου. Το βράδυ ακολούθησε ευαγγελιστικό έργο στο Λευκό Πύργο με ευαγγελιστικά μηνύματα  μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Ο Κύριος να ευλογήσει τη νεολαία Του. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου, επισκεφθήκαμε την ευλογημένη εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Τα αδέλφια μας περίμεναν με την αγάπη τους και την απλότητά τους, προσευχηθήκαμε όλοι μαζί και στη συνέχεια ένας αδελφός από τα Γιάννενα έκανε την ομολογία του, μετά έφερε ένα μήνυμα ένας αδελφός από την Ηγουμενίτσα και στο τέλος ολοκλήρωσε ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων. Αργότερα είχαμε Τράπεζα Αγάπης, κάναμε μια ωραία κοινωνία και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει την Ήπειρο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου, έγινε ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι μιας αδελφής μας σ’ ένα χωριό κοντά στην Άρτα. Σ’ αυτή τη συνάθροιση παρευρέθηκε για πρώτη φορά ο ποιμένας της εκκλησίας της Νίκαιας και προϊστάμενος της συνόδου της εκκλησίας μας, αδ. Νίκος Νικολακόπουλος. Μαζευτήκανε εκτός από τους αδελφούς επισκέπτες και αρκετοί απ’ τις γύρω περιοχές. Το Σάββατο 28 Ιουνίου, έγινε ευαγγελιστική εξόρμηση στη πόλη των Ιωαννίνων. Το βράδυ του Σαββάτου, είχαμε τον αδ. Νίκο στην εκκλησία μας στα Γιάννενα, την παρουσία του οποίου συνδυάσαμε με την καθιερωμένη επίσκεψη των αδελφών από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Έφεραν το λόγο, εκτός από τον αδ. Νίκο, ο ποιμένας της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας, ένας πρεσβύτερος από την Αθήνα και άλλοι εργάτες του Κυρίου, στο τέλος είχαμε ευλογημένη Τράπεζα Αγάπης. Την Κυριακή έκανε τη λειτουργία ο αδ. Νίκος και αποχαιρετήσαμε τους επισκέπτες αδελφούς με Τράπεζα Αγάπης. Ο Κύριος να ευλογήσει όλους τους εργάτες Του και να αποστείλει και άλλους διότι ‘ο μεν θερισμός πολύς, οι δε εργάται ολίγοι’. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 23 Μαΐου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας και τα αδέλφια, όπως πάντα, μας δεχτήκανε με την αγάπη τους καιπροσευχηθήκαμε  όλοι μαζί. Στον άμβωνα φέρανε το λόγο οι υπεύθυνοι των εκκλησιών Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης και ευλογημένη κοινωνία. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει  την εκκλησία της  Ηγουμενίτσας. Την Παρασκευή, 30 Μαΐου, έγινε ευλογημένη συνάθροιση σε γνωστό χωριό της Άρτας, στο σπίτι μιας αδελφής μας όπως έχει καθιερωθεί μια φορά το μήνα. Ήρθανε επισκέπτες αδελφοί από την Αθήνα, Βόνιτσα και Πύργο Ηλείας. Έγινε προσευχή και μερικοί αδελφοί φέρανε μηνύματα από την Αγία Γραφή. Το Σάββατο 31/5, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Ηγουμενίτσα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να αναλάβει το έργο Του στην Ήπειρο και να ευοδώσει τις συναθροίσεις στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας και στην Άρτα. Αμήν!

 

 

Στις πρώτες μέρες του Απριλίου είχαμε αναζωπυρωτικές συναθροίσεις στην εκκλησία μας, με την παρουσία ενός αδελφού εργάτη του Κυρίου από την Καβάλα. Το Σάββατο, 26 Απριλίου, στα Γιάννενα, το πρωί έγινε ευαγγελιστικό έργο από αδελφούς επισκέπτες από την Αθήνα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το βράδυ οι ίδιοι αδελφοί φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού στην εκκλησία μας. Ο Κύριος να ευλογήσει όλους τους εργάτες Του. Την Κυριακή, 27 Απριλίου, στο σπίτι μιας αδελφής μας κοντά στην Άρτα, έγινε Κυριακάτικη λειτουργία για πρώτη φορά, με την παρουσία πολλών αδελφών και μετά όλοι οι αδελφοί είχαν ευλογημένη κοινωνία. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ανοίξει και άλλες εκκλησίες σε Άρτα και Πρέβεζα και να ευλογήσει όλη την Ελλάδα, την γειτονική Αλβανία, όπως και όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Καθαρή Δευτέρα, 3 Μαρτίου, έγινε ευλογημένη σύναξη στην εκκλησία της Κέρκυρας, όπου συγκεντρώθηκαν πολλά αδέλφια από την Αθήνα, την Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο και φυσικά από την Κέρκυρα. Έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού πρεσβύτεροι, διάκονοι και υπεύθυνοι εκκλησιών, ενώ ακούστηκαν και ομολογίες νέων. Η σύναξη έγινε σε δυο μέρη, όπου στο πρώτο μέρος μίλησαν εργάτες των εκκλησιών και μετά καθίσαμε σε Τράπεζα Αγάπης. Ακολούθησε διάλλειμα κατά το οποίο περπατήσαμε στην όμορφη πόλη της Κέρκυρας και μετά συνεχίστηκε το δεύτερο μέρος με ομολογίες των νέων και μηνύματα εργατών. Ο Κύριος να ευλογήσει όλες τις συνάξεις που γίνονται στο όνομά Του. Στις 14 Μαρτίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, όπου προσευχηθήκαμε όλοι μαζί και φέρανε μηνύματα από την Αγία Γραφή, τρία αδέλφια από τα Γιάννενα και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Είχαμε ωραία κοινωνία και στην Τράπεζα Αγάπης που ακολούθησε. Στις 28,29,30 Μαρτίου, είχαμε την καθιερωμένη επίσκεψη των αδελφών από την Αθήνα. Προσευχόμαστε ο Κύριος να  ευλογήσει το έργο Του στη Ήπειρο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, έγινε η καθιερωμένη συνάθροιση αδελφών στο σπίτι μιας αδελφής μας σε ένα χωριό της Άρτας. Υπήρχε έντονη παρουσία Θεού, όπου τα αδέλφια προσευχήθηκαν και κάποιοι φέρανε μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού. Ευχαριστούμε πολύ το Θεό που ευλογεί τέτοιες συναθροίσεις και προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει περισσότερο την Ήπειρο, σώζοντας πολλές ψυχές και ανοίγοντας εκκλησίες στην Άρτα και στην Πρέβεζα. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια των εναλλάξ επισκέψεων ανά μήνα. Τα αδέλφια μας υποδέχτηκαν με αγάπη Χριστού και τρία αδέλφια από τα Γιάννενα φέρανε μήνυμα από την Αγία Γραφή όπως και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Στο τέλος της λειτουργίας, είχαμε Τράπεζα Αγάπης με τους αδελφούς, όπου συμφάγαμε και μάθαμε νέα τους. Την επόμενη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, είχαμε κοινωνία στο σπίτι μια αδελφής μας, σε ένα χωριό κοντά στην Άρτα, όπου συγκεντρωθήκαμε πολλά αδέλφια από Άρτα, Αθήνα, Πύργο, Βόνιτσα και Γιάννενα. Ένας αδελφός έκανε την ομολογία του, ακούστηκαν μηνύματα από το Λόγο, κάναμε προσευχή και αργότερα συμφάγαμε. Την επόμενη μέρα, Σάββατο, στα Ιωάννινα και στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης έγινε ευαγγελιστικό έργο με μοίρασμα εφημερίδων και Καινών Διαθηκών, ενώ το βράδυ, μίλησαν στην εκκλησία μας αδέλφια από την Αθήνα και ένας αδελφός από τον Πύργο Ηλείας. Την Κυριακή(26/01), μετά την Λειτουργία, είχαμε Τράπεζα Αγάπης με τους αδελφούς επισκέπτες. Το βράδυ της Κυριακής, έγινε ευλογημένη κατ’ οίκον συνάθροιση σε ένα χωριό κοντά στην Πρέβεζα, με έντονη παρουσία Θεού και πολλών αδελφών. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει το έργο Του στην Ήπειρο και όλα τα αδέλφια που κοπιάζουν. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)