Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Μαΐου 2024.

Τις Κυριακές του Μαΐου 2024, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης στις (05 /05) και στις (26/05), του Περιστερίου Αθήνας στις (12/05) και της Θεσσαλονίκης (Προμηθέως και Αφροδίτης 12),στις (19/05).

Σάββατα 4 και 18 Μαΐου, τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου των Ιωαννίνων, στήνοντας τραπέζι και ευαγγελιστικό μήνυμα, μοιράζοντας φυλλάδια, Καινές Διαθήκες και εφημερίδες “Χριστιανισμός” και προτρέποντας στους συμπολίτες μας να γνωρίσουν τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό τους σωτήρα για να ζήσουν πραγματικά ελεύθεροι στην επίγεια ζωή τους και  αιώνια μαζί Του.

Την Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου, ήμασταν καλεσμένοι σε σπίτι μιας αδελφής εν Χριστώ, σε χωριό της Άρτας. Παρευρέθηκαν αδέλφια από διάφορα μέρη, όπως από Ήπειρο, Λευκάδα, Αιτωλοακαρνανία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Το πρόγραμμα περιείχε προσευχή, μηνύματα μέσα από τον λόγο του Θεού και τράπεζα αγάπης όπου συμφάγαμε και μάθαμε νέα των αδελφών.

Ο Κύριος να ευλογήσει όλες τις συναθροίσεις  των παιδιών Του. Αμήν!

Όσοι δε εδέχθησαν αυτόν, εις αυτούς έδωκεν εξουσίαν να γείνωσι τέκνα Θεού, εις τους πιστεύοντας εις το όνομα αυτού· οίτινες ουχί εξ αιμάτων ουδέ εκ θελήματος σαρκός ουδέ εκ θελήματος ανδρός, αλλ' εκ Θεού εγεννήθησαν. (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον α' 12)