Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Απριλίου 2024

Τις Κυριακές του Απριλίου 2024, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας (07/04, 21/4 και 28/4) και  της Θεσσαλονίκης (14/04).

Τα Σάββατα 6, 13 Απριλίου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών, χριστιανικών εφημερίδων και φυλλαδίων. Επίσης στήνουν πινακίδα με ευαγγελιστικά εδάφια και προτρέπουν κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας, να επικαλεστεί τον Ιησού Χριστό στην ζωή του, ώστε  να Τον γνωρίσει σαν  Σωτήρα του.

Οι αδελφοί εργάτες από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο για ευαγγελιστικό έργο, ξεκίνησαν την Παρασκευή (19/4) και έφθασαν  στην Αμφιλοχία όπου έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Την επόμενη μέρα Σάββατο(20/4) συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθανε στην εκκλησία μας και μετά από την προσευχή φέρανε από ένα μήνυμα δύο αδέλφια. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και ανταλλάξαμε νέα.

Το Σάββατο 27 Απριλίου έγινε η 77η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο αθλητικό κέντρο Δαΐς, στην οποία συμμετείχαν και αδέλφια από την εκκλησία μας.  Κατά τη διάρκεια της σύναξης νέοι ομολόγησαν πώς γνωρίσανε τον Κύριο, εργάτες του Κυρίου φέρανε οικοδομητικά μηνύματα από τον λόγο του Θεού, όλοι οι συμμετέχοντες έψαλαν πνευματικούς ύμνους και στο τέλος έγινε προσευχή από τους πρεσβυτέρους της εκκλησίας  για όσους από τους συμμετέχοντας ζήτησαν, είτε για σωτηρία, είτε για θεραπεία ή για οποιοδήποτε άλλο αίτημα. Μετά τη σύναξη, στις 7:30μ.μ. έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Πλατεία Συντάγματος, με ευαγγελιστικά μηνύματα από νέους και μοίρασμα χριστιανικών φυλλαδίων και Καινών Διαθηκών σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που στοχεύει στη σωτηρία ψυχών προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του.

Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς· και ιδού, εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως της συντελείας του αιώνος. (Ματθαίος κη' 19)