Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Μαρτίου 2024.

Τις Κυριακές του Μαρτίου 2024, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (03/03 και 17/03), της Κέρκυρας (10/03 και 24/3)  και της Ηγουμενίτσας (31/03).

Την Παρασκευή (08/03), ξεκίνησαν από την Αθήνα οι αδελφοί εργάτες του Κυρίου, που ευαγγελίζουν πόλεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο και επισκέφτηκαν την Αμφιλοχία όπου έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Tο βράδυ της ίδιας μέρας, πήγαν στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας και μετά την προσευχή στην κατ’ οίκον συνάθροιση της εκκλησίας, έφεραν μηνύματα από τον λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαν οικοδομητική κοινωνία με τα αδέλφια. Το πρωί του Σαββάτου (09/03), έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα και το βράδυ της ίδιας μέρας μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα, όπου μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα μέσα από τον λόγο του Θεού. Μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων όπου συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα.

Τα Σάββατα 2 και 9 Μαρτίου τα δύο αδέλφια από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, στήνοντας ένα τραπέζι με χριστιανικές εφημερίδες και Καινές Διαθήκες σε διάφορες γλώσσες και πινακίδα με γραμμένα εδάφια που αναφέρουν βασικά σωτηριακά μηνύματα, έτσι ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος συμπολίτης μας  να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό, σαν Σωτήρα του.

Την Καθαρή Δευτέρα έγινε η καθιερωμένη εδώ και χρόνια, σύναξη πολλών αδελφών, από διάφορες εκκλησίες της χώρας μας, στην εκκλησία της Κέρκυρας. Στην ευλογημένη αυτή συνάθροιση έλαβαν χώρα, προσευχή, μηνύματα εργατών, χειροτονία διακόνων και πρεσβυτέρου και οικοδομητική  κοινωνία μετ’ αλλήλων.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)