Τις Κυριακές του Ιουλίου 2020, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Βέροιας (5/7), της Κέρκυρας(12/7 και 26/7) και της Θεσσαλονίκης(19/7).

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου ήρθαν τα αδέλφια από την Αθήνα στην Αμφιλοχία, όπου  έκαναν ευαγγελιστικό έργο και το Σάββατο το πρωί ευαγγέλισαν και στην πόλη της Άρτας.  Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα και έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού. Το πρωί  της  Κυριακής συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία σε σπίτι αδελφού, και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα.

Οι δύο αδελφοί από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στα Ιωάννινα, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, τα Σάββατα 4,11 και 18 Ιουλίου, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών σε διάφορες γλώσσες καθώς και χριστιανικών εφημερίδων και φυλλαδίων και προβάλλοντας πινακίδες με ευαγγελιστικά εδάφια. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)