Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Μαΐου 2017

Στις 19 Μαΐου ημέρα Παρασκευή έγινε ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι της αδελφής μας, στο χωριό της Άρτας, με τη συμμετοχή αδελφών και φίλων από την Αθήνα, το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, την Άρτα και τις γύρω περιοχές. Η συνάθροιση περιλάμβανε  προσευχή, υμνωδία, μηνύματα από την Αγία Γραφή και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το Σάββατο 20 Μαΐου τα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα, το απόγευμα του Σαββάτου επισκέφθηκαν αδέλφια στα Γιάννενα και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας όπου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μαζί τους. Την Κυριακή πήγαν σε χωριό της Άρτας, στην κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία που γίνεται μια φορά τον μήνα και μετά επιστρέψανε στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου επισκεφτήκαμε τα αδέλφια μας στην Ηγουμενίτσα. Μετά την προσευχή φέρανε γραφικά μηνύματα δυο αδέλφια από τα Γιάννενα και στη συνέχεια είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγαμε με τα αδέλφια και ανταλλάξαμε νέα. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)