Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Δεκαμβρίου 2016

 Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Είχαμε ευλογημένη και εποικοδομητική κοινωνία. Μηνύματα από το λόγο του Θεού φέρανε δύο αδελφοί από την εκκλησία των Ιωαννίνων και οι υπεύθυνοι των δύο εκκλησιών. Στη συνέχεια συμφάγαμε και μοιραστήκαμε τα νέα μας. 

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έγινε η καθιερωμένη συγκέντρωση που γίνεται συνήθως κάθε μήνα στο σπίτι αδελφής μας σε χωριό της Άρτας. Μαζευτήκανε αδέλφια από Αθήνα, από Άρτα και τα περίχωρα, σε μια όμορφη κοινωνία αγάπης με προσευχή, μηνύματα από το λόγο του Θεού και Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγανε και ανταλλάξανε νέα. Το πρωί του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα και το βράδυ μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα. Οι αδελφοί επισκέπτες από Αθήνα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Πύργο Ηλείας φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης και ανταλλάξαμε νέα.

Την Κυριακή, τα αδέλφια από την Αθήνα πήγανε σε χωριό κοντά στην Άρτα όπου με τη συμμετοχή πρεσβυτέρου από τη Κέρκυρα, διακόνου από τη Πρέβεζα και άλλων αδελφών πραγματοποιήθηκε κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία.  Ο Κύριος να ευλογεί τους εργάτες που κοπιάζουν και να αυξήσει το έργο Του εδώ στην Ήπειρο, σ’ όλη τη χώρα μας και σ’ όλο το κόσμο. Αμήν!

Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς· και ιδού, εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως της συντελείας του αιώνος. (Ματθαίος κη' 19)