Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Ιουνίου 2016

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, μαζευτήκανε αδέλφια από την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, τον Άγιο Νικόλαο, τη Βόνιτσα, το Αγρίνιο, την Άρτα και από τα Ιωάννινα στο σπίτι ενός αδελφού στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Έγινε ευλογημένη συνάθροιση με προσευχή και συμμελέτη πάνω στο λόγο του Θεού όπου συζητήθηκαν διάφορες απορίες και προτάσεις για πνευματική αύξηση. Η κοινωνία συνεχίστηκε με Τράπεζα Αγάπης. 
Το Σάββατο 18 Ιουνίου μας επισκέφτηκαν τα αδέλφια μας από την Ηγουμενίτσα και αδέλφια από την Αθήνα. Μηνύματα από το λόγο του Θεού έφεραν ένας αδελφός από την Ηγουμενίτσα, ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και έκανε την ομολογία του ένας αδελφός μας από την Αθήνα. Είχαμε στο τέλος της εκκλησίας μια όμορφη κοινωνία, φάγαμε όλοι μαζί και μάθαμε τα νέα των αδελφών. 
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Έφεραν μηνύματα ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων, ένας αδελφός εργάτης από την Καβάλα και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Στο τέλος συμφάγαμε με τους αδελφούς και μάθαμε τα νέα τους. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)